damiaN Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Już mam z www.bbe-clan.cjb.net Tam są jeszcze inne fajne modziki w tym BBE Euro Spec Force a w nim oddziały anntyterrorystyczne w tym z Polski :D 10-david.com to pada zupełnie Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 A sa jakies servery poza tymi co w SWAT'cie 3 widac??? bo tam jest kilka chyba tylko rpbionych przez graczy....... Jezeli ktos zna jakies adresy niech wpisze bo przez neta chetnie bym pograł......... pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Podajcie jakies ciekawe linki do stronek z mod'ami bo chocby na 10-david wiekszosc linkow albo nie dziala, albo poprostu sa niedostepne. PS. SWAT3 EE sciagnalem z sieci ed2k. Quote Link to post Share on other sites
TabO Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 W rainbow 6 nie ma takiej opcji (przynajmniej w Black Thorn) - jedynym wyjściem pozostaje egzekucja przeciwnika ;) w zadnym rainbow nie ma Jest w Raven Shield. --- Pozatym Gierka Swat 3, jest bardzo przyzwoita, wracalem do niej chyba Z 4 razy juz, ale wole jednak r6 :). Quote Link to post Share on other sites
Jimmy_007 Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Zgadzam się, że SWAT to przyzwoita gra, ale wkurzało mnie w niej to, że co chwile musiałeś zdawać raport, o tym, że np. zakładnik gotowy do ewakuacji. Gdy oczyszczałem pomieszczenie, w którym było z siedmiu zakładików, to musiałem do każdego podejść i powiedzieć ten sam tekst w radio. Po chwili zakładnik znika jakby był porywany przez jakąś tajemniczą siłę. Tymczasem w Rainbow six wziąłbym wszystkich i zaprowadził do punktu ewakuacji jak wszechmogący Bóg przykazał. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 W rainbow 6 nie ma takiej opcji (przynajmniej w Black Thorn) - jedynym wyjściem pozostaje egzekucja przeciwnika ;) w zadnym rainbow nie ma Jest w Raven Shield. --- Pozatym Gierka Swat 3, jest bardzo przyzwoita, wracalem do niej chyba Z 4 razy juz, ale wole jednak r6 :). Chryste, ja to pisałem rok temu :roll: :lol: Quote Link to post Share on other sites
TabO Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 W rainbow 6 nie ma takiej opcji (przynajmniej w Black Thorn) - jedynym wyjściem pozostaje egzekucja przeciwnika ;) w zadnym rainbow nie ma Jest w Raven Shield. --- Pozatym Gierka Swat 3, jest bardzo przyzwoita, wracalem do niej chyba Z 4 razy juz, ale wole jednak r6 :). Chryste, ja to pisałem rok temu :roll: :lol: Odnawiamy forum :P Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 1ms bo to najszybszy czas reakcji :) dodatkowo mozesz pogorszyc czas reakcji wrogow :P P.S. czy ja dobrze ta bombe rozbrajam?? Biore multitool(F7), klikam na teczce z bomba, wszystko konczy tykac ... cos jeszcze? CZY KTOS MOZE W KONCU ODPOWIEDZ NA PYTANIE HAWKA!!! Tez mam ten problem z misja w wiezawcu. Rozbrojimem bombe, uratowalem wszystkich zakladnikow, kogo trzeba pacnale, kogo trzeba aresztowalem. Wyskakuje okienko MISION COMPLETE, naciskam dalej i BUM! nie wiem co jest z ta gra, instalowalem gre z dwoch plyt, w obu przypadkach bylo tak samo. Wiec to nie byla wina mojej kopii SWATa, zreszta Hawk ma ten sam problem. WIEC CZY KTOS MOZE ŁASKAWIE ODPOWIEDZIEC!!!!!????? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 Znaczy sie najpierw rozbrajasz zabezpieczenie a potem samą walizke i masz boom? Spedzilem nad ta gra z 18 miesiecy i w zyciu takiego numeru nie mialem ... Aha placzecie o mody... mam tego z 650 mb (plytke map i modow) ale nie mam tego gdzie wrzucic... Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 Znaczy sie najpierw rozbrajasz zabezpieczenie a potem samą walizke i masz boom? Spedzilem nad ta gra z 18 miesiecy i w zyciu takiego numeru nie mialem ... Aha placzecie o mody... mam tego z 650 mb (plytke map i modow) ale nie mam tego gdzie wrzucic... Chyba nie masz mnie za ....? Oczywiscie ze wylaczylem zabezpieczenia, potem rozbroilem bombe. Wszystko jak nalezy, okienko z debrief i informacja mision complete samo wyskakuje, nacuskam dalej i bum.. nie mam pojecia czemu. Wlasnie zainstalowalem patcha 1.6 , zagram i sprawdze czy nadal mam ten blad Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 Mam cie za Orkana Huberta. Ot nie chialo mi sie dokladnie czytac topiku. Polecam wersje 2.0. Wersja 2.1 jest zbedna - tam sa tylko poprawki do gry w sieci. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 Mam cie za Orkana Huberta. Ot nie chialo mi sie dokladnie czytac topiku. Polecam wersje 2.0. Wersja 2.1 jest zbedna - tam sa tylko poprawki do gry w sieci. Sorry Wukasz, ale choleryk ze mnie Quote Link to post Share on other sites
Jimmy_007 Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 Czy jest coś takiego, jak angielska nakładka do SWAT 3 ? Bo mam tę grę w polskiej wersji językowej i musze przyznać, że dialogi polskie są denne w przeciwieństwie do oryginalnych, które nadają samej grze fajny klimat. Aha i jeśli jest, to skąd można go ściągnąć ?? Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Nakladki angielskiej chyba nie ma... angielska wersja byla jakis czas temu w cd action ktore kosztuje ponizej (chyba ) 20 zeta :) Quote Link to post Share on other sites
Iwan Posted November 21, 2004 Report Share Posted November 21, 2004 mam pytanko kto wie jak zagrać w to na xp professionall i kto ma adres serwera na którym by był splinter cell jakikolwiek:) Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted November 24, 2004 Report Share Posted November 24, 2004 Siagnij najnowsze patche... moze pomoze... Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 1 Czy da sie zrobic jakos wlasny server tak zeby nie laczylo sie ze sierra bo tam pingi sa strasznie duze i jka gram z kumplem to albo mi laguje i ping ponad 200 albo jemu w zaleznosci od tego kto robi server :roll: 2 Czy sa jakies servery do SWATa?? A jak sa to czy jakis program do ich wyszukiwania pozdro Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Jesli chodzi o mody i misjeto najlepiej funkconujaca stronka jest obrcnie http://www.hot-swat-mods.com Zeby sciagac trza sie zarejestrowac. No i ciesze sie bo wreszcie znalazlem moda ktory likwiduje ten glupi blad trzymania p90.Bez moda koles przednia reke trzymal przed bronia i wygladalo jakby mial ja w powietrzu i strzelal sobie w lape :P ..a po tym modziku wreszcie trzyma jak trzeba Quote Link to post Share on other sites
Iwan Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 mam pytanko {odp. nie znalazłem na forum}: Sprawa dotyczy tego czy zna ktokolwiek możliwość zagrania w S.W.A.T.'a na XP Professional? Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Hmm ja gram na xp professional :) ..ale slyszalem o problemach ze swatem apropo xp..moze to wina braku service packa 1 albo sam juz nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Iwan Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 mam service pack 2 i już nie wiem pomocy pomocy Quote Link to post Share on other sites
Brodaty Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Odświerze topic :) Zakupiłem w empiku SWAT3:CQB nie wiem która wersja bo nie udało mi się jej jeszcze zainstalować. Problem polega na tym ,że gdy klikam "instaluj" to wyskakuje mi błąd "sytem 16-bit" (czy coś w ten deseń). Czy ktoś może mi pomóc :?: Z góry THX. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 A na jakim systemie probojesz ja zainstalowac? Win 3.1? ;) Quote Link to post Share on other sites
Baca Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Z tego co wiem Broda używa XP. Więcej info brak :P Quote Link to post Share on other sites
Brodaty Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Zgadza się mam XP. Ale podobny problem mam z Delta Force:BHD. A pojawiło to się mniej więcej od zainstalowania MoH:AA. Sprzęt: -Athlon podkręcony na 1,33 -512 ram (ale stary) -Nvidia Gforce 2 64MB -DirectX 9.0 -Open GL Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts