Milekh Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Coyote G&P to tak naprawdę MJK Khaki. "Ciras" Strike systems to jedna z wygodniejszych kamizelek jakie miałem, nie wiem co w niej może ciążyć. Może dlatego że miałem atrapy wkładów więc tak nie "wisiał". Raczej każdy ciras bez atrapy wkładów będzie "niewygodny". Już nawet wolę nosić z ciężkimi sapi :D. Jakość jest spoko. Do Airsoftu wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
Wargator Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Jaki pas noszą usmc/fr z Cirasem? Jest on jakoś podpięty do kamizelki czy zapięty niezależnie tylko na przednią klamrę? Zna ktoś może jakieś w miarę porządne kopie tego pasa? Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 http://www.specwargear.com/FSBE2.html Eagle War Belt jest w zestawie, noszą co im pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts