Kszysieg Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Commando Kvoki też chcą. Liczniej niż w zeszłym roku. Quote Link to post Share on other sites
gizmo6 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Dwie osoby z Podkarpacia. Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Wszystko fajnie ludki sie zglaszaja tylko cos informacja o organizacji zamiera... Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 bo to jest zlot dla prawdziwych twardzieli :D informacje zapewne będą podane na dzień przed :)) To taka selekcja :)) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Albo nigdy. Wtedy to już prawdziwe wyzwanie. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Albo się ufa Tadkowi albo nie - trzeciej drogi nie ma! Quote Link to post Share on other sites
Gryfon Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) BANSHEE z Poznania sie oczywiscie pisze.Narazie 2 pwene osoby ,co dalej powiem. Edited August 20, 2007 by Gryfon Quote Link to post Share on other sites
Alexander Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) Nergal pisze z mojego konta: ja się piszę... + najprawdopodobniej 2-3 osoby czy jest możliwość przyjechania na imprezę dzień wcześniej i zrobienia sobie nocki?? i czy ktoś jeszcze pisał by się na taki wyjazd wcześniejszy?? Edited August 20, 2007 by Alexander Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 No wiec chciałem powiedzieć że... To i ja sie pojawie :)) Quote Link to post Share on other sites
Leon20 Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Z Wągrowca wstępnie dwie osoby by przyjechały :green: Quote Link to post Share on other sites
stoper Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Ktoś z HUNTER'S Myślenice też sie pewnie pojawi-ok 5-6 os Quote Link to post Share on other sites
Gryfon Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 CO z tymi szczegolami to juz niedlugo i nic nie wiadomo. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 To jest pikuś ze szzegółami... najciekawsze, że ich jest brak, a ludzie ciągle się zgłaszają. :D Quote Link to post Share on other sites
polo Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Witam wstępnie zgłaszam Airborne Special Forces Sosnowiec około 5 - 10 osób Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 To teraz z nowinek będzie niemiła informacja :( Niestety najprawdopodobniej nie pojawię się na Twierdzy. Wiem, że umówiłam się przynajmniej z kilkoma osobami, ale wychodzi na to, że muszę być całkiem gdzie indziej... W piątek 28.09 mam przysięgę. Nie sądzę abym wróciła do soboty. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Zmontuj przeniesienie przysięgi do Modlina- wykaż się! Quote Link to post Share on other sites
Gryfon Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 (edited) Witam wszystkich Nadal nie mam zadnych informacji !!!!!!!!!!!!!! Do kiedy i na jakie konto wplacac kase. Dokladne namiary dojazdu. Formulaz zgloszeniowy. LUDZIE JUZ MALO CZASU ZOSTALO ALBO JEST ZLOT ALBO NIE MA. TO JUZ SA POPROSTU KPINY I WEDLUG MNIE NIEKOMPETENCJA ORGANIZATORA Edited September 8, 2007 by Gryfon Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Zmontuj przeniesienie przysięgi do Modlina- wykaż się! Spoko, Tadeusz się ucieszy ;)A i JW pomysłem będzie zachwycona Gryfon - proponuje maila do orga napiszę.... i znów Tadzio się ucieszy ;) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Witam wszystkich Nadal nie mam zadnych informacji !!!!!!!!!!!!!! Do kiedy i na jakie konto wplacac kase. Dokladne namiary dojazdu. Formulaz zgloszeniowy. LUDZIE JUZ MALO CZASU ZOSTALO ALBO JEST ZLOT ALBO NIE MA. TO JUZ SA POPROSTU KPINY I WEDLUG MNIE NIEKOMPETENCJA ORGANIZATORA Tradycja. Emocje, napięcie, niepewność ;) Jak w dobrym filmie sensacyjnym :mrgreen: Dwa dni temu Tadeusz mi powiedział, że siedzi nad stroną. Może lada dzień będą informacje. Tadeusza imprezy prawie nigdy nie narzekały na brak frekwencji więc, być może zdaje sobie z tego sprawę. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Generalnie... przymusu jechania nie ma, a Tadek to nie instytucja państwowa żeby ją rozliczać. Mozna po prostu nie przyjechać jak się komus nie podoba. Quote Link to post Share on other sites
Nergal Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Gryfon co się martwisz... nawet jak Tadek da wszelki info 2 dni przed imprezą to jak się sprężysz to pojedziesz ;] wczuj się w klimat Siedzisz wraz ze swoim oddziałem w jakiejś odległej bazie gdzie nawet wrony przed nią zawracają. Dostęp do informacji macie utrudniony, ze strzępków informacji jakie do was dotarły wiecie tylko ze coś się szykuje i najprawdopodobniej znacie datę. Nie znacie innych szczegółów więc jesteście w pełnym pogotowiu cały czas... i czekacie na informacje... :P Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Generalnie... przymusu jechania nie ma, a Tadek to nie instytucja państwowa żeby ją rozliczać. Mozna po prostu nie przyjechać jak się komus nie podoba. Tiaaa.... to ja nie jadę, bo mi się nie podoba ;) hehhehehhe A tak poważnie, to mam ochotę stanąć po środku jak owa żaba z kawału i rzucić "no przeciez się nie rozdzielę".... ale to głownie przez ludzi, a będzie tam sporo fajnych ludzi... Quote Link to post Share on other sites
Ozi71 Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Trzeba się wkręcić w jakiegoś team'a czy można wpaść i na miejscu sie podpiąć? :-F :-F :-F Quote Link to post Share on other sites
ralf1944 Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Witam Kolega organizuje zlot i milczy jeżeli już pisze na forum WMASG i się reklamuje to wypada dokończyć coś co się zaczyna.Jeżeli jest jakaś stronka info to proszę podać na forum.Tak się nie postępuje.Liczę że jakieś więcej info będzie.Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Czeczen Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Netador Siedlce nie odpuści spotkania z Wami koledzy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts