Włodek Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 VSRka TM : -mancraft -lufa PDI -gumka Action Army -Farbki Montana -Luneta jakaś chińska 4x40 z sunshaderem dorobionym z butelki po silikonie :icon_biggrin: -i cukrowanie https://plus.google....840692162489601 Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 M4 KJW/TK GBB v2 - Gumka HU Falcon - Lufa precyzyjna Falcon 6,03 363mm - Szyny RIS typ Lite 9,5" - Tłumik (bez wypełnienia do zakrycia lufy wewnętrznej) - Prowadnica SHS do kolby PRS (modyfikowana do KJW) - Kolba PRS - B.A.D. lever - Bipod Typu Harris - Chwyt pistoletowy G27 - Ergonomiczny chwyt MOD.1 na szynę - Osłona spustu Magpul Quote Link to post Share on other sites
Mial187 Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 SR25 od AK - Moja pierwsza giwera :icon_smile: -zmieniona lufa na madbula 590mm -komora hopa i gumka. Na stockowym GB 470fps wypluło. Quote Link to post Share on other sites
Skilrod Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 (edited) M24 Snow Wolf Luneta M3 3.5-10x40 od ACM Tłumik Ops Pro 35x250 Silesia Factory Pas Magpul MS3 Edited September 21, 2015 by Skilrod Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Tanaka M700 w wersji "custom" :) - Precka EdGI 655mm, 6.01, pogrubiona, z portami - Power bolt G&G (modyfikowany - można w nim montować inne dysze) - Stalowa rączka G&G - Power Pack G&G - Uszczelka w zamku G&G - Stalowy zbijak/młotek - Dorabiana zwężana dysza ze stali - Łoże Remington VTR - Aluminiowa obudowa komory HU - Mosiężna komora HU - Gumka Nineball VSR - R-hop - Lufa zewnętrzna free float - Montaż lufy zewnętrznej własnego projektu, z dodatkowym usztywnieniem lufy wewnętrznej - tłumik do ukrycia lufy wewnętrznej - Luneta ACM M3 3.5-10X40 z montażem jednoczęściowym Hmm... i chyba tyle :) Quote Link to post Share on other sites
dawpar5 Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 SR25 PJ+ Luneta Sutter 3-12x na wysokich montażach Quote Link to post Share on other sites
Oskar ASG-Olsztyn Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 MB-09 od Wella Wewnętrznie: - lufa od Ares - czarna gumka hu Action Army Cały zespół spustu i cylindra zamówiłem u Bart_a i zostaje mi czekać. Zewnętrznie: - luneta 4-16x42 - powstawiane tulejki dwustronnie gwintowane - zeszlifowany chwyt pod palce i wyprofilowany otwór na kciuk aby nie był taki okrągły - zmiana lakieru na "mniej kryjący słoje" - wymiana plastikowej stopki na drewnianą z regulacją odległości za pomocą aluminiowych tulejek Quote Link to post Share on other sites
GRZYBU Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Nowa replika w szafie. WELL MB4411 +luneta+bipod. Hydrografika Multicam Tropic Wewnętrzy tuning in progres;-) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 Moje wiosło, po 5 latach tyrania, doczekało się nareszcie odnowienia body i lufy - kolor czarny z delikatnym granatowym poblaskiem, jak przy oksydzie. Przy okazji zeszlifowałem uchwyt na suwadle na wzór suwadła w palnym odpowiedniku - przy pdik suwadło odciągane jest jedynie do regulacji hu. Pod sdik, czeski co2 kit-shit czy sprężynę, szlifowania uchwytu nie polecam. Drewna póki co są jeszcze niezłej kondycji, tak że nie wymagają odnowienia. Wyszło to tak: i coś dla smaczku, ze specjalną dedykacją dla Shamotha, prały dziewuchy w tarcze elegancko: Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 (edited) No replika teraz jeszcze bardziej apetyczna ale dziołchy lekko za młode i w dodatku nie skorygowałeś blondyny. Przy prawym oku dominującym prawa noga powinna robić za przedłużenie broni ;) Kiedyś może sięgnąć po ostrą a nawyków ciężko się wyzbyć... Edited August 16, 2016 by shamoth Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 Blondyna miała lewe oko dominujące, tak że ułożyła się poprawnie do repliki mocno dedykowanej dla praworęcznych i prawoocznych strzelców. Ale twarda była i strzelała. Shamoth żebyś ty widział jak się te dziewuchy równocześnie dopadły to rpk i pkm - z tarcz zostały farfocle. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 No replika teraz jeszcze bardziej apetyczna ale dziołchy lekko za młode i w dodatku nie skorygowałeś blondyny. Przy prawym oku dominującym prawa noga powinna robić za przedłużenie broni :icon_wink: Kiedyś może sięgnąć po ostrą a nawyków ciężko się wyzbyć... Akurat mają postawę strzelecką typowo sportową - popatrz sobie na zdjęcia zawodników i zawodniczek w strzelectwie sportowym. Też mnie ta postawa zawsze dziwi i zastanawia, ale jakoś działa przy statycznym strzelaniu sportowym. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 To i ja się pochwalę :) Moja masajska rurka M16A4 G&P Mancraft Zespół lufy Tłumiczek custom Vortex Crossfie II 1-4x24 Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Skoro i tak rega w kolbie nie trzymasz, to załóż sobie jakąś teleskopową, najlepiej z podpolicznikiem regulowanym. Stała kolba jest mało wygodna w użytku i transporcie. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Wysokość do lunety mam dobraną pierścieniami i nie chciałbym tego zepsuć :) Zauważ jak nisko siedzi. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 No to jest ból w emkach, ale po to wymyślono montaże skośne tego typu: jak przy aimpointach. Swoją droga, to bardzo daleko przesuniętą optykę masz, tak się do repliki składasz czy specyfika vortexa? Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Vortex ma bardzo długi eye relief, 4". Nie bardzo rozumiem Twój post. Obniżyłem optyke zamiast podnosić bakę, akurat kształt twarzy mam taki że oko ląduje bardzo nisko. Nie każdy może się do niej złożyć. Pierścienie mam takie, przymierzałem się do typowego montażu pod tą lunetę ale był dla mnie za wysoki. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Chodzi mi o to, że montując optykę na body emki, na niskich pierścieniach, bardzo ciezko się do tego złożyć, a już zwłaszcza w masce. Przerabiałem to na sr-15. Wyjściem jest zakup montażu skośnego a'la aimpoint, albo takiego dedykowanego jak podałeś. Większa wysokość optyki nad emką nie stanowi przy regulacji, bardzo ładnie zgrywają się potyki montowane na ris przykręcanym na uchwycie transportowym. Kwestia tylko dobrania baki (podpolicznika). Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Podchodzimy do tego samego problemu z przeciwnych stron ;) Ja opuszczam optyke a Ty Podnosisz bake. Kupić pierścienie na wymiar to kosztowna rzecz, ale taki leupold ma opcje co niecałe 3mm to się da dobrać. W akcesoriach do ostrej jest większy wybór niż niskie/wysokie, podaje się dystans od szyny do osi lunety. Te moje to średnie, wysokie PRW są o 3mm wyższe, niskie o chyba 2,7mm niższe. Na warunki ASG to wszystkie 3 kwalifikują się jako niskie ;) Albo wysoki montaż i faktycznie dołożyć kolby aż będzie dobrze. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 To ja się moim m14 pochwalę. M14 SOC + drewno orzechowe + montaż G&G (niski) + luneta DOC z lepszymi szkłami. 603 fps. Bardzo zła zabawka ;). Quote Link to post Share on other sites
lvyairsoft Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 ładna ładna :) lufa jaka tam siedzi aktualnie ? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Niby to jeno zdjęcia więc : Lufa zewnętrzna to standardowa krótka od M14 SOC. Wewnętrzna to 43cm prometheus. Karabin ma ładne skupienie - mam porównanie do VSR-10 (części barta, pdi/laylax, guma km-head) i daje zbliżone osiągi, na korzyść VSR, ale różnica niewielka... a możliwości AEG zdecydowanie większe. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 To teraz czas na coś czego jeszcze nie grali :D MB-08 w wersji badassowej W środku promyk, komora JJ Airsoft (ta kopia PDI, bo wydawanie 300zł na kawałek metalu to jednak zbytek) i "zestaw tuningowy 550fps" z tajwangana. 70-80 całkowity, mi wystarczy. Tak, inspirowałem się Kill Command robiąc tłumik. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Update mojego muszkietu ;) Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 HK417 VFC. Fota z tamtego roku, ale konfiguracja do dzisiaj ta sama. free image hosting Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts