guerilla Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 http://www.wfp.pl/wroclaw-miasto/news.php?...51&rodzaj=2 Dojdzie jeszcze ramka z wyjaśnieniem ,,co to jest air soft". Nie wiem dlaczego jeszcze jej nie ma, muszę przypomnieć facetowi odpowiedzialnemu za portal. Do wydania papierowego pójdzie prawdopodobnie już opis dwóch Ścian Ognia. Raczej regularnie będę pisał o air sofcie, więc liczę na sugestie. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Bardzo fajny artykuł. Komentarze pod nim gorzej. Nie warto się dawać prowokować, unosić się i łapać wulgaryzmów. Świadectwa nam to nie daje dobrego i jest tylko pożywką dla trolli. Link to post Share on other sites
soadman89 Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Racja. Artykuł bardzo ciekawy. Lecz komentarze niektórych osób , są poprostu żałosne, i czasem ciężko się powstrzymać od wypowiedzi , kiedy padają obrażające słowa. No ale cóż :) My wiemy swoje:) Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Dobrnąłem do połowy komentarzy i mi się odechciało... Niestety oprócz Nas istnieją także wszelkiej maści mohery i dzieci neostrady oraz niedorobione koksiki. Link to post Share on other sites
zavisza Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Trollom i dzieciom neo stanowczo mowimy nie :-F A artykul... Genialny, jeden z lepszych jakie widzialem :) A na komenty wole nie patrzec bo chce miec dzis spokojny wieczor ;) Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Drobna rada na przyszłość - dopisując w takich miejscach komentarze pamiętajcie o ich wartości. Wdając się w dyskusję z pieniaczami internetowymi, zniżając się do ich poziomu, przeklinając, używając głupich argumentów wystawiacie świadectwo sobie i środowisku. Poza tym udowadniacie, że Ci, którzy się z was śmieją mają rację. Bo czytając komentarze odniosłem wrażenie, że grupa zakompleksionych ludzi broni się "ręcamy i nogamy", że oni właśnie śmieszni nie są. Chyba czas zaakceptować, że z boku patrząc wciąż jesteśmy grupą "dużych dzieci", które latają po lesie i robią "tadada". Nie ważne, że maszynki do "tadada" kosztują powyżej 2tys. To tylko sprawia, że jeszcze bardziej zabawni jesteśmy. Więcej dystansu do tego co robimy ludzie. Śmiejmy się wraz z innymi, zabierzmy im argumenty. Prześmiewcy żyją dłużej. Link to post Share on other sites
guerilla Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 Witam! Trzeci artykuł mojego skromnego autorstwa. Niebawem (być może, bo jeszcze uzgadniam) napiszę o air sofcie dynamicznym, czyli o pomyśle na zabawę wg. xxxFENCExxx. Ale o strzelankach to chyba dopiero na wiosnę :) http://www.wfp.pl/wroclaw-miasto/news.php?...94&rodzaj=2 Pozdrawiam! Aha, jeśli ktoś ma ochotę komentować, to b. zachęcam! Tylko błagam - bez wyzwisk, wulgaryzmów itd jak ostatnio, ok? :) Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Fajny artykuł, mógłbyś podać linka do większej ilości fotografii? AAA tylko gratulować 400 osób to jest coś. :uśmiech: Link to post Share on other sites
J.K. Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Nooo... To dwa razy więcej niż na Rawiczu 2007 (debiucie RD;p). A Ściana Ognia III... Proszę, po maturze.;] Link to post Share on other sites
luglo Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 A Ściana Ognia III... Proszę, po maturze.;] To się jeszcze zobaczy ;-) Ale na pewno jak każdy kto chce się przyłoży to będzie to jeszcze większa impra niż pozostałe dwie :mrgreen: Link to post Share on other sites
raeone Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Oby po sesji... bo znow egzamin spedze strzelajac na imprezie i bede musial z dziekanem o przesuniecie terminu pokonwersowac;) Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Kiedy kończy się sesja? Zimowa... Link to post Share on other sites
raeone Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Standardowo kolo konca stycznia do polowy lutego... w teorii czyli bez sesji poprawkowej;) Ale u mnie podobno sie wczesnie bardzo zaczyna... Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Kurcze 12 lat po studiach i już zapomniałem jak to było - może dlatego, że zawsze miałem poprawki i nigdy ferii na serio :-F Link to post Share on other sites
raeone Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 No ja mam ostatnio podobnie. Za czesto przedkladam strzelanie nad zajecia;) Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Dobrnąłem do połowy komentarzy i mi się odechciało... Mnie się odechciało po pierwszym.. Walka z kimś kto tylko przed komputerem jest wielki, live okazuje się zerem. Sprawdziłem :F Artykuł świetny, dobre fotki, jak dla mnie miodzio.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts