0cool Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Mistrzu a pomyslales o sklepach ktore nie maja www, ja juz pisalem do roznych i wszedzie odpowiedz "nie wiadomo". forum jest by uzyskac info, wiec mi tu nie pisz takich glupot po to by tylko nabic sobie posta. Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Nie wiem jak z magazynkami 7.62mm, ale magazynek od Tantala (oryginalna skorupa, bebechy z magazynka od AEG) pasuje idealnie i nie ma najmniejszych luzów, więc magi od AK-74 też powinny być cacy. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Próbował ktoś, z takim czymś, coś? Pasowało by? http://allegro.pl/szyna-krotka-beryl-mini-...1222320880.html Quote Link to post Share on other sites
jaymz87 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Witam, poszukuje instrukcji obslugi (czytaj rozkladania) RK-03S. Szukalem na forum, ale nie moge znalezc. Quote Link to post Share on other sites
Trupus Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Nabyłem niedawno nowego RK-01 full steel z laminowanym drewnem. W zestawie jest dodawana bateria 9.6 z ładowarką, kolejna różnica to komora hop-up jest z mocnego przezroczystego tworzywa, do GB nie zaglądałem. Nie wiem może to nie nowość tylko standard bo porównanie mam tylko z 2 letnim modelem. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Cześć ja się zapytam od razu czy ZnAl przyciąga metal ?. I co mogę mieć za wersje na pudełku wood i jakieś tam stock i coś jeszcze ale mam metalowe kulkowe :D i łożyskowana prow sparing jakiś nowszy model czy fart ??. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Sorry czy ZnAl przyciąga magnes ? Quote Link to post Share on other sites
Trupus Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Magnes nie przyciąga znalu. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Czyli mam wersje sw jeżeli gdzie nie dotknę magnesem to przyciąga ?. Quote Link to post Share on other sites
Trupus Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Zgadza się. Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 a gdzie kupiłeś tą wersję sw? Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) U mnie w sklepie w łodzi i powiem wam zakochałem się w tym karabinku . http://www.airsoftshop.pl/ Sporo chiński replik tam mają co gdzie indziej dostać nie można . Edited September 28, 2010 by rafik1213 Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 niestety już nie maj ą tego karabinu, chyba że oferta skleopu internetowego nie odpowiada rzeczywistości Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Najlepiej zawsze jest zadzwonić :D. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Czy to normalne po naładowaniu stokowej baterii ok 3.5 godziny wywaliłem może ze 100 kulek i dalej nic tyk tyk tyk znowu naładowałem batke i znowu 100 kulek i tyk tyk tyk wina batki czy coś mogło się już zrypać. Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Myślę że bateria, u mnie zepsuła się już po kilku ładowaniach. Kup sobie firefoxa. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Jednak to pomogło wyregulowanie silnika ale, do dupy jest to zrobione kupiłem sobie li po 11.1 25c i ładne teraz chodzi . Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Gdzie można kupić drewno do ak74u? Bo coś z prawdziwego nie dopasuje bo jedyne co znalazłem to od ak74, a jednak jest zupełnie inne. Jedyne wyjście to zlecić to G&H ? Quote Link to post Share on other sites
Faith Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Mam pytanie, czy warto jest kupować właśnie tą replikę z tym, że używaną? Przebieg jest niski ale została zakupiona 2 lata temu a ja zamierzam ją kupić i poddać gruntownemu tuningowi. Czy nie zostały wprowadzone jakieś kolosalne zmiany, które uniemożliwiły by mi solidny tuning? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Nie wiem jakie zmiany masz na myśli. Ale ja w swoim wymieniałem lufę, gumkę, łożyska, i sprężynę. Bez żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
MrDziku Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) @ Faith jeśli masz na myśli zmiany pomiędzy rocznikiem to niema :) mam pytanie czy ktoś z was widział w jakimś sklepie może stojak na AK tego typu : Link @ edit jeśli tak proszę o linka do sklepu / namiary na sklep Edited December 15, 2010 by MrDziku Quote Link to post Share on other sites
Wint Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Odświeżam. Pewnie był już taki temat ale nie mogę się doszukać odp. Czy jest możliwość zaadoptować do AKSU łożę od Beryla ? Jeżeli tak to w jaki sposób ? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Chyba od Mini Beryla? Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Chyba już mało kto zagląda w ten temat, jednak mam nadzieje że ktoś mi odpowie na ważne pytanie. A więc jak nazywa się ta część w aks74u do której jest zaczepiona pokrywa zamka. ponieważ w boyi-u ta część jest z znal i mi na mrozie pękła przez co pokrywa w ogóle się nie trzyma. No i karabin lipnie wygląda bez pokrywy, nie mówiąc o problemach z baterią. szukałem na wielu sklepach w częściach i nic takiego nie widziałem, więc byłbym wdzięczny za ewentualne linki. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Wątpię żebyś znalazł. To się nazywa "Zaczep pokrywy/ zwalniacz pokrywy zamka". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts