Tadeusz Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) hehe :wink: Jedyny w Europie Zimowy Zlot Airsoftowy odbędzie się w dniach 8-10 lutego 2008. Niech wszystkie Twardziele i Mięczaki szykują giwery, narty i rakiety do śniegu! Miejsc 150 (niestety) Pełne wyżywienie, 2 noclegi i moc atrakcji. A także nasi koledzy ze wschodu, północy i południa. Więcej zaniedługo. Edited November 20, 2007 by Tadeusz Link to post Share on other sites
sindbad Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 A jaki jest minimalny wiek uczestników tego zlotu i co będzie w planie ?? Pozdrawiam!!! Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Nono chętnie bym się załapał (świeżo usmażony Airsoftowiec), małe doświadczenie i dużżo chęci :lol: to są moje atuty :mrgreen: pozdro Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 A jaki jest minimalny wiek uczestników tego zlotu 18 lat Link to post Share on other sites
BoT Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Jeśli sesja na uczelni dopisze, to może uda mi się przybyć;] Link to post Share on other sites
Jade Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Przeczytałem że to chodzi o Tomice ktoś może powiedzieć o jakie Tomice chodzi?? Link to post Share on other sites
diablos993 Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Dopiero od 18lat? Załamka... Czemu poniżej 18roku życia nikt tym airsoftem sie nacieszyć nie może?xD Tylko trzeba czekać, czekać, czekać... i CZEKAĆ. Link to post Share on other sites
Gallain Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Dopiero od 18lat? Załamka... Czemu poniżej 18roku życia nikt tym airsoftem sie nacieszyć nie może?xD Tylko trzeba czekać, czekać, czekać... i CZEKAĆ. Taki lajf. Deal with it. Ja na 100% przybędę, a wraz ze mną kilka osób :] Link to post Share on other sites
javelin Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Chętnie się pojawię :D Link to post Share on other sites
python Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Więcej zaniedługo. czyli tak 6-7 lutego :) To dla tych co nie znają Tadka :lol: :lol: :lol: Link to post Share on other sites
Konrad_BW Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Noo z tą granicą wieku troche ne bardzo chociaż na tomaszowie można było byc ale pozwoleniem od rodziców może tu tak samo będzie ? Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Hehe jednak raczej będę (18 skończona :)) tylko trza mieć jakiegoś lepsiejszego guna ;/ (moze vfc kiedyś xD) Link to post Share on other sites
Jade Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Czy ktoś mógł by mi odpowiedzieć o które Tomice chodzi?? Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 A no właśnie dołączam się do pytania Jade'a (chyba dobrze odmieniłem nie ?) gdzie leżą Tomice ? (I have no Idea) . Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Dostałem cynk, że zanosi się jednak na Twierdzę Modlin, choć potwierdzone to jeszcze nie jest. Ostatecznie jednak trzeba będzie poczekać na pewne informacje od organizatora - Tadeusza. Link to post Share on other sites
Ungeziefer Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) Znów będę straszył geje! :twisted: Jeżeli ktoś jeszcze nie był na żadnym Tadkowym zlocie niech się boi słowa: "integrejszyn" wypowiadanym z obcym akcentem. Kto był ten wie. :D :wink: 8-) Edited November 23, 2007 by Ungeziefer Link to post Share on other sites
Wolf Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Czekam ze zniecierpliwieniem na szczegóły. Jako byłego mieszkańca Warszawy ciągnie mnie w te rejony. Oprócz mnie jest jeszcze kilka osób chetnych z naszego teamu, mam nadzieje ze zdążymy się załapać. Link to post Share on other sites
przemek10 Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) Znów będę straszył geje! :twisted: Jeżeli ktoś jeszcze nie był na żadnym Tadkowym zlocie niech się boi słowa: "integrejszyn" wypowiadanym z obcym akcentem. Kto był ten wie. :D :wink: 8-) Hmm co do integracji na ostatniej twierdzy było super , szczególnie jak znalazłem jakiegoś obcokrajowca o 22 w swoim śpiworze totalnie zalanego :wink: PS już zbieram kasę na wpisowe :-P PS2 Mam nadzieję że pojazdy będą wykorzystywane w walce tak jak na "wrotach piekieł" Edited November 23, 2007 by przemek10 Link to post Share on other sites
Elvis Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 no ja się oczywiście wybieram. Chyba że mi się niebo na głowe zwali Link to post Share on other sites
DARKOM Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 no i ja wraz z kumplem może sie stawimy jesli chodzi o miejscówkę w Modlinie 8) Link to post Share on other sites
pabllo Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Ja też się piszę. Jak kolega Asterix pozwoli to będzie też nasza pupilka Andżela. Kto był na Wrotach ten wie o kogo chodzi :) Link to post Share on other sites
PORTOSIX Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 siemanko!! Czy wiadomo coś o kosztach imprezy?? Musze z siopą się liczyć żeby z chaty mnie nie wywalili :) !! A tak to ja 100% in!! Ból przemija, chwała trwa wiecznie. Alan Shearer Link to post Share on other sites
miloslupsk Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) czyli tak 6-7 lutego icon_smile.gif To dla tych co nie znają Tadka icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Heheh.. Mam nadzieję, że więcej informacji pojawi się szybciej bo kilka osób z pomorskiego również się wybiera. A Tadka dopiero poznamy ;) siemanko!! Czy wiadomo coś o kosztach imprezy?? Musze z siopą się liczyć żeby z chaty mnie nie wywalili icon_smile.gif !! A tak to ja 100% in!! Według tego co pisano na Warriorze to około 120-150 zł. Mnie zaś interesuje czy jest jakieś konkretne ograniczenie mocowe replik ? Edited December 2, 2007 by miloslupsk Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 czemu wiek minimalny to 18 lat ja mam 16 jestem w grupie się normalnie strzelam. KICHA się napaliłem ze pojadę Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Chyba nie sadzisz, ze ktos zmieni regulamin zebys mogl pojechac? ;) Takie zycie... wiekszosc wiekszych zlotow jest od 18 lat. Link to post Share on other sites
Recommended Posts