shenk Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 chaszcze, bloto, zimno, same urozmaicenia do walk airsoftowych, to podnosi klimat :) Link to post Share on other sites
kozmik Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Filmik z wybuchu. http://www.asgsport.pl/ftp/20080113wosp/film.rar Dopiero teraz bo kręcony aparatem wiec ważył ponad 250mb. Ta wersja ma niewiele ponad 20mb. Link to post Share on other sites
regnar Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 "I teraz jebut..." hehehe dokładnie :) Dzieki za film!!! Pierdyknęło naprawdę konkretnie. Rozwalił mnie jeden tekst: "Eeee elektrycznie - podchodzi z zapalniczką" hehehe xD Link to post Share on other sites
snajper-k Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Witam 2 filmik , tym razem z obrony strefy . Wtedy juz co poniektórzy zajadali sie bigosem gdy inni walczyli w ogniu chwały :uśmiech: Link to post Share on other sites
brutus Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 "ktosiów" z ONZ, o dziwo jeszcze żywych. Przyszli od strony pola. Jako trupy, rozśmieszeni całą sytuacją zaczęliśmy krzyczeć do nich, żeby się brali za tych wszystkich gości a oni... Poszli jeszcze z 20 metrów i zaczęli tak z niechcenia strzelać w plecy ANZetowcom. Tylko 15 się odwróciło by ich łaskawie ubić :-) . Tam nie było 2 ktośiów tylko ok 10 to byłem ja 2 osoby z mojego teamu i reszta SGS-u która przeżyła bo wpadliśmy w zasadzke w lasku obok :uśmiech: wychodzimy i patrzymy a tam cały ANZ atakuje to my rura za nimi :killer: niestety nasza akcja została uznana przez większość jako wybijanie się ANZtu przez samych siebie :???: zresztą sam ANZ krzyczał nie strzelajcie po swoich a tu niespodzianka bo to ONZ :-F Link to post Share on other sites
kozmik Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Rozwalił mnie jeden tekst: "Eeee elektrycznie - podchodzi z zapalniczką" hehehe xD Mój ;) Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 To widocznie nie o Was mi chodziło. "Ktosiów" było dwóch. Do tylu jeszcze potrafię liczyć. Przyszli, popatrzyli i zostali łaskawie zastrzeleni. Dwóch było i ani pół więcej. I przyszli od ola a nie od lasku. Poza tym niemal wszystko sie zgadza. ;-) Link to post Share on other sites
brutus Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 W takim razie sory :roll: ale z tego co widzę nasz szturm został nie zauważony :???: a to tak pięknie wyglądało 80-90 z ANZtu leci a ok dziesięciu z ONZtu za nimi :killer: :-F Link to post Share on other sites
snajper-k Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 fotki : http://rapidshare.com/files/84303611/WO__3...efa_51.rar.html Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 W takim razie sory :roll: ale z tego co widzę nasz szturm został nie zauważony :???: a to tak pięknie wyglądało 80-90 z ANZtu leci a ok dziesięciu z ONZtu za nimi :killer: :-F I nici z +10 do lansu ;) :mrgreen: Link to post Share on other sites
zavisza Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ale mysmy z OPASu mieli +20 do lansu za bohaterska obrone lasku a'la 9ya Rota 8) Co do tych dziesieciu i tylow ANZ, ja tam slyszalem jakies strzaly, ale jak z Bazylem wychodzilem to myslalem ze oni sie miedzy soba wybijaja bo tak duzo ich bylo, ze sie moze pogubili ;) Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Oni strzelali między sobą ;-) . Tych dwóch wesołych gości nie było nawet słychać tak ostro ANZ walczył z ANZetem :-F . Dodam tylko, że z jednym kolegą niechcący wycięliśmy jakieś 7-10 typa z oddziału chyba Minior 1. Oczywiście oddział ten był po naszej stronie... Pierwsi otworzyli plastik do nas. Edited January 16, 2008 by poldeck Link to post Share on other sites
Tomasz_GS Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Jak zaczęliśmy w 10 atakować ANZ od tyłu to na początku było co wy swoich, a potem qrw@# oni mają opaski no i trwało to parę sekund jak wyjąłem czerwoną szmatę :) Link to post Share on other sites
Lokishan Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Witam. Chciałem ślicznie podziękowac wszystkim z ORDY i nie tylko za współpracę. Tekst o Krukach i ich plecach jest mój i Czeżwego. a nadał go na moje polecenie Pucek ...bo na niektóre pytania sztabu lepszych odpowiedzi nie miałem :P...... Ale jeszcze raz przede wszystkim dziękuję wszystkim za współpracę .. Z ORDY - Pretorianom , Fox Hound i OFA olkusz. a z poza Dzikim Gęsiom i Piechocie Górskiej oraz Strzelcom . :) Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz ogromnie wam wszystkim dziękuję . Loki W służbie ORDY. P.S. Młody przy obronie wzgórza z minimi między nogami siejący 5 minut bez przerwy też rządzi jak się cieszył że Jednego cyt.Zajebał :) No i wielkie dzięki dla organizatorów :) chociaż końcówke niestety musiałem opuscic czyli wyzerkę i ogniska :) Edited January 16, 2008 by Lokishan Link to post Share on other sites
yakarov Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. Naturze za pogodę. Organizatorom za organizacje. Pozdrowienia dla Piechoty Górskiej i Strzelca (dzięki za transport) a dla mnie najlepsze i tak było: - zabiłem wszystkich...o ku... i tu kolega pięknie się wyłożył...kto widział ten wie ;) Link to post Share on other sites
Kankon Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Drobna uwaga tzw oddział MINIOR walczył po stronie ONZ i w tym starciu niedobitki tego oddziału dzielnie broniły lasu przed atakującymi hordami ANZ. P.S. poldeck powinieneś otym wiedzieć bo był to oddział wolnych strzelców broniących barw Cz-wy ( niestety nieliczny ) Link to post Share on other sites
gm_2003 Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yLqv282Ewyw szturm na WZGÓRZE Link to post Share on other sites
javelin Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 A dziękuję, dziękuję. Następnym razem cię nie przygarnę :killer: ;-) Ciiii... Podlizuję się, żeby następnym razem losowanie poszło lepiej :) Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Film miażdży. aż brak mi słów. Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ja wiem, że oddiał MINIOR był z Czewy. Nie mówię o walce przy obronie lasku ale gdzies tak po 1,5 H od rozpoczęcia. W jakims takim cholernie gęstym młodniku sie w dwóch na nich natkneliśmy. Zaczęli strzelać to i my zaczęliśmy ;-) . Link to post Share on other sites
Zielony Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Film rzezczywiście jest srogi. wreszcie widać bohaterską szarże młodego z minimi. ja tylko żałuje, że snikt nie nakręcił porżdnie filmu ataku ANZ P. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Film rewelacja. @Zielony, prawda. W ogóle w trakcie tego zlotu mam wrażenie, że wiele fajnych scen można było nakręcić :) Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Atak w stylu Armii Czerwonej to nie moje klimaty ale muszę przyznać - montaż przedni, szczególnie ujęła mnie końcówka... Link to post Share on other sites
Kankon Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 No to miło poldeck że mieliśmy okazje wymienić plastik. :-) Oczywiści jeżeli faktycznie to było komando Ober Miniora ( po 1,5 h walk było nas tylko 11 ). Jak się leży w lesie to opaski są mało widoczne. Szkoda że nie zostało ustalone hasło. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Szkoda że nie zostało ustalone hasło. Prawda. Za to zwykle jest odpowiedzialny głównodowodzący, więc w tym przypadku uwaga do orga na przyszłość. Nam też się to kilka razy dało we znaki. Link to post Share on other sites
Recommended Posts