gsg9-polizei Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Chinole stają się coraz lepsze i będą jeszcze lepsze. Ja myślę, że za pare lat markowe produkty będzie mało kto kupywał. Znasz przysłowie " Jeśli nie widac różnicy, to po co przepłacac? " Zobacz - jeśli oni są w stanie zrobic taki sprzęt jak G36, to na prawde jest ogromny postęp. Teraz do chinczyka wystarczy załozyc preclufę oraz gumke HU i wymiatasz. Z resztą nie tylko w aisrofcie chinskie produkty są szalenie konkurencyjne. Popatrz na motoryzację lub informatykę. Tak więc posiadacze TM, CA, GG itp. - repliki do pudła i walic do krakmanów po chinole :) . Zartuję :D A jak juz jestesmy przy JG, to czy w SIGu 550 jest lufa wewn. takiej samej długosci jak w modelu 552? Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 gsg-9, zdecyduj się... Najpierw piszesz że z chinoli nie da się w nic trafić a dwa posty dalej że są dobre i że sam chcesz kupić. Quote Link to post Share on other sites
baxik Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 To, czyli nikt nie miał do czynienia z nowym AUG A3 JG ?? jak się to sprawuje i tak ogólnie, co i jak. PS: na gunfire piszą ze nie ma mosfeta a na taiwangun ze jest. Teraz pewnie taiwangun sam montuje nie wiecie może ? czy to cos daje, bo teraz nie wiem z którego sklepu zamówić :) dzięki za odp. Quote Link to post Share on other sites
Jnon Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 O tych augach to wiem tyle, że ma naprawdę solidne bebechy i stockowe osiągi takie, że nie wymaga on, żadnych tuningów. Quote Link to post Share on other sites
paul4402 Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Widać, że kitajce nie próżnują i wypuszczają następne wersje G36: http://rsov.com/index.php?target=products&...product_id=2990 Ciekaw jestem tylko kiedy wypuszczą Siga 551 albo G3 z metal body. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 SIG 551 już był zapowiadany, ale kiedy wyjdzie, to nie wiadomo, a co do Hecklerów z metal body, to sobie raczej poczekamy. Quote Link to post Share on other sites
I3ongo Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 A są może choćby plotki o M60E1,2,3 lub 4? Dość dawno temu była plota, że chinole będą je produkować, ale ani widu ani słychu. A ekstra byłoby mieć M60 za np 1k. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Już jeden sklep wyskoczył z preorderem, ale czy i na kiedy Chińczycy go zrobią, to tego już nikt nie wie, nawet lokalni hurtownicy po wizycie w fabrykach. Quote Link to post Share on other sites
fidell Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 A MG34 lub 42? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 MG34 się robi, ale jest to wyższa szkoła obróbki metalu i ma kosztować 700 dolków. MG42 też podobno się robi, ale zdjęć jakichkolwiek brak, a wymówka "dwa miesiące" jest jedną z najpopularniejszych w Chinach. Quote Link to post Share on other sites
uzi43 Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Ciekawe kiedy te nowe Gietki od IG będą w Polsce :D zapowiadają się ciekawie i chętnie bym zakupił :killer: Quote Link to post Share on other sites
mag Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Te nowe G36 od JG już SĄ w Polsce... nawet news był o tym ostatnio ;) Jak na razie chyba tylko w Gunfire. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Mam nadzieję, że orientujesz się że napisałeś po 25 dniach - więc coś się mogło zmienić -.-' Quote Link to post Share on other sites
mag Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 W stanie wiedzy możliwe, ale na rynku nie widziałem w Polsce nigdzie indziej G36 ("pełnego") z JG. ;) Quote Link to post Share on other sites
lynx79 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Były tylko kilka dni i się rozeszły. Z resztą sam jedną nabyłem. Potem było na zamówienie, a teraz jest "mała ilość", aż tylu chętnych? Quote Link to post Share on other sites
mag Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Zapewne - należy pamiętać, że GF zaopatruje jako hurtownia sklepy w Polsce i nie tylko. Dlatego jak będzie dostawa, to trzeba polować ;) A jak komuś bardzo zależy, to zawsze może się z nimi skontaktować 1-2 sztuki mają w przeważnie w sklepach stacjonarnych (nie są one ujęte na stronie www). Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Żadnych wieści na jakiej zasadzie ma działać BB w nowych AKaczach JG? ;) Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...c1eb3087d3c62eb Quote Link to post Share on other sites
Jagger Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Wiadomo może co z G3A4? W instrukcjach od pozostałych G3 jest ta replika wymieniona i chyba nawet kiedyś widziałem jakieś informacje o niej. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...c1eb3087d3c62eb Wklej link jeszcze raz bo nie funguje :) Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...58beddd23a5c9ee Proszę bardzo ;) . Quote Link to post Share on other sites
uzi43 Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Cudeńko :D Ciekawe kiedy gunfire to sprowadzi... I oby tylko jakiejś ceny za dużej nie przywalili... Bo więcej niż 5 stów za chinola to nie bardzo... Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 To raczej możesz sobie pomarzyć że będzie kosztował mniej niż 6 stów. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 No, tylko żeby jeszcze wersja ze stałą kolbą była :roll: :luzik: Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
gadzinka Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Wiadomo coś już więcej na temat tej nowej emkowatej giety JG? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts