florek6 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Zamawiałem już kilka razy w tym sklepie i nie ma się do czego przyczepić!!! Za każdym razem wszystko w najlepszym porządku!!! POLECAM!!! Quote Link to post Share on other sites
adrian19921 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 kupiłem w tym sklepie używane buty, które są w idelanym stanie oraz nakolanniki, w miarę szybka przesyłka polecam !!! Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Fakt, towar mają zgodny z opisem - przynajmniej w moim przypadku zakupu paru pierdół, typu buty czy mundur, wysyłka bardzo szybka, kontakt e-mail'owy dobry - tyle o sklepie. Kurier również dobrze się pisał - jak dla mnie duży plus. Quote Link to post Share on other sites
bulany Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Robiłem w tym sklepie zamówienie za kilkaset złotych (nówki + demobil). Zero zastrzeżeń. Na plus: szybka wysyłka, bdb kontakt... Czegóż sobie życzyć więcej? Quote Link to post Share on other sites
gross Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Robiłem tam zakupy kilka razy, zawsze wszystko grało, polecam. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Dostałem od nich kombinezon. Duży plus. Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Miesiąc temu zamawiałem, ale teraz tak zauważyłem więc... oferta na plus, kurier na plus, jakość na plus = + Quote Link to post Share on other sites
qwmx Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 No to ja wręcz przeciwnią opinię dodam, gdyż mam z tym sklepem średnio przyjemne przejścia. Sklep ma na swojej stronie nieprawidłową rozmiarówkę, dlatego zamówiene rzeczy mają inne rozmiary niż opisano to na stronie. Wymiana towaru zajmuje około miesiąc, a pod telefonem nigdy nikt nic nie wie. Gdy sprawa po 3 dniach telefonowania się wyjaśnia, sklep odsyła towar przesyłką ekonomiczną (mimo iż zamówienie było na kurierską) i co najważniejsze, łamie swój własny regulamin nie zwracając kosztów wysyłki w przypadku gdy wymiana jest następstwem błędu po stronie sklepu. Quote Link to post Share on other sites
rstychy Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 czas na mnie. Zaczynam kompletować sprzęt aby zacząć zabawę - na pierwszy strzał poszedł mundur. Zamówiłem 2 pary spodni + bluzę w poniedziałek o 21:00, paczkę odebrałem w czwartek. Stan towaru ok, żadnych roztarć czy uszkodzeń a bluza wygląda jak nówka. Jedynie co to przesadziłem z rozmiarem w pasie i muszę się wspomagać paskiem, bo szkoda mi kasy na wysyłki. Został mi jeszcze zakup butów i kilku innych dupereli i na 99% będę kupował na armyworld. kolejny zakup dokonany w niedziele 26.07 paczka wysłana 27.07 otrzymana 28.07 Zamawiałem buty BW i kilka paści z oporządzenia. Wszystko ok i godne swojej ceny. Nawet dostałem gratisa :) Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Kolejny zakup dokonany wczoraj o 22:00. Dziś dostałem mail, że paczka została wysłana. Polecam zakupy w tym sklepie. Kontakt bdb, towar dobrej jakości. Ceny również na odpowiednim poziomie, porównując np. do rangershop.pl Quote Link to post Share on other sites
Baksiu Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Ja też mogę polecić ten sklep. Mają złe rozmiarówki przy produktach. Przy zamawianiu sugerujcie się rozmiarem np: BW 20. Tu jest dokładna rozmiarówka: http://armyworld.pl/tabela-rozmiarow-uscam...out-pol-12.html . Ja musiałem zmienić 2 pary nowych spodni na mniejsze. Żadnego problemu. Po tygodniu już były takie jakie chciałem. Kolejny zakup też będzie w tym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
kubulele Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Zamowione w niedziele dziś rano paczka. Nawet gratis jest. xD Szybsi niż taiwangun xD :strach: Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Zamówione 37h temu właśnie dostałem. Stan bardzo dobry za wyjątkiem ułamanego ostrza w scyzoryku. Życie - nie wymagajmy od używki za 15 zeta wszystkiego ;P Quote Link to post Share on other sites
Przemo02 Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Ja od siebie dodam że zakupiłem w tym sklepie bluzę i spodnie BW FLECKTARN BUNDESWEHR , rękawiczki bez palców , pas do spodni , pas + szelki z małym oporządzeniem , chustę , koszulkę T-Shirt , ładownicę i powiem że jestem zadowolony z tego sklepu duży plus . Ale ja mieszkam 10 km od tego sklepu więc odbiór osobisty na pewno inaczej wygląda niż tak jak u was przez allegro czy przez co tam kupujecie . Quote Link to post Share on other sites
Logpl Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Zakupy dokonane wczoraj.Dziś dostałem mail,że wysłali paczkę.jak na razie bez żadnych problemów sklep na 5 Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Cztery zamówienia w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt, ciekawy asortyment i tani kurier. Towar zgodny z opisem na stronie - pierwsza klasa. Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Polecam, zamówiłem poncho z demobilu we wtorek w środę paczka już u mnie , miało być używane jest nowe :-), naprawdę polecam gorąco ten sklep Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Zamówiłem u nich cały komplet BW FLECKTARN,paczka przyszła na drugi dzień.A dzisiaj nawet życzenia na pocztę wysłali z okazji Bożego Narodzenia. Quote Link to post Share on other sites
quad Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Polecam ten sklep zamówiłem u nich sporo ubranek i dodatków w FLECKTARN-NIE i wszystko doszło szybko ,zgodnie z opisem, a i trochę gratisów dostałem ,rękawice pokrowiec na hełm oraz kilka podobnych drobiazgów :-P Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Bardzo dobry sklep z wyposażeniem BW (i nie tylko), naprawdę bogaty asortyment, żadnych problemów z wymianą po złym wyborze rozmiaru. Zrobionych już kilka zamówień - wszystkie naprawdę udane. Ogólnie rzecz biorąc: 5. Quote Link to post Share on other sites
cosmos Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Zakupiłem rzeczy z demobilu BW. Wysłali ją już kilka minut temu. trochę irytujący jest fakt, że rozmiary są podawane w calach i centymetrach i nie zawsze udaje się dociec, jakich dokładnie wymiarów dotyczą podane liczby. Jakiś czas temu zamówiłem od nich spodnie mill-tek. Skrzętnie sprawdzałem swe wymiary, a okazało się, że są na mnie sporo za duże. Innym razem zamówiłem spodnie z demobilu BW i noszenie ich przeze mnie dłużej, niż dwie godziny skończyło by się zapewne amputacją :). Pewnie był to mój błąd, ale mogliby bardziej klarownie opisywać rozmiary ubrań i dodawać legendę do nich. Quote Link to post Share on other sites
Zelu Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Zamawiałem u nich cztery może pięć razy, z czego jedno zamówienie było z poza asortymentu - sprowadzili mi kurtkę która dostępna jest u ich dostawcy, bez najmniejszych problemów. Sklep godny polecenia :) Quote Link to post Share on other sites
Dnl Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Uważam sklep za godny polecenia. Zamówienie złożyłem w niedzielę, we wtorek towar dostarczył kurier. Stan towaru oceniam na db+. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kapitan_Mendez Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 ja narazie kupiłem sobie mundur BW(spodnie, parka i bluza) i "pasoszelki" z całego kompletu najdroższe były spodnie 60zł za rozmiar 16 ogólnie stan bdb+ i dość niska cena tylko mój kumpel - spec od kamuflaży stwierdził, że to co na stronie tego sklepu figuruje jako Wustentarn to Tropentarn a ten ostatni to zwykły Flecktarn po wyższych cenach narazie zamierzam kupić tam kamizelkę, hełm, plecak i buty tylko czekam na kasę z całą stanowczością polecam ten sklep pozdrawiem Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Ja także polecam ten sklep. Zamawiałem tam poncho na zimę, miało dojść do piątku, co napisałem w komentarzu do zamówienia i moja prośba została spełniona :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts