sarayel Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 ktoś czeka na Sniper: Ghost Warrior? Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Czekam razem z Tobą :D Martwi mnie to, że w grze bedziemy sobie wesoło strzelac na dystanse DO 300 metrów... przydały by się coś na 700/800 metrów, albo nawet 1km, a tak z gameplayów najdalszy wynosił ok 150m... Quote Link to post Share on other sites
sarayel Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 Ba, ja nawet nad tą grą pracowałem :P Oczywiście dopóki CI nie zmniejszyło etatów o 80% http://www.cdaction.pl/galeria/2729/4 tu masz AS 50 którym sie zajmowałem. Cieżko powiedzieć ile z tego zostało bo zrzut mały. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Poważnie pracowałeś nad tą grą?? wow.. zazdroszczę :P AS50 fajne, jednak widzę kolizje modelów, koleś przenika przez karabin. Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Ostatnio dopadłem Focusa Historię i był bardzo ciekawy artykuł o ruskich kobietach snajperach w trakcie II wojny. Wychodzi na to, że Zajcew to był raczej cienki bolek przy tej pani: http://en.wikipedia.org/wiki/Lyudmila_Pavlichenko Szkoda, że nie robią gierek na ten temat - rzygam już nieco barretami i armiami wookich kampujących na górkach. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 mmarudo.. Zajcev przy większości był cienkim bolkiem. Poczytaj o "Białej śmierci" i innych tego typu snajperach :) Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 (edited) Zajcev "v" Grrrrr.... ! Edited May 10, 2010 by Keltuzar Quote Link to post Share on other sites
Sundowner Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Long Range Shooting Simulation Ale tylko do tarcz, za to cała fizyka odwzorowana i posiada "szkółkę". Quote Link to post Share on other sites
kacper99 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 (edited) Wiem że już było o Sniper Ghost Warrior Ale polecam ją najbardziej jest świetna można się skradać jest nawet motyw że jest 2 wrogów jesteś z Botem SI i ty musisz załatwić jednego wroga a on drugiego. I jescze Snajper Sztuka Zwyciężania (nie wiem czy ktoś podawał) jest całkiem spoko Edited January 9, 2011 by kacper99 Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Człowiek, co ty za głupoty niestworzone wygadujesz. Grałem w obie i obie zostawiłem po niecałych 3 godzinach. O ile cały ten Ghost Warrior ma jeszcze jakiś poziom grywalności, o tyle Sztuka Zwyciężania, to totalny badziew z beznadziejną fizyką, grafiką, AI, modelem trafień i całą resztą. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Przeszedłem SGW ale bez entuzjazmu a z ciekawości... Pomysł doskonały, rewelacyjny. Ale realizacja... Wrogowie tępi niemożebnie, sporo bugów. Fabuła cieniutka. Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Zgadzam się z przedmówcami SGW jest grą przeciętną, jęsli nie nazwać ją mierną, wieje nudą od niej na kilometr...kupiłem bo w nazwie miała "Sniper......." Quote Link to post Share on other sites
matro3244 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Sniper Ghost Warrion Quote Link to post Share on other sites
grabarz Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Redrad ma racje Gra tępa strasznie, przeciwnik widzi Cię z kilometra mimo iż czołgasz się po krzakach w ghille! <lol> świeci się na czerwono. Jedyne co fajnie zrobione to zwolnienia a animacje przy trafieniu w głowę. Kupiłem bo fajna okładka na pudełku ;p Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 jedynie multiplayer jest interesujący dla mnie w tej grze. ale za to ARMA II to jest dopiero symulator. oczywiście zgodnie z tematem pomijam wszystkie aspekty gry i mówię o snajperze ;) Quote Link to post Share on other sites
czaja135 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Sniper Elite V2 ! Szykuję się naprawdę dobra gierka, po demie prezentuje się świetnie ! Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Sniper elite v2 grało się nawet przyjemnie, tylko strasznie mnie wkurza początek (tam gdzie wciska się "start") - co za snajper wystawia lufę przez okno?! Ale to taki szczegół :wink: Quote Link to post Share on other sites
Crandall Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 UP jak to jaki?? Kiepski :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts