ravic Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Jak wyżej. Quote Link to post Share on other sites
oXyder Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Jak wyżej. Quote Link to post Share on other sites
killer666 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 również to co powyżej ;) Quote Link to post Share on other sites
zax0ml Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 do mnie wczoraj dzwoniły 3 osoby. dwoje policjantów z różnych komisariatów. dosyć dlugo zemną rozmawiali. ich postępowania są prowadzone niezależnie. ostatnią osobą był ktoś z z tego Forum. pozdrawiam ;) pozr! Quote Link to post Share on other sites
drogomysl Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 zax0ml, to j wczorej dzwoniłem do Ciebie. Dzięki za wszystkie informacje. policjant prowadzący sprawe miał dziśwolne, więc ide jutro na komisariat. Pozdrowienia dla wszystkich!! Quote Link to post Share on other sites
Odi Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Po interwencji policji mam pieniądze na koncie ;-) Quote Link to post Share on other sites
kewlar Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Tylko tak dalej nie odpuszczać temu złodziejowi bo inaczej tego nazwać nie potrafie :evil: Quote Link to post Share on other sites
drogomysl Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Moja sprawa już też jest prowadzona na policji. troche póżno się za to zabrałem, ale myśle, że się uda wszystko zakończyć sukcesem. Fajnie, że też odzyskałeś kase Odi, mam nadzieje, że i moja wróci na konto i reszty poszkodowanych też. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
bender Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Nie było mnie przez ostatnie 9 dni, więc nie byłem na bieżąco, ale właśnie sprawdziłem mój stan konta i okazało się, że dostałem pieniądze. Pozdrawiam i życzę szybkiego rozwiązania sprawy wszystkim poszkodowanym. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Holmes dziś oddał mi całą kase (955pln). W moim przypadku sprawa jest zamknięta. Quote Link to post Share on other sites
goren Posted September 23, 2008 Author Report Share Posted September 23, 2008 Nowa, zaktualizowana wersja listy poszła do zainteresowanych. Czy ktoś posiada wiedzę na temat miejsca pracy Holmesa? Jeżeli nie miałby nic przeciw podzieleniu się nią to proszę o PW lub maila. Quote Link to post Share on other sites
_jUNIOR. Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Goren, udało Ci się dostać jakieś dane na temat miejsca pracy Holmesa? Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Pomimo odzyskania pieniędzy w poniedziałek mam zeznawać na komendzie, dzwonili już do mnie drugi raz. Informuję, żeby Ci, którzy jeszcze nie odzyskali kasy, wiedzieli, że policja już jakoś działa. Trzymajcie się ;) Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Oj działa działa. Dziś byłem składać zeznanie na posterunku policji w sprawie Holmesa. I tak jak napisał Pegrin, policja działa! Najwyraźniej, wszyscy obecni na liście stworzonej przez Gorena, będą składali zeznania. Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Zgadza się :) Mi niby oddał większośc, ale nawet 200zł nie przepuszczę :twisted: i dlatego też dziś składałem zeznania. Quote Link to post Share on other sites
drogomysl Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Panowie otrzymałem dzisiaj zwrot kasy. Musiałem przetrzeć oczy i się uszczypnąc bo nie umiałem uwierzyć :-F Jednak Policja działa. Pan na komisariacie powiedział mi, że do miesiąca powinno być po sprawaie i tak się stało :mrgreen: Tym którym się to jeszcze nie udało, życze powodzenia. Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Młyny sprawiedliwości mielą powoli. No ale jestem po wyjaśnieniach na Policji Quote Link to post Share on other sites
bos Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Witam, Widzę, że dużo mnie ominęło. Brałem udział w zamówieniu, niestety póki co nie mam ani towaru ani pieniędzy. Z tego co widzę wszyscy już dawno zabrali się do roboty. Chciałbym iść z tą sprawą na policję, proszę o pomoc (przesłanie listy itp.) Quote Link to post Share on other sites
bender Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z Policji z prośbą przybycia na przesłuchanie, pomimo faktu że otrzymałem pieniądze z powrotem. Machina sprawiedliwości się rozpędza. ;) Quote Link to post Share on other sites
kewlar Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Ja dzisiaj składałem zeznania a kase dostałem jeden z pierwszych Quote Link to post Share on other sites
mcpik Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Również składałem wyjaśnienia. Sprawę prowadzi komenda w Nowym Dworze Mazowieckim (się troszkę napracują 8) ) Quote Link to post Share on other sites
_jUNIOR. Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Tzn powiedzieli Ci, że przekazali tą sprawę z innych komisariatów do komendy w Nowym Dworze czy jak? Trochę dziwnie to wygląda, raczej powinni to przekazać gdzieś indziej. Quote Link to post Share on other sites
kewlar Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Hmm nie wiem jak to jest ale mi powiedzieli ze to przyszło z Poznania :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Ja dziś składałem wyjaśnienia i policjant mi powiedział, że sprawę prowadzi komenda w Nowym Dworze Mazowieckim. Quote Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Mi również pani na policji powiedziała, że wszystko trafia do Nowego Dworu Mazowieckiego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts