Koksu55 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Chyba wysyłam, sam jeszcze cos zknoce i kto kase odda ? Pomyslałem tez o ładowarce mikroprocesorowej z taiwana (LINK) i bateri raczej z batimexa Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 takiego "mikroprocesorka" to sobie odpuść, kup imaxa czy accucella (ostatnio na allegro były za 120 z zasilaczem już) i lipo modelarskie (okolo 60 zł). Quote Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Jeżeli wysyłasz taiwańcom na gwarancji typa , to mogą Ci nie założyć M120 guardera do środka [ przynajmniej ja miałem coś takiego , ale to 3 lata temu ] . Co do Batimexa poprę Lesia , ja niby sam mam i działa ale pełno jest wypowiedzi że się psują więc nie ryzykował bym . Najpierw z resztą musisz się zdecydować czy zostawiasz baterię w przednim chwycie :] Quote Link to post Share on other sites
Koksu55 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Jak masz konkret na mysli to podaj prosze link co do lipo chyba mam cos na oku Quote Link to post Share on other sites
Koksu55 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 http://www.rc-electrotown.pl/index.php?products=product&prod_id=106 Ładowarka co do 89 niewiem jak mocny gearbox w nim siedzi ? Mój wygląda na solidny ale czy przy lipo zaszybko nie pójdzie ? Quote Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 GB w Typie jest pancerny i ciężko mu coś zrobić . Spokojnie jeździ na m140 :] Quote Link to post Share on other sites
Dzierzy Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Podłącze się pod temat. Mam ten karabinek od 3 lat, używany dość sporadycznie z przebiegiem około 4 tys kulek. W czasie tych 3 lat zmieniałem okablowanie - oryginalne miało jakieś przebicia i karabinek raz strzelał, a innym razem nie. Pękł mi tez zatrzask magazynku - wymieniałem jeszcze na gwarancji u Krakmanow. Dwójnóg ma ułamany fragment zatrzasku, ale do tej pory trzyma. Miałem też jakiś problem z selektorem ognia - to równiez naprawili mi w ramach gwarancji. Jedyny problem jak cały czas mam repliką to zacinające się kulki w komorze hop-up - komora jest plastikowa, smarowanie rozwiązuje problem na jakieś 200 strzałów - potem problem wraca . Z częstotliwością 100 strzałów kulka więźnie w komorze i ni jak nie można sie jej pozbyć jak tylko otwierając korpus. Zastanawiałem się nad wymiana całej komory - ale nie bardzo wiem na jaki - może ktoś wie, czy jest taka sama jak w MKach Quote Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Komory nie wymienisz bo jest specjalna , najbliżej jej do G36 ale to i tak nie to więc nie masz wyboru , Zmień gumkę Hu na nową [ Guarder/Systema ] i wtedy zobacz . Ew. jeżeli masz nową gumkę to zacznij używać dobrych jakościowo kulek [ np. ksc ] Quote Link to post Share on other sites
nikon Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Ma ktoś może szkielet typa na zbyciu, albo wie gdzie można taki kupić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts