LD_cynik Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Dobre sa do AT i juz, w zadnych innych butach tak dobrze mi nie wychodzily dynamiczne wejscia do pomieszczen uczelnianych :mrgreen: Cholera, nie wiem, moze wypastuje je lepiej czy cos. Tez myslalem, ze z czasem przestana skrzypiec jak sie rozchodza ale poki co po jakis 3 tygodniach eksploatacji po 8 h na dobe dzien w dzien jakies znaczacej roznicy w skrzypieniu nie widze ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 Dobre sa do AT i juz, w zadnych innych butach tak dobrze mi nie wychodzily dynamiczne wejscia do pomieszczen uczelnianych :mrgreen: Cholera, nie wiem, moze wypastuje je lepiej czy cos. Tez myslalem, ze z czasem przestana skrzypiec jak sie rozchodza ale poki co po jakis 3 tygodniach eksploatacji po 8 h na dobe dzien w dzien jakies znaczacej roznicy w skrzypieniu nie widze ;) A może to stawy Ci skrzypią ? :wink: Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Cholera, nie wiem, moze wypastuje je lepiej czy cos. Tez myslalem, ze z czasem przestana skrzypiec jak sie rozchodza ale poki co po jakis 3 tygodniach eksploatacji po 8 h na dobe dzien w dzien jakies znaczacej roznicy w skrzypieniu nie widze ;) moje kapciochy (hdki 10tki), przestaly skrzypiec po ... 3 miesiacach uzytkownania :D a pastowanie nie pomoze, bo skrzypie podeszwa (chyba ze to jakies inne skrzypienie) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 Cholera, nie wiem, moze wypastuje je lepiej czy cos. Tez myslalem, ze z czasem przestana skrzypiec jak sie rozchodza ale poki co po jakis 3 tygodniach eksploatacji po 8 h na dobe dzien w dzien jakies znaczacej roznicy w skrzypieniu nie widze ;) hmm wynika z tego że wypowiadam się, a potem tego nie pamiętam :lol: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Mi nie skrzypi podeszwa, mi skrzypi szeroko pojeta powierzchnia jezyka - zawiaze buciory mocniej i jak chodze to zginajac noge w kostce jest "skrzyyyp....'' wredne to strasznie. Brr. Nie wiem co robic. Help me, jestem taki zagubiony... Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 Mi nie skrzypi podeszwa, mi skrzypi szeroko pojeta powierzchnia jezyka - zawiaze buciory mocniej i jak chodze to zginajac noge w kostce jest "skrzyyyp....'' wredne to strasznie. Brr. Nie wiem co robic. Help me, jestem taki zagubiony... Przeanalizował sprawę i doszedłem do wniosku, że... ten skrzyp to pośmiertny jęk świnki z której zrobion są twoje buty. Więc rozwiązanie problemu nie leży we władzy święckiej, zgłoś się do przedstawicieli kościoła. Bo tutaj tylko egzorcyzmy pomogą... :lol: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Ej no... ja tu powazny problem mam, wiecie jak ciezko w tych trepach niepostrzezenie spierdolic z wykladu? ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 Ej no... ja tu powazny problem mam, wiecie jak ciezko w tych trepach niepostrzezenie spierdolic z wykladu? ;) A po co uciekać z wykładu? Ja śpię na wykładach :wink: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Bo 50 metrow dalej leja piwo po 4 zl, daja dobra muzyke, zapalic mozna, smiech, swawole i nieprawomyslnosc.... Kurwa ludzie, naprawde nikt nie wie co z tymi butami zrobic? :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 może pójdź do jakiegoś sklepu turystycznego i zapytaj się ekspedięta. Czasem zdarzają się fachowi ludzie, może poradzą. Quote Link to post Share on other sites
izi Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 taaa... spzedadza mu trampki, albo klapki - japonki ;) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Cynik, idź do sklepu Campusa na Siennej, zapytaj o Sławka Rokitę, powiedz dyskretnie mu że przysłał cię "doktor Mengele" i przedstaw mu swój problem. Facet długo robi w skórze to może ci co poradzi... :lol: serio :) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 A może by tak do szewca? Podziel sie wynikami bo mi i opinacze i desanty skrzypia okrutnie. Nie moge dzieciakow jarajacych w kiblach zlapac bo wiedza ze ide... ;) Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Słyszałem, że są to najlepsze buty taktyczne (za jedyne 169 $) ale podobno warte są swojej ceny. US Navy SEALs są z nich zadowoleni tylko czy nie lepiej kupić Magnumy :?: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 O mamo. Porównywanie butów Adidasa do Magnum to nie jest najlepszy sposób. Jak stać cię na te pierwsze to bierz. Jak się jeszcze nie zdecydowałeś czy cię stać to zapewne te drugie są dla ciebie. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 hehehehe:P dobre dobre:) Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 lepiej kupic trampki z grudziadza i miec piatke z WF zastanow sie do CZEGO chcesz miec obuwie, JAK je uzywac i ILE chcesz dac - wszystko sie przeklada na zastosowanie - wlasciwe narzedzie do wlasciwej roboty.. nie sa najlepsze.. maja jeden kurewski feler - ten kto biegal w gsg czy batesach po lekko mokrych powierzchniach to wie jak niebezpieczne sa :) Quote Link to post Share on other sites
tottek Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 zważcie na to ,ze to sa addidasy :) Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 No właśnie kto w nich biegał. A ja nie biegałem więc nie wiem. Tylko na opini mogę polegać. Quote Link to post Share on other sites
bartez8 Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Jak chcesz cos wiedziec o bieganiu w butach taktycznych firmy Adidas po mokrym podlozu... proponuje pogadac z moja kostka... (sorry za brak PL liter..) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 malo trwale. Quote Link to post Share on other sites
sayaret Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Dokładnie mało trwałe szybko pękają na piętach, są to dobre buty do miasta choć dziwnie zachowują sie na mokrym podłożu i na drewnie myśle że mała gałąz moze spowodować glebę. Ogólnie but nosi się jak normalny bucik adidasa, buty w środku mają normalną sportową wkładkę i są wyścielone białą skórką. Oczywiście mówimy tu o czarnych skórzanych gsg-9 są jeszcze dwa inne typy zielony wersja jungle, i pustynny miałem dostać ten zielony ale jeszcze mi go nie dali wiec nie będę sie wypowiadał w tym momencie. Pustynne są okej ale po co komu pustynne w Polsce?? Widziałem jeszcze gsg-9 1/2 wyglądające jak wyskokie trampki. Oto jungle: Oto desert: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 To prawda. Buty GSG wyglądają jak jakieś halówki. Juz bardziej słyszałem, ze na mokrym to gumioki sa lepsze. Quote Link to post Share on other sites
sayaret Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Powiem ci szczerze że bardzo dobrze się w nich pokonuje przeszkody i biega oraz są świetne do skradania się. Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 dobze powiedziales - wylacznie na suchej powierzni - ja w gsg9 malo nogi nie zlamalem na schodach - teraz mam "firmowe" batesy falcony i doklanie ten sam feler - bomba wszystko do chwili kiedy sie wbiegnie na mokry PCV :] w stosunku do GSG - bates poprawil konstrukcje gdyz sypnely sie od srodka i bebechy zaczely sie pruc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts