pidzejfat Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Może mały OT ale dotyczący zasilania. Mianowicie Propan z Bernzomatic'a jest niedostępny w żadnych sklepach, gdyż nie spełnia jakiś tam norm. Dopóki ich nie otrzymają nie może być sprzedawany jakoś na terenie UE. Więc pozostaje kupować przez allegro i inne sklepy internetowe, lecz cena (ok 50zł) + przesyłka, według mnie dyskwalifikuje propan jako alternatywę do zasilania gaziaków :( Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Może mały OT ale dotyczący zasilania. Mianowicie Propan z Bernzomatic'a jest niedostępny w żadnych sklepach, gdyż nie spełnia jakiś tam norm. Dopóki ich nie otrzymają nie może być sprzedawany jakoś na terenie UE. Więc pozostaje kupować przez allegro i inne sklepy internetowe, lecz cena (ok 50zł) + przesyłka, według mnie dyskwalifikuje propan jako alternatywę do zasilania gaziaków :( Od kiedy? Ja na miejscu we wrocku zawsze kupiowalem :strach: :strach: Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Od kiedy? Ja na miejscu we wrocku zawsze kupiowalem :strach: :strach: W takim razie mów gdzie! Ja szukałem po bielanach (w lerła i castoramie) i nie ma... Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted May 27, 2009 Author Report Share Posted May 27, 2009 na asgshopie się suwadła pojawiły do WA ... cena troszq straszy :P Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 To najtańsze suwadło to chyba zwykły odlew... Najlepiej prezentuje się to najdroższe: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3242 Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 No one tam między 100 a 120$ stoją na RW normalnie, wiec o ile to najtańsze jeszcze ma cenę porównywalną, to to ultralight i aluminiowe Prime'a już jest droższe mocniej. No ale uważam, że i tak takiej tragedii nie ma. Na wiele produktów jest jeszcze wiesza marża. Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Cena nienajgorsza.. ale i tak lepiej odłożyć na stalowego Ra-Techa. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Chodź zaleta ultralekkiego suwadła będzie pewnie świetny ROF :). Quote Link to post Share on other sites
Sobol26 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Apropos Ratech, mam to stalowe suwadło i muszę przyznać, że jakość wykonania bez zarzutu. Tak jak standardowe suwadło od razu mi się "odarło" o wnętrze body (efekt złego spasowania), tak Ratechowe chodzi jak igła i nie widać praktycznie na nim śladów użytkowania. Quote Link to post Share on other sites
sebin Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Moje stalowe od RA jednak się w body od G&P troche ociera :) Ale fakt kawałek porządnego sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
SARCO Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Czy macie z NPASem? Cały komplet,czy tylko suwadło? Jak bardzo spada odrzut przy przestawieniu na moc strzału i w odwrotną stronę? Quote Link to post Share on other sites
Sobol26 Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Sarco, Widziałem Cię na liście na Combat Alert, jesteśmy chyba nawet po tej samej stronie. Będziesz mógł obadać na miejscu :-P Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) AGM WA GBB M4 Metal 50 rds Magazine[AGMMAG] 18.00USD AGM notice reseller the GBB metal Magazine is 50 rounds. We will get them before 10 June. The price is 2/3 of GHK version :) We are on hoilday until 31 May, i will make more photo about the 061 , 062 and magazine when i be office ~~~ regards Paul ebairsoft.com http://ebaybanned.com/product_info.php?pro...3928919f2870618 Edited May 29, 2009 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
SARCO Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Sarco, Widziałem Cię na liście na Combat Alert, jesteśmy chyba nawet po tej samej stronie. Będziesz mógł obadać na miejscu :-P Spoko ja nie biorę swojego WOCa a minima , kumpel jedzie z WOCiem więc też się ucieszy że można coś na żywca porównać anie na monitorze. Quote Link to post Share on other sites
tytus_5 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Panowie mam pytanie - nie dziala mi kompletnie bold catch na 5 magazynkach - sam bold catch jest w pozadku. magazynki sa wyczyszczone i nasmarowane. Nie ukrywam faktu ze jest to bardzo irytujace ;/ Quote Link to post Share on other sites
sebin Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Albo bolt catch jest za mocno trzymany przez sprężynę na swoim miejscu, albo sprężyny w magazynkach za słabo na niego napierają. Włóż pod sprężynę w magazynku z 5 kulek i będzie działać :) Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Albo skróć o 1,5-2 zwoje sprężynkę wypychającą bolt catch. Najlepiej zrob oba zabiegi :-F . Edited June 2, 2009 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
RuN_ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 W sklepie Capri są magazynki bomber. Tak poza tym nie wiem czemu ale emki G&P (WOC) na Red wolfie są tańsze od samych replik WA :wink: :wink: Quote Link to post Share on other sites
wally Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Na paru forach jest informacja o sprężynach powrotnych (tych w kolbie), zimowych albo letnich. O co kaman? czym się różnią? Quote Link to post Share on other sites
luthorhuss Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 witam Czy ta odmiana kolby będzie pasowała do wa ? http://cgi.ebay.pl/MAGPUL-MOE-DARK-EARTH-M...93%3A1|294%3A50 Quote Link to post Share on other sites
brat-1 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ręce mi opadają czy wszystkie M4 od WA są takie awaryjne? Ta giwera zrujnowała mój budżet. Teraz szukam kogoś kto miałby do odsprzedania stokowy zespół dysz bo się cos rozpadło. Quote Link to post Share on other sites
Guest Nazgool Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 witam Czy ta odmiana kolby będzie pasowała do wa ? http://cgi.ebay.pl/MAGPUL-MOE-DARK-EARTH-M...93%3A1|294%3A50 Pytałeś sprzedawcy ? Czy to nie ta sama ? http://shop.ehobbyasia.com/accessories/sto...dark-earth.html Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Nie, bo to co pokazujesz to MilSpec. Zauważcie iż jest to sama kolba, bez buffer tube, więc wystarczy by pasowało to na airsoftowy przewód kolby. Quote Link to post Share on other sites
luthorhuss Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 to jakiej mam szukać aby pasowała ? bo ta z ehobby to na bank nie pasi bo jest dedykowana do aega . Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 No ale przecież chyba i w ostrym i w WA i w AEGach (a a na pewno w WA i w AEGach) jest taki sam buffer tube, jeśli chodzi o jego szerokość i kształt, tylko do body sie go inaczej wkręca, ale to nie ma znaczenia raczej, jeśli tutaj masz samą kolbę bez tuby. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts