feed Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 no to teraz już wiem gdzie kupic! mialem problem gdzie kupić ak cymy (zastanawialem się nad krakmanem), gdy odkrylem te boskie ceny... niedlugo zamawiam i dzieki za zachecenie! Quote Link to post Share on other sites
Xena Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Jeśli będe musiał kiedyś tam odesłać ją na gwarancji to te pudło jest konieczne? Tak' date=' to jest jeden z warunków gwarancji.[/color'] Sklep nie ma prawa żądać od Ciebie oryginalnego opakowania, nawet jeśli tak napisał sobie w gwarancji. Już kilka firm - nie związanych z ASG, wprowadzała takei przepisy i przegrywała w sądzie np. Philips żądał aby monitory były oddawane na gwarancji w oryginalnych pudłach. Pamiętaj też, że zazwyczaj lepsza od gwarancji jest rękojmia sprzedawcy(teraz to się fachowo już inaczej nazywa) która jest ważna przez rok. Ogólnie jeśli kiedyś będziesz musiał coś oddać na gwarancji/rękojmi to lepiej poczytaj sobie wcześniej przepisy i prawa konsumenta :D Quote Link to post Share on other sites
kamsa Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Wielki plus . Ak zamówiłem w czwartek dostałem co bardzo mnie zdziwiło w sobote :D Quote Link to post Share on other sites
lolek2 Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Przesyłka bardzo szybka , sprzęt właśnie będzie testowany. NAJLEPSZY SKLEP Z JAKIM MIAŁEM DOCZYNIENIA DO TEJ PORY :) (przepraszam za caps lock ale musiałem to podkreślic :)) Quote Link to post Share on other sites
Gladius Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 mam pytanie do ludzi którzy pracują w tym serwisie.. otuż na stronie napisane jest że Black Eagle m6 jest dopiero w drodze.. kiedy będzie dostępny i czy już zamówiliscie nową partię?? Nie mogę się doczekać ponieważ szybko chciałbym kupić tego guna.. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Już status poprawiony ;) My sami nie wiemy kiedy one będą, Quote Link to post Share on other sites
Gladius Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 hm to samo jest z ASP2.. ciekawi mnie bardzo kiedy owe repliki będą..mam nadzieje że do listopada się wyrobicie bo zalezy mi na obydwu Quote Link to post Share on other sites
ice250 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Złożyłem właśnie u nich zamówienie :D Ciekawe jak się sprawdzą. Jak na razie sklep mi się bardzo podoba szczególnie ceny niskie (przebijają Krakmana o jakieś 10 zł w większości produktów 8) ) Poczekamy zobaczymy. i pytanie do właścicieli sklepu - macie jakieś zniżki? Quote Link to post Share on other sites
tank Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Mam pytanie dotyczące repliki Steyr Aug A1 Both Elefant za 415 PLN. Czy ten karabin jest wart swojej ceny?? Czy ma dobre osiągi i czy woogule może mi ktoś go polecić?? :) Za odpowiedź dziękuje. :wink: Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Poszukaj sobie (poki co - forma grzeczna)... Quote Link to post Share on other sites
Gumian Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 A ja mam pytanko do serwisanta. Czy razem z AK47 Cymy są jush metalowe HiCapy jak u Krakmana czy jeszcze te plastikowe?? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Trudno mi powiedzieć ponieważ w tej chwili nie mamy żadnego AK Cymy :lol: Quote Link to post Share on other sites
Bienio Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Dobry sklep - szybka wysyłka, żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
neQ11 Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 sklep gorąco polecam szybko odpowiadają na maile. serwis super. ogólnie poprostu daje ocene 6/6 Quote Link to post Share on other sites
kamsa Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 A ja mam problem z kupionym u Was ak cymy . Strzelać strzela tylko kulki lecą dużo wolniej i bliżej niż w cymkach znajomych. Kwalifikuje sie to pod gwarancje ? :| Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Zmierz na chrono. Złudzenie wolniejszego lotu kulki jest normalne. Kiedy patrzysz z boku gdy ktoś strzela kulka leci dość szybko, ale gdy sam strzelasz nie widzisz tak dobrze prędkości kulki. Quote Link to post Share on other sites
kamsa Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 To nie jest tylko moja opinia .Stwierdzają to wszyscy którzy strzelali z mojego ak. A co do chrono nie mam dostępu (najbliższy w asgshopie a tam mam dupiaty dojazd czyt. 3-4h w dwie strony) Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 najbliższy w asgshopie a tam mam dupiaty dojazd czyt. 3-4h w dwie strony Ja mam tyle samo i nie narzekam. Quote Link to post Share on other sites
kamsa Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 No sorry ale jechać tam tylko po to żeby sobie fps zmierzyć według mnie jest bez sensu. W każdym razie każdy posiadacz ak cymy mówi mi że z moim ak jest coś nie tak i że słabszy jest . Edit : Byłem w asg shopie (w celu ftk) i na chrono było 165 fps , a replika podobno była "Sprawdzona i przestrzelana" i strzelała cały czas tak . Quote Link to post Share on other sites
rathan Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 recenzja mocno spóźniona, ponieważ replikę mam juz ponad miesiąc, ale dopiero dzis byłem na pierwszej strzelance. jelśli chodzi o sam sklep to jak najbardziej wart polecenia. dwa dni po zamowieniu dostałem paczkę do domu. poza tym świetny kontakt mailowy. sama broń tez bez większych wad. polecam Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 replika podobno była "Sprawdzona i przestrzelana" Jak nie mieliśmy chrono to innego sposobu jak przestrzelanie na semi i auto nie było, i na takiej podstawie określaliśmy, czy replika jest sprawna czy nie. Teraz każdą replikę sprawdzamy na chrono,. Jeżeli znacząco odbiega od standardów to jest rozbierana i modyfikowana w celu poprawienia osiągów (nie, nie wkładamy podkładek pod sprężynę ;)). Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Szybka wysyłka dobry kontakt magazynki doszły bardzo szybko. Ani kropli smaru, a podają wszystkie kulki, nie zacinają się i wchodzi wszystkie 30 :) + Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Szybka wysyłka i "pancerna" paczka x] + Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Wysylka szla do mnie 1 dzien za co wielki plusik. Swietnie zapakowana nawet bron owineli folia :P Quote Link to post Share on other sites
Alayas Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Super mówicie? Zamówiłem uradowany u nich replikę za 450zł (Hi-Capa 5.1 WE), czekam czwarty dzień myśląc, że po powrocie do domu napewno już jest, a co się okazuję? A to, że dopiero w czwartek(czyli dziś. Zamówiłem w niedzielę) wysłali mi e-mail z wiadomością że nie mają hi-capy a dostawa będzie dopiero na początku stycznia, pomimo że w poniedziałek napisali że zamówienie zostało przyjęte... Żałość... :evil: Zamawiałem oczywiście replikę przy której jak byk pisze STAN a pod spodem JEST Pragnę zwrócić uwagę na to, że rzecz cała ma miejsce przed świętami. Jeszcze raz słowa pogardy dla sklepu... :wink: No chyba że wymyślą coś na swoje usprawiedliwienie, bo gdyby nie oni miałbym już hi-cape a teraz nie mam skąd ją zdobyć Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts