Bieniekk Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Secik 75th w ucp Tutaj set w MC, również 75th Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 O! Wygrzebałem jedno jeszcze, zainspirowane zdjęciem z MP pewnego rangera :) Oraz jeszcze jedno :D Dobra, koniec, bo zaraz serwer od tych moich zdjęć padnie ;D Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Jedna z konfiguracji, tym razem w wz93. Naturalnie ja to ten stojący. Zdjęcie by Yaro. http://imageshack.us/photo/my-images/716/55277235166736821622810.jpg/ Quote Link to post Share on other sites
Miszcz120 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Taki tam snajper amator ;) Sprzęt: - Uniwersalne Ghillie Suit - Rekawiczki maskujące do GS - Siatka maskująca - Buty taktyczne, pustynne Mil-Tec - Gogle Foliage Green/ACU ESS Land - Kominiarka coyote brown ACM (od Krakmanów) - G36 "Pendelum" Cyma + MSB v.3 + Luneta 2-7x32 AOE + AFG-1 Magpul + Adapter na magi M4/M16 + Krótkie magi M4/M16 One-77 Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Jeszcze nie byłem z nowym szpejem w boju , ponieważ kompletowałem go od jesieni do teraz i w tym czasie nie byłem na strzelankach) HI_CAPA 5.1 TM M16 ICS a z zewnątrz ris madbulla 16" chwyt przedni AFG uchwyt do zawieszenia ASAP i RSA panele XTM od ACM tłumik dźwięku + moje wytłumienie przyżądy celownicze folding battle sight od elementa klba ctr i do tego ładownica na batkę zasilane li-fe 9.9V a123 systems na sobiem mam mundur flecktarn + kapelusz okulary uvex i-vo arafatka buty starforce combat shirt rękawiczki,,taktyczne,, kabura serpa CQC od krakmanów a w niek szybkoładowarka do kulek latarka ,,taktyczna,, z bazaru za 3pln szpej: Szpej szyty przez maniaka tego forum ,,wkurzony,, : -pas biodrowy pt2 cordura 1000D crye -ładownice na magi - 4x1 , 2x1 cordura 1000D crye -ładownica na mag od bocznej cordura 500d crye Szpej od PSTG -RRV - cordura 1000d crye -pokrowiec na manierkę - cordura 500d crye -duże cargo - cordura 500d crye -torba zrzutowa duża - cordura 500d crye -szelki do pasa pt-2 - taśmy bodajże poliamid czy coś takiego -Serpa CQC do colta 1911 - chińczyk , po drobnej przeróbce osłony spustu (hi-capy) hi-capa pasuje do kabury... Edited May 15, 2012 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
ABSOLUT BARSLEEPER Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) just a quick indoor photo. will try to make some outdoor-photos xD Helmet wz2005 original Sunglases Uves Ivo Kamizelka Ciras (ACM) with Beryl Pouches Tshirt Pustynne original Helikon Pants Pustynne WP Belt original WP Kabura (original) + Glock17 ALTA Kneepads Superflex original DEMAR buty original Rekawizce (?) BW contract (?) Edited May 15, 2012 by ABSOLUT BARSLEEPER Quote Link to post Share on other sites
ABSOLUT BARSLEEPER Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) didnt google for the word xD so was very close. photo sucks cause wideangle objektiv (10-20mm) some older photo...ingame, better quality with another "loadout". (okay only boots and jacket is different xD and not the helmet) that loadout is still not finish, need real pasizelki (=?) and finally the airsoft PKM xD pouches and Boxmagazin i still have xD something like this here: Edited May 15, 2012 by ABSOLUT BARSLEEPER Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Great pics ABSOLUT BARSLEEPER! One thing interests me the most. What inspired You to react Polish Army? Tu już co do tematu: W rękach AKS-74N "Iżewsk", podstawą była Cyma 0.40, pooksydowałem całość własnym sposobem, Z akcesoriów to orginalne łoże z Iżewska od AK-74M, magazynek w skorupie od ostrego śliwkowego też z Iżewska, chińska Kobra (cholernie udana kopia) i gumowa stopka kolby elementa, zawieszenie SPOSN. Pozatym stalowa muszka SRC i tłumik płomienia BOYI oksydowane moim sposobem. Na sobie: Bluza wz.124 w kamuflażu wz.93 z naszywką ASG NML Czapka orginalna przywieziona przez znajomego z Czadu. Spodnie DPM Chicom w ładownicach dwa F-1, olejarka do AK-47 i opatrunek osobisty WP. Torba z maską P.Gaz PRW-U. Rękawiczki super wygone i funkcjonalne skórzane. No i niezawodne desanty. A okulary to uvexy. Edited May 15, 2012 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Brozek Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) HEAD Ochronniki słuchu Peltor H61FA Okulary WileyX XL-1 CLOTHES Crye FROG Combat Shirt Marpat Desert Spodnie Helikon Camogrom* Nakolanniki Bijans Woodland Buty Meindl Desert Fox Rękawice Oakley SI Mapnik Flyye Casio G-Shock 1ST LINE Crye Gun Clip* Pas 2ND LINE TMC 6094 AOR1* Eagle M9 Double pouch TMC Fast Mag* Flyye Utility Pouch* Staza CAT Torba zrzutowa składana Flyye* ... monkey morale patch, granat, lightsticki, zipy etc. Repliki M4 CQBR* + Aimpoint* + Peq15* + Surefire G2 Flashlight + Magpul MS2 sling + Tłumik* Glock 17* * - kopie Bardzo luźna zabawa w Devgru, masa rzeczy do wymiany jeszcze, ale posuwa się wszystko do przodu :) Edited May 23, 2012 by Brozek Quote Link to post Share on other sites
Gisher Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 W drodze ku rekonkstrukcji Royal Marines Commando, okres mniej więcej 2006-2010. fota z: stolarzowice.info Od góry: hełm Mk. VI* z 6-colour net, blachą od PASGTa i odciągiem, rubber band, cat eyes, ESS Advancer* ESS Ice żółte* Bowman headset* husta na szyi* Osprey mk. II* w składzie: - 3x double ammo pouch* - 2x shingle (multicam) od PSTG - 1x grenade pouch* - 1x knife pouch* - 1x radio pouch (mniejsze)* - admin panel z naszywkami - camelback DDPM* UBACS DDPM* Armband (nie pamiętam firmy) rękawiczki BW po znacznych cięciach staza CAT* Spodnie DDPM* Desert PLCE belt* Ładownica udowa (nie mam możliwości sprawdzenia teraz, chyba Blachawk albo Viper) Nakolanniki Alta L85A2 ICS z kopią ACOGa (koli) Desert assault boots* Twistery (homemade) * - kontrakty mogą być błędy w nazewnictwie, nie mam szpeju pod ręką i nie mogę sprawdzić, za błędy przepraszam ;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 (edited) Kit list na życzenie. Brak na foto: -balaclava oliwkowa brytyjska niepalna -nakolanniki Bijans w cb - nałokietniki Bijans w cb - zamiennie z tymi rękawiczkami na foto - Mechanixy orginal - zamiennie z sordinami - bowman - M203 (został w domu :) ) Kit List: głowa: MICH 2002* z szynami OPS* , rzepy Fasttech, znaczniki IR, blacha pod żuraw G&G, żuraw Norotosa, J-arm kontrakt, luneta w kształcie PVS-14 z celownikiem laserowym, kopia latarki Surfire, gogle strapsy PSTG, odciąg G&G, przeciwwaga homemade, gogle ESS NVG black, okulary ESS ICE 3 z wkładką korekcyjną. Sordiny Z-tactical. Mundur: combatshirt Helikon wz.93 z flagami polskimi leśnymi i blood patchem spodnie SFU Helikon wz.93 buty Magnum Elite Spider Desert pas do spodni SPECOPS rescue belt kamizelka LOKI SF II PSTG wz.93 z płytami SAPI* L i side SAPI*na niej: podwójna pistoletowa z przedłużonymi klapami pod speedplate'y do glocka 17 PSTG wz.93 4x podwójna na magi do m4/m16 PSTG wz.93 naszywka , flaga IR polska leśna PTT U-94 Z-tactical lewy cummer od środka kamizelki: kieszeń na flashbang PSTG wz.93, podwójna na magi m4/m16 Helikon oliv, cargo średnie PSTG wz.93 na nim grimlock, kieszeń na lunetę PVS-14 czarna, prawy cummer od środka kamizelki: panel dowódcy Helikon olive z mapnikiem i organizerem na nim grimlock i web dominator, kieszeń na granat dymny bądź rozpryskowy, tył: pokrowiec termo PSTG wz.93 (w środku wkład Camelbak 70 oz. ), saw 200 cb kontrakt, w lewo kieszeń na radio navcomm TK-890 usztywniona ABS, w kieszonce Navcomm TK-890 z długą anteną (chowa się pod pokrowiec na camela), Zipy jako kajdanki. Niżej pas sztywny na nim zaczepiony panel udowy Helikon olive z dwoma ładownicami Condora shingle CQB (dorobione gumki do przytrzymywania magów), Kabura SERPA BLACKHAWK w niej Glock 17 KWA, Smycz do pistoletu jakaś tam, działa bardzo dobrze. Pasoszelki SPECOPS BPT-5 wz.93 na nich od lewej: grimlock, ładownica pistoletowa z przedłużonymi klapami pod speedplate'y do glocka 17 PSTG wz.93, 2x podwójna na magi do m4/m16 PSTG wz.93 do ładownic przypiety worek zrzutowy średni PSTG wz.93 buttpack PSTG wz.93 na nim przypięta po lewej ładownica na manierkę helikona 1 qt olive apteczka na panelu zrywanym własnej produkcji triple grenade 40mm pouch SPECOPS w cb dodatkowo taśmy kroczne Rzeczy niewidoczne: nóż Benchmade Griptilian Navy Seals multitool Leatherman Fuse Edited July 13, 2012 by Szaszłyk Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Luźna stylizacja na US SF w obecnym Afganistanie. Foto ref. na życzenie: Kitlist: MICH2000* + blacha nvg Comtac II* BDU RAID + BHI Rigger Belt, Serpa*, Gerber multi Oakley SI gloves* MBAV G&P, ładownice mix, wszystko w Khaki. Z dupereli PRC148 Spartan, VIP*, CAT... itp. Quote Link to post Share on other sites
Pielus Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 (edited) Od góry: MICH 2000, zestaw nahełmowy ELVIS-1 miwo, gogle Bolle x800 Bowman headset z-tactical, okularki Ess Ice Naro (brak na zdjeciu). Mundur SFU Helicon Pantera wz 93, buty starforce desert. Chest-rig TAJ Cordura , kwadrat 3x Ak/beryl,kieszeń na opatrunek osobisty, kieszen na nóż, cargo małe, kieszeń na radio/PMR, worek na odzysk WS-11, uniwersalny pokrowiec na manierkę, Pokrowiec na camelbak (wkład 2L). Wszystko w Pantera wz 93 od miwo. Ochraniacze alta, rekawice strike system. Replika - AKM (CM.039C) 'ala Beryl, eotech 552, zawieszenie taktyczne od ostrego. Malowanie stylizowane na zdjęciach - "http://zafganistanu.pl/" Edited July 12, 2012 by Pielus Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 (edited) Luźna poza i luźne reko 75st. Rangerwz Campaign Recon Battalieros czy jakoś tak. Mich ze spec shopa ESSy Land w FG Pokrowiec kontrakt Okulary Uvexy Szalo-kominiarka Chest Rig z cordury ale nie wiem jakiego producenta, pewnie samoróbka -Ładownica 3x2 AK z Miwo -Cargo Condora -Bagnet polski do AK Camelback i kabura Mil-Tech Rip-Stop kontrakt Desanty Rękawice BW z uzbrojenia to Glock 18C i AK-74M z ostrymi plastikami, magami i oksydą Edited July 17, 2012 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Ciąg dalszy mojej zabawy w Force Recon z 2004 roku. Hi-Res https://picasaweb.go...597231752589794 Kit list: Góra MICH*+malowanie NVG+Rihno MS-2000s* ESS NVG Ess ICE 1st line Duty belt Spec-Ops FSBE I leg panel (PSTG) 3x .45 kydex (PSTG) 2x Mk141* M4 2x Granade Flashbang z Mk 13* Sust Safariland 6004* 2nd line AAV G&P*+zmiany 4x M4 Medical Canteen SAW 200 + MCU-2/ap Ifak Rack Saber pouch Grenade Tea PTT*+Tasc* Omega Pacific carabiner nożyczki kajdany Ciuchy MCCUU woodland Rescue Belt BHI Gaiter neck Nomexy Alty Bates 25501 Główna proca emka z TA31*+AN/PEQ2+malowanie. Proca boczna MEU (SOC) Army. Ref pic. Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Tutaj z kolegą. Ten po lewej to ja. Promowaliśmy bar PRL we Wrocławiu. Na Sobie: -Pakol orginał -Arafatka orginał -Ess ICE -Ciras Pantac ( 4x 2 ładownice na 5.56, pouch mbitr, ifak, SAW 100, pouch grenade, admin panel ) Z dodatków na cirasie to : Glock 78, Cat Staza, lightsticki, org. karabińczyk, flash granat, replika radia mbitr a w środku navcomm tk 760. -Hełm mich 2000 ( Malowanie, rhino z montazem, gogle ESS NVG, org. zawieszenie FG ) -Komplet FROG Marpat desert. -Alty czarne -Buty pustynne jungle -Sust w cb -Camel thermol 3c -Mechanixy -Rigger's Belt Blackhawka W łapce Mk18 mod0 : ( Malowanie, ACOG luneta z flashkillerem + oznaczenia, Surefire m951 z IR, Puszka an/peq2, KAC QD VFC, rączka, kolba SF G&P + gumki spadochronowe ) Jeszcze dużo brakuje ale powolutku aż do skutku : ) Quote Link to post Share on other sites
K2_ Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) "KomandoFOKI w górach" Operator z czapką: DCU, Brubeck, PCU, Bellevile, ILBE (na sprzedaż), Thermobak 3L, LBT1961, waistpack, mbitr dummy, Strobo ms2000 mk18mod1+ Aimpoint+PEQ15+m951, P226 Operator z czapką 2: DCU, UnderArmour, Oakley Assault shoes, 3day Tactical Tailor, Thermobak 3L, RRV+ pouche, GP1200 M4+M203+ACOGx4+DoctorSight+PEQ2+Surefire, P226 MP5A3 Edited August 17, 2012 by K2_ Quote Link to post Share on other sites
K2_ Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 "KomandoFOKI w górach" Operator z czapką: DCU, Brubeck, PCU, Bellevile, ILBE (na sprzedaż), Thermobak 3L, LBT1961, waistpack, mbitr dummy, Strobo ms2000 mk18mod0+ Aimpoint+PEQ15+m951, P226 Operator z czapką 2: DCU, UnderArmour, Oakley Assault shoes, 3day Tactical Tailor, Thermobak 3L, RRV+ pouche, GP1200 M4+M203+ACOGx4+DoctorSight+PEQ2+Surefire, P226 MP5A3 ------------------------------------------------ CBŚ za czasów świetności: Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 7th Marines BB + 42 Echo Company Piknik lotniczy Kraków Inscenizacja bitwy o lotnisko w Basrze Reszta: bo nie wiem czy rozwalę tymi fotkami forum :( https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/243947_353565354679924_685017002_o.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/202734_353565181346608_1685559097_o.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/327193_353565598013233_1661603378_o.jpg Quote Link to post Share on other sites
Massimis Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Takie tam, nie chce mi się uploadować wiecej zdjęć, ale jakby ktoś chciał to wrzucę. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 To ja też dodam coś swojego. Edit: Kitlist Od góry : - kopia hełmu FAST Jump w malowaniu "Navy Seal" Emersona - gogle Locust Revision - multiwrap Condora w CB - PC z Miwo L. w wz.93 (poliester niestety,ale mam już bardzo długo i trzyma się świetnie) ,a na nim : 4 shingle do G36 z cordury w wz.93 [PSTG] ,dwie ładownice pistoletowe,duże cargo,ładownica na radio,jakaś ładownica mniejsza zamykana klamrą - oczywiście MIWO L. i również poliester,dwa lightsticki,montaż na molle do kabury z IMI i nożyk Ka-Bar Acheron. - bluza CS z Currahee - spodnie Combat GR w wz.93 ,a na nich Alty - pas parciany WP Replika to oczywiście CM003 z RD30 (G&P) ,kopią zawieszenia MS2 Magpula chwytu AFG-1,do tego low-capy boyi. Wkrótce mam zamiar ją ładnie pomalować. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Moja mała stylizacja: Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/f/835/img5632v.jpg/ http://imageshack.us/f/269/img5627w.jpg/ Na fotce widać: Hełm miltec Kominiarka nomexowa plate carrier w kamuflażu CCE +mix ładownic, spinki do kabli, wypalone lightsticki, atrapy sapi pas z miwo a na nim chlebak, pokrowiec na okulary i na wode kombinezon trudnopalny rękawiczki trudnopalne nakolanniki i nałokietniki Alta buty Lowa Zephyr gtx W najbliższych planach zmiana butów i naprawienie standardowej emki (ta z fot nie pasuje). Kiedyś tam USP KSC + kabura Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Trochę nieaktualny szpej ale co tam : Mundur kopia combat gen 3 CP . Buty GSG 9.2 mechanix original Camelbak Linchpin CB Boonie helikon EI H-harness DFLCS Olive Drab + ładownice SAW EI Buttpack LRRP ( kopia ) Ess v12 Zawieszenie Orkan maska S10 + szkła balistyczne Bardziej aktualnie i nie pozowane :( fot P.Matey Spodnie CRH GR-W Massif Combat shirt boonie helikon ESS crossbow szalokominiarka Cameblak Ambush AB Pas molle 5,11 na szelkach flyye Ładownice SAW EI / AITES buty gsg 9.2 Zawieszenie Orkan buttpack LRRP ( kopia) Quote Link to post Share on other sites
Wawix Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) Moje Reko ''Fernspähkommandokompanie'' szpeju nie chce mi się wypisywać :icon_razz: Edited September 16, 2012 by Wawix Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts