Arni Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Używam godenball'i w M60 i jeżeli chodzi o taką bron to moim zdaniem jest super jak chodzi o stosunek ceny do ilośći. Co do jakości to wystrzelałem ich z 15 tyś i ani jednego bubla nie miałem....chyba, ze m60 nie wybrzydzał. Quote Link to post Share on other sites
gienka Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Ja mam stockowego AK CM045 (suka) + kulki GoldenBall 0,25g - wystrzelanych około 1000 kulek. - 0 zacięć - nie skręcają na boki, celność 8/10 - nie widać żadnych ''okaleczeń'' - skuteczny zasięg - 50m przy 420fps Quote Link to post Share on other sites
asas Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Używam 0.23 w M4 KWA, dają radę. Zero nadlewek, zacinek - w sumie nie mam czego im zarzucić. Do stockowych luf polecam (jak na ten przedział cenowy), do precek brałbym coś lepszego. Quote Link to post Share on other sites
asas Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Jako, że przerobiłem już kilkanaście tysięcy (ok. 11k) tych kulek (0,23), postanawiam odświeżyć. Używałem ich w moich obydwu eMkach - w jednej siedzi precka MadBull'a, w drugiej prawdopodobnie Systema. Używałem w 3 midcapach (PMAG i 2 inne, jakieś chińczyki) - zero zacinek. W hi-capach - zero zacinek. Kulki lecą bez problemów, prosto, nie zacinają się w lufie. W tym miesiącu pewnie zakupię zapas 0,25'tek lub 0,28 - wtedy dam znać jak się mają sprawy z tymi wagomiarami. Ogólnie rzecz biorąc, 0,23 w tej cenie jak najbardziej polecam. Quote Link to post Share on other sites
Majster' Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Stosunek cena-jakość jest perfekcyjny, jednak dwukrotnie przez całą karierę razem z nimi spotkałem się z kulkami dziwnych kształtów, które spowodowały zdziwienie na twarzy i solidną zacinkę przy okazji Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Czy te kulki będą współpracować na lufie prec. guardera 6,02? W cenie wychodzą lepiej(+możliwość odbioru osobistego) od guarderów i gg które są za drogie aby ich używać w hicapach.. Quote Link to post Share on other sites
Guest dante44 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Przecież to prawie to samo co rockets, syf za 33zł nie lepiej dorzucić 5-6zł i mieć G&G, @Tiloren jak stać Cię na częsty serwis to baw się badziewnymi kulkami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts