Julas Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Witam wszystkich. Panowie krótkie pytanie: Czy ktoś zamawial juz może ładownice z tego sklepu: http://www.armyworld.pl/product-pol-137-La...ryginal-BW.html Jak dla mnie cena jest bardzo atrakcyjna, tylko czy na pewno jest to oryginal. Dobrze wiemy, że nie zawsze to co widać na fotkach pokrywa się z tym co dostarcza nam listonosz :-P Z góry dzięki za pofatygowanie się :-) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Tak ja kupywałem te ładownice w tym sklepie. Jest to w 100000% kontrakt a tak oólnie to polecam sklep, pozdro Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted November 2, 2008 Author Report Share Posted November 2, 2008 No i wszystko jasne. Jeszcze raz dzięki :-) Quote Link to post Share on other sites
May_u Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Ja też moge polecić ten sklepik jeszcze nigdy się nie zawiodłem. (1200zł wartości zamówień w tym roku [robiłem 2 zbiorowe]) Zazwyczaj fotki pokrywają się z tym co jest przysłane, bo niekiedy w realu wygląda to jeszcze lepiej. A ładownice są okej bo sam je mam. Quote Link to post Share on other sites
obcy Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 (edited) Gdyby jednak już koniecznie ktoś chciałby w ładownicy od G3 trzymać magazynek do G3, to zalecam wkładanie go tam do góry nogami, w innym przypadku będziecie mieli problem z szybkim wyjeciem maga (zwłaszcza po np czołganiu) gdyż blaszka na spodzie bedzie chaczyła o przegrode w ładownicy, czasem może to prowadzić do utraty owej blaszki ze spodu maga. to tak w ramach wymiany doświadczeń Edited February 21, 2009 by obcy Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 To normalne, że magazynek trzyma się spodem do góry - nie trzeba go obracać po wyjęciu. Magazynki airsoftowe są krótsze niż ostre więc można dodatkowo podłożyć na spodzie kawałek pianki o grubości ok. 2cm. Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Hej, podepnę się pod temat. Potrzebował bym ładownice do G3 lub jakieś cargo na pas taktyczny BW w OLIV. Istnieją takie ? Quote Link to post Share on other sites
Sledzikmaster Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Istnieją. Niestety ze zdobyciem ich to już jest większy problem. CZASAMI zdarzają się pojawić jakieś cargo w oliwce czy to na allegro czy to na wmasg lecz reszta sprzętu jest jak na lekarstwo. Trzeba czekać i szukać. Mam ten sam problem, bo szukam ładownic do G3 oraz pokrowca na kompas w tym kolorze do S95. Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Spróbuję wam coś załatwić :) Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Czyli wstrzymać się z zamawianiem flektarna ? :D Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Póki co, nie znalazłem nic oprócz tego http://www.militarys...ebraucht-2.html Co do tych ładownic G3, do jutra powinienem się dowiedzieć. Edited February 5, 2013 by Moris Quote Link to post Share on other sites
hawker Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Ja mam pytanie zw. z tematem. Czy do ładownicy G3 mieści się mag do G36? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Ja mam pytanie zw. z tematem. Czy do ładownicy G3 mieści się mag do G36? http://forum.wmasg.pl/topic/87485-ladownice-do-g36-i-g3/page__st__20 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Odnośnie tamtego tematu - dzisiaj już bym się w to nie bawił. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Są jakieś kamizelki/ czesty do G3? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts