Szarak Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Dziś w programie "Telewizja Objazdowa" było kilka minut na temat Airsoftu. W sumie nie było żadnych negatywnych przesłanek. Występowała tam jakaś ekipa z Iłży (chyba, nie pamiętam dokładnie nazwy miasta). Widział ktoś jeszcze? Pozdrawiam Szarak Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Może ktoś by wrzucił na YT, albo Rs? Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Ostatnią ekipą z Iłży, która "zabłysnęła" na naszym forum była, ta: http://foto.onet.pl/8e1us,4wcavo8cc0cn,u.html ;) To byli oni? :F Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Boże! Uchroń. ;) Quote Link to post Share on other sites
MATRON Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 To dzieci :mrgreen: , dajcie na YT będzie wesoło. Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Czyli co?! To ci co podał Regdorn??? Oooo kutfa :P Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted November 16, 2008 Author Report Share Posted November 16, 2008 Być może jakieś tam osoby z tych zdjęć były, głowy nie dam bo mam słabą pamięć do twarzy, ale struktura etniczno-mundurowa wydaje mi się być zbliżona. Pierwsze co sobie pomyślałem widząc niektóre z tych zdjęć to panicze "Boże ratuj!" (te trupy, egzekucje a zwłaszcza ten mały bodaj dziesięcio-osmio latek) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 OMFG :strach: :strach: :strach: Proszę, powiedzcie mi, BA! Zahipnotyzujcie mnie, że nie widziałem tych zdjęć które widziałem... NIEEEEEEEE :poddanie: A tych starych capów, którzy uczą dzieci paradować z "giwerami" po mieście, to się powinno za jaja na drzewach powywieszać na zbliżające się święta. No i na rannego wybrali najmniejszego, żeby było łatwo przenieść. Żal :roll: Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Nic dodać, nic ująć 8) Quote Link to post Share on other sites
Dzwonek Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Czyżby oni pod chustami nie mieli okularów ? U jednego widać zarys gogli, ale u reszty nie zauważyłem :/ Quote Link to post Share on other sites
Damissimo Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) Wiem, że te zdjęcia wyglądają tragicznie, ale przyznaję się, to były nasze początki. Początki trudne, wiele głupstw się wtedy robiło, m. in. chodziło z bronią po mieście, przyjmowało jakichś gówniarzy, etc. Teraz grupę zmieniliśmy, już nie ma gówniażerii - wszytskich poniżej 16 roku życia usunęliśmy, chodzenie z bronią po mieście zabronione. No chyba, że nam tam jak ostatnio p. Maria z telewizji objazdowej kazała, ale to już jest inna sprawa. Te zdjęcia w tej galerii to jest nasza straszna kompromitacja, ale trzeba przyznać, każda grupa jakoś zaczynała. Teraz nasza grupa wygląda o niebo lepeij, co można było zauważyć w ww. "telewizji objazdowej". Proszę również zauważyć, że od strony ok. 5 tej galerii jesteśmy już w trakcie przeistaczania się z niewiadomo czego w grupę Airsoftową (a to jest Maj). Teraz już mamy AEGi, zero springów, dążymy do przeformowania z dwóch sekcji (US i BW) do jednej (tylko US). Teraz nasza grupa nazywa się United Nations Contingent, proszę tutaj jest link do naszej stronki www.un-contingent.cba.pl Staraliśmy się w programie pokazać od jak najlepszej strony, czy to nam wyszło? oceńcie sami... EDIT: Aha i jeszcze jedno, gogli nie widać, bo to były zdjęcia ustawiane... ;) Edited November 16, 2008 by Damissimo Quote Link to post Share on other sites
snup dogg Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 To rzeczywiście była kompromitacja tamte zdjęcia. Teraz staramy się odwzorowywać oryginalny oddział US. Nie przyjmujemy nikogo poniżej 16 roku życia. Każdy z nas przestrzega zasad asg nawet w najmniejszych szczegółach, a ten reportaż wyszedł w sumie trochę komicznie, ponieważ był w większej części ustawiany. Niedawno zaczęliśmy dozbrajać swoje szeregi praktyczni każdy z nas ma AEG'a. Mundury i oporządzenie kupujemy tylko oryginalne. Staramy się jak możemy nasza grupa niedługo obchodzi pierwszą rocznice wiec nie jesteśmy zbyt długo w tym hobby Quote Link to post Share on other sites
Switek69 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Wiem, że te zdjęcia wyglądają tragicznie, ale przyznaję się, to były nasze początki. Początki trudne, wiele głupstw się wtedy robiło, m. in. chodziło z bronią po mieście, przyjmowało jakichś gówniarzy, etc. Teraz grupę zmieniliśmy, już nie ma gówniażerii - wszytskich poniżej 16 roku życia usunęliśmy, chodzenie z bronią po mieście zabronione. Czyżby? RekrutacjaUnited Nations Contingent ma zaszczyt ogłosić nabór członków do grupy!! Wymagania: * wiek od 15 lat w górę, * posiadanie umiejętności przydatnych na polu walki, * możliwość umundurowania się i uzbrojenia w przeciągu pół roku od wstąpienia, * zainteresowanie wojskowością i militariami :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
PeCeT Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 No i wtopa :-P Quote Link to post Share on other sites
Damissimo Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Bo rekrutacja ostatnio nam nie szła, więc musieliśmy zmniejszyć wiek minimalny, bo przez ten długi czas doszedł aż jeden członek, w wieku 15,5 roku, więc stwierdziliśy, że coś trzeba zrobić, aby zwiększyć liczbę członków, chociaż to niewiele dało... :P Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 eraz grupę zmieniliśmy, już nie ma gówniażerii - wszytskich poniżej 16 roku życia usunęliśmy, chodzenie z bronią po mieście zabronione. No chyba, że nam tam jak ostatnio p. Maria z telewizji objazdowej kazała, ale to już jest inna sprawa. Nawet nie pytam. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Czyżby oni pod chustami nie mieli okularów ? Ja się zastanawiam, co to za opaski na kominiarkach mają na tych fotach. Jakby tańsza, foliowa wersja ESS NVG low profile ;). No nic, chłopaki się wyjaśnili, nie ma co robić kolejnego "objazdowego" tematu. Pozdrawiam. Mortis. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Podstawa to spokojna dyskusja i konstruktywna krytyka. Każdy z nas kiedyś zaczynał przygodę z AS, a początki bywają różne ;-) Quote Link to post Share on other sites
balkan666 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) Poprawcie logo - na stronie macie napisane "United Nations CONTIGENT" http://www.un-contingent.cba.pl/photogallery.php?album_id=1 Edited November 18, 2008 by Wolf Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 balkan666 o co ci chodzi? Gdzie ty tu błąd widzisz??? Quote Link to post Share on other sites
snup dogg Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 u nas jest napisane contigent :) zmienimy :) dzieki za uwage Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) I co, wrzuci ktoś to na YT? Bo próbowałem szukać ale nic takiego nie ma Edited November 17, 2008 by Darg Quote Link to post Share on other sites
Damissimo Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 A o tym logu bwiem od jakiegoś czasu, tylko tak jakoś z braku czasu (czyt. lenistwa) jeszcze się za zmienienie (tylko jednej literki :P) nie zabrałem. Ale może dzisiaj nawet to zmienię... :P Quote Link to post Share on other sites
snup dogg Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 http://www.itvp.pl/event/telewizjaobjazdowa/?tab=2 film powinien pojawić się na tej stronie już niedługo jak sądzę Quote Link to post Share on other sites
momo Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 http://www.itvp.pl/player.html?mode=0&...;video_id=48304 o AS zaczyna się od ok 17 minuty Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts