maxavelli Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Dostalem dzisiaj takiego majla : Hi All, A&K confirm MK43 will be released on 27 Feb 2009, like the M249, the quantity will be shortage firstly. We are very lucky have to got first 50 pcs from A&K. Becoz the terms from A&K , we can not list this on the ebairsoft, but u can have a look the link: http://www.brotherprice.com/ebphoto/mk43preoredr.jpg People who have interest can send us USD20 for Pre Order. Our Paypal account is fathertactical@gmail.com . Please remark at payment '' MK43 PreOrder '' . Retail price is approx USD280 ( not included shipping cost) We will list it on ebairsoft as regular selling when this is really release. Any Question, please ask Paul at ebayhihi@gmail.com for more. P.S EB AK Krinkov PDW is released, Dboy body with our RIS regards Paul ebairsoft.com Przyznaje ze na zdjeciach wyglada zachecajaco... Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Ano ;) Do kiedy chcą kasę? ;) Link to post Share on other sites
AnR Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Mam mokro w majtuszkach. Wychodzi bez przesylki okolo 1000 zł przy obecnym kursie, myślę, że z shippingiem można się zamknąc w 1500 zł. Ale nadal, kurs $ nie jest zachęcający. Link to post Share on other sites
Guest british Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Znów mam po co żyć :D. Gearboks prawdopodobnie będzie kopią gearboksa CA z Minimi. Edited February 14, 2009 by british Link to post Share on other sites
Ukesu Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Aaaaa kopie mk43 ! xD MAm nadzieję że części będą pasowały do mk43 mod0 VFC. Link to post Share on other sites
Johann Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 O nie! Zwiększy się liczba Ukesów na placach boju. :D Link to post Share on other sites
Ukesu Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Odczep się xD Jestem ciekaw materiałów jakie użyto i ich jakości w tej kopi MK43. Link to post Share on other sites
Noxagon Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Tylko żeby z tą repliką nie było jak z SWD zapłaci się przed premierą kasę i będzie się czekać wieki. Link to post Share on other sites
Jamprra Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ruszyło się coś z tym Mk43? Wypłynęły gdzieś jakieś wieści? Link to post Share on other sites
Kosmo Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Niedawno chciałem kupić miałem kasę odłożoną, napisałem do Ebaybanned z zapytaniem czy można jakiś preorder albo kiedy będzie dostałem odpowiedź: i am afraid we can't get this item cordially, Jesse^_^ Link to post Share on other sites
DazO Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Co prawda odpowiedź mało mnie zaskoczyła :mrgreen: Ale co do tego cacka, to żałuję że zakupiłem sobie nową emke od ICS'a :( A i jak ktoś będzie miał więcej info niech poda. BÓG ZAPŁAĆ !!! :-F Link to post Share on other sites
Ukesu Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Nie no jak miałem chwilowy kryzys i wystawiłem MK43 VFC na sell to takiego zainteresowania nie było :P Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 Bo chyba chciales "troche" wiecej ;-)... Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Będzie! byłem dziś u krakmanów i mieli go na wystawie gadałem z serwisantem i dostali 2sztuki na testy, jeszcze nie ma go w ofercie, ale jak przyjdzie dostawa to będzie :D Wg. mnie jest prze-prze-prze-piękny!!! O i cena będzie oscylowała w granicach 1000-1200pln (tak jak m249 na początku). Pozdrawiam Wojdatuz Link to post Share on other sites
Ukesu Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Holender, nie będę już trendy i cool :/ Żądam podniesienia ceny do minimum 2k zł !!! xD A na serio, będę miał nareszcie dostęp do części zamiennych. Byleby jakością nie odbiegało od genialnego VFC. Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Wg. mnie nie odbiega :D nie mam porównania z VFC (pomacania), ale jedyna rzecz ( a zawiesiłem na nim oko na chwilkę) były to oznaczenia jest to albo grawerka pomalowana na biało albo tylko biały nadruk. Tyle, całość wygląda mega-pancernie, kolor, faktura, nie przypominają chińczyka, wg. mnie to może być chiński kamień milowy, taki jak m249 :D Pozdrawiam Wojdatuz Link to post Share on other sites
HermanL Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 A kiedy spodziewają się tej dostawy? Już nie mogę się doczekać :-o Link to post Share on other sites
lup Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) Jaki tam jest GB? Filipińczycy na swoim forum spekulowali czy to nie jest jednak kopia Ares-a/Star-a, a nie VFC, i że GB to kopia tego przeźroczystego tylko z metalu. Miałeś mozliwość zajrzeć/popytać? Snuli też domysły, że Ebaybanned nie będzie miało w preorderze, bo najazd na fabryki i konfiskaty jaki zrobiła chińska policja jakiś czas temu dotknął m.in. Mk43 od A&K oraz planowanej M60 w wersji "wietnamskiej". Edited April 26, 2009 by lup Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 No mi coś mówili o bebechach od M249, ale się zapomniałem dopytać byłem zbyt pod wrażeniem tej 'armaty'. Nie pytałem też o macanie bo straszmy tłok był. Zawitam tam jeszcze może w nadchodzącym tygodniu i się dopytam o szczegóły, może pozwolą zdjęcia zrobić, postrzelać :) Pozdrawiam Wojdatuz Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 No to już wiem na co zbierać:D Jak zrobisz zdjęcia to zamieść w tym temacie! Link to post Share on other sites
slepy Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Byłem w sobote u Krakmanów i widziałem to cudo w gablocie... Robi wrażenie. Wykonanie zewnętrzne - piękne. Mam jedną fote wykonaną telefonem, ale refleksy z szyby powodują, że niewiele widać... Przykro mi. ;) W każdym razie jeśli ktoś ma blisko do Krakmanów - warto zaglądnąć i rzucić okiem. Osobiście nie planuje zakupu, ale jak ktoś się za KM'em rozgląda (lub chce być tak fajny jak Ukesu ;) ) to naprawde warto się przyglądnąć tej replice, tym bardziej jeśli faktycznie cena będzie wynosić ~1000pln. Link to post Share on other sites
przemek10 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 A mówili coś więcej kiedy ma być dostępne ? Bo nie wiem czy już wystawiać repliki na allegro :mrgreen: Link to post Share on other sites
HermanL Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Dostałem dziś info że maja 4 sztuki które będą dostępne prawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Większej dostawy spodziewają się na przełomie maja/czerwca. Cena ma oscylować między 1400-1500zł. Link to post Share on other sites
lup Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 O? Przyznam, ze spodziewałem się góra 1,2 tys. i tak trochę żal mnie łapał, że za swoje M60 dałem prawie dwa. Zobaczymy jak GB jeszcze, ale nie obawiał bym się tak jak ktos tu wspomniał kolejnego wysypu broni wsparcia. Link to post Share on other sites
thewojtz Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 No w sumie po miliardach promocji na M249 każdy kto chciał ma już KM-a. Więc albo nagle będzie za dużo ludzi chcących sprzedać swe M249 i kupić Mk43 albo będzie kilku ludzi więcej z Mk43 w Polsce. Pozdrawiam Wojdatuz Link to post Share on other sites
Recommended Posts