Azur Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Czekam na odpowiedź od sprzedawcy, czy to zakontraktowany sprzęt. Dzięki za potwierdzenie barwy Orlika - zastanawiałem się, czy to olive, czy Nato Olive. Najwyżej będzie trzeba zainwestować w Orlika :) Edited November 13, 2011 by Azur Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Wiecie gdzie można kupić beret używany przez PSK ? Nie lepiej zasłużyć? "Zgubiłem rękawiczki, więc kupie sobie czapkę..." Więc uprzedzając kolejnych podobnych do @LittleBird: - Ja go nosić nie będę. Gdybym miał syndrom niedowartościowania już dawno śmigałbym z naszywką GROMu na ramieniu i chwalił się Nią znajomym mojej dziewczyny, jej teściom i kotu. Grzeczne zapytanie posłał do mnie kolega z Austrii który zajmuje się rekonstrukcją PSK. A w temacie PSK jestem zielony... Edited November 13, 2011 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 http://allegro.pl/kamizelka-plate-carriera-daniel-technologie-rozm-l-i1895437024.html Może ktoś potwierdzić, czy to faktycznie koszerny sprzęt? Bo na fotkach widać głównie Orliki w Nato Olive (?) jako PC. Przecież masz fotkę na aukcji :happy: Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Tak, wiem. Ale jest to jedyna fotka z tymże PC jaką widziałem. W związku z tym wolałbym wiedzieć czy to pojedynczy zakup, czy jak w przypadku Orlików dużo częstszy. A może ta kamizelka jest nawet zakontraktowana. Wysłałem wiadomość do sprzedawcy. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Jest też jedna ciekawa rzecz. Mianowicie, headsety używane przez żołnierzy to nie tylko sprzęt Radmoru, na piątkowym pokazie widziałem najzwyklejszego bowmana, z dużym PTT, podpiętego do radyjka motoroli (podobno sprzęt w cywilnym obrocie nie dostępny). Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Czołem, czyli kogo można w środę z was oczekiwać? :wink: Kolega z Bartoszyc się wybiera? [PW] Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Też będę. Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Ktoś z Północy Polski się wybiera? Walić śmiało na PW Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Okej, na szczęście udało się przekonać władzę wyższą - będę jutro. ;) Zapewne i tak wszyscy nawzajem się rozminiemy, no ale trudno. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Niech każdy weźmie ze sobą czerwoną różę w zęby i dzisiejszą Wyborczą pod pachę :) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Zdajcie relację Panowie. ;) Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 @ Kleju- nie byłem, żałuję, ale niestety, I rok studiów i matma sprawiają, że muszę rezygnować z pewnych rzeczy. Mam tylko nadzieję, że było równie ciekawie jak na stoisku w Muzeum WP. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Wystawa JWK była bardzo skromna. Kilka kamizelek, 4 wersje HK, 2 hełmy, 2 pistolety, 2 karabiny wyborowe, jakieś pomniejsze rzeczy, na które nie zwracałem uwagi, a także termowizor i inne przyrządy optyczne. Trochę Nam mina zrzedła, ale bardzo ciekawe wykłady zrekompensowały. Po wykładach pomacaliśmy jeszcze HK i pojechaliśmy do domu. Generalnie opłacało się jechać 3 godziny :) Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ci którzy nie byli, niech żałują. Macanko karabinków od których nie mogłem oka i dłoni oderwać, wykład zastępcy D-cy JWK i rozmowy z operatorami - bezcenne. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Może mam opóźniony zapłon, ale znalazłem w necie replikę Dbala-A2 produkcji G&P w cenie 550zł :) Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 gdzie jesli to nie tajemnica? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Lasers_G_P_PEQ_15A_Laser_Designator_and_Illuminator.htm Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Ktoś chce zdjęcia z ostatniego wydarzenia? Z sali konferencyjnej wyszły kiepskie (światło słabe, a lampy używać nie chciałem - wiadomo czemu), za to sprzętowe niezłe. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Mati13k - podeślesz na dawid15644@wp.pl ? Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Mati13k - Ja też poproszę na sab93@wp.pl :wink: Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Lepiej by było gdy to tutaj umieścił,nie było by SPAMu z e-mailami,wszyscy zainteresowani by zobaczyli. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Hej. Przepraszam wszystkich za opóźnienia, nie miałem czasu wcześniej. Ze względu na ogromną ilość PW wklejam tutaj. http://imageshack.us/g/838/dsc05062g.jpg/ http://imageshack.us/g/163/dsc05139c.jpg/ Zdjęcia z sali - tak jak mówiłem, kiepskie. Za to sprzęt nieźle wyszedł. Jedno zdjęcie z HK416 przedstawia Kleja - to wszystko zgrywałem żeby jemu wysłać - linki dodane za jego zgodą. Quote Link to post Share on other sites
Mandaryn Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Mam pytanie kto produkuje tą kamizelkę i jak się nazywa ten model. Uploaded with ImageShack.us Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Grizzly NFMu. Quote Link to post Share on other sites
Mandaryn Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) Dziękuje za szybką odpowiedz Edited November 22, 2011 by Mandaryn Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts