u_god Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 (edited) No no :icon_biggrin: Rozumiem, że jesteś już posiadaczem "ostrego" PRC152 skoro wytykasz ludziom braki? :icon_biggrin: Poza tym, gdzie widzisz, że zasugerowałem?? Napisałem jak było w moim przypadku, gdy ściągałem coś zza granicy, nigdzie nie napisałem o Dbalu od G&P. Gdzie więc w Twoim rozumowaniu jest namawianie do zakupu? Nie szukaj dymu gdzie go nie ma :icon_wink: On wytyka Ci hipokryzję, a nie braki. Edited March 21, 2017 by u_god Quote Link to post Share on other sites
gienekPL Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 (edited) On wytyka Ci hipokryzję, a nie braki. Gdzie tam jest hipokryzja??? Gość się zapytał o przesyłki z ehobbyasia ---> dostał jasną odpowiedź. Nic nie sugeruję, nie namawiam do kupna :icon_wink: Edited March 21, 2017 by gienekPL Quote Link to post Share on other sites
u_god Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Czytaj ze zrozumieniem mój post. Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 (edited) Rozumiem, że jesteś już posiadaczem "ostrego" PRC152 skoro wytykasz ludziom braki? Nie jestem rekonstruktorem więc nie wytykam nikomu żadnych braków. Na swoje potrzeby mogę mieć PRC nawet z drewna. Nigdzie Ci nie zarzuciłem braków. Odpowiedziałeś koledze na pytanie o DBALa w sposób jasno wskazujący na to że sam sprowadziłeś go sobie bez cła. Powiedzmy sobie wprost, reko to reko Chcesz robić stylizacje, Twoja broszka Nieudolny wjazd na ambicję sugerujący że nie ma kompromisów w rekonstrukcji - albo masz oryginał i jesteś królem życia, albo masz kopie i jesteś nikim. Z innej beczki - masz DBALa ? Edited March 21, 2017 by Szelma1981 Quote Link to post Share on other sites
brtpl Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 na skakanie sobie w oczy macie czas, siłę i ochotę a z tym biednym plecakiem, słabo... To może zakończcie temat hipo i pomóżcie z plecakami Quote Link to post Share on other sites
gienekPL Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 (edited) Odpowiedziałeś koledze na pytanie o DBALa w sposób jasno wskazujący na to że sam sprowadziłeś go sobie bez cła. Dla mnie jasno nie wskazuje :icon_wink: Nieudolny wjazd na ambicję sugerujący że nie ma kompromisów w rekonstrukcji - albo masz oryginał i jesteś królem życia, albo masz kopie i jesteś nikim. Jedyną osobą, której to wjechało na ambicję jesteś tutaj chyba tylko ty. Nie powiedziałem, że ktoś jest królem życia albo nikim. Tak, mam D-bala. Tak, jest to G&P. Zadowolony z odpowiedzi? Może zakończymy coś, co stało się osobistymi docinkami w miejscu, gdzie ich być nie powinno? :icon_wink: Edited March 21, 2017 by gienekPL Quote Link to post Share on other sites
brtpl Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Na pewno Wisport Whistler proszę o info który wersja (wielkość), kolory i jak możesz od kiedy? Quote Link to post Share on other sites
gienekPL Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 proszę o info który wersja (wielkość), kolory i jak możesz od kiedy? Whistler 35l, często używany w oliwce. Quote Link to post Share on other sites
ChuckNorek Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 (edited) Kurde, nie kończcie, bo zabawnie było. Trochę humoru w wątku nie zaszkodzi. :icon_wink: proszę o info który wersja (wielkość), kolory i jak możesz od kiedy? Whistlery są tylko 35l. Wersja I, czyli nie to co teraz opychają. Kolor Olive Drab, nazywali to też RAL-7013 Ale też nie każdy Whistler I jest zgodny z tym co używali. Musisz poszukać wersji z czarnym chwytem transportowym, a najlepiej też z czarną siatką dystansową na plecach i pasie biodrowym. Czasowo - najlepiej były widoczne w sesji i filmie Elita z 2013r. Jest też widoczny na filmiku z Afganu - 2014r. Edited March 21, 2017 by ChuckNorek Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Jedyną osobą, której to wjechało na ambicję jesteś tutaj chyba tylko ty konfabulujesz. WMASG bawi i uczy: Konfabulacja, wspomnienie rzekome – pochodzący z łaciny termin oznaczający uzupełnianie brakujących wspomnień informacjami nieprawdziwymi, które możliwie dobrze pasują do całego logicznego ciągu wydarzeń. Konfabulacja różni się od świadomego zmyślenia tym, że konfabulujący człowiek jest przekonany o prawdziwości swoich wspomnień[1], i jeśli o nich kogoś informuje, to wówczas nie kłamie, gdyż kłamać można wyłącznie świadomie. Konfabulacja często jest zjawiskiem czysto wewnętrznym, gdy człowiek jedynie przywołuje wspomnienia wyłącznie dla siebie. https://pl.wikipedia...ki/Konfabulacja Tak, mam D-bala. Fajnie że masz wskaźnik, bardzo fajnie wygląda na replice, moim zdaniem lepiej niż PEQ i dobrze działa. Tak, jest to G&P. Nie musisz mi się tłumaczyć, nie prosiłem o to. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
marabPL Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Panowie, już wystarczy. Zakończmy ten spór :v Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Ciekawe czy macie dalsze siły na udzielanie się tutaj :P Czy MERT dalej używa kamizelek JPC? Czy to tylko chwilowy "romans" ? :) I co z tymi górnymi szynami RIS? Jakie Aesgejowe firmy robią? Quote Link to post Share on other sites
gienekPL Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Czy MERT dalej używa kamizelek JPC? Oczywiście, że tak. Tak jak i TF50 ;) I co z tymi górnymi szynami RIS? Jakie Aesgejowe firmy robią? Chodzi Ci o szyny do mp5? Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 (edited) Tak :icon_wink: To że TF 50 to wiem ale nie byłem pewien MERTu :icon_wink: Szkoda że repliki maski p.gaz nie ma :( Oryginał drogi w ciul... @EDIT Pewnie nadal pakują magi od mp5 do ładownic po stanagach? Edited March 22, 2017 by blysk Quote Link to post Share on other sites
gienekPL Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Pewnie nadal pakują magi od mp5 do ładownic po stanagach? Dokładnie tak, co prawda nigdy nie pakowałem do swojego JPC, ale jak widać na zdjęciach, patent działa :D Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Zaraz się dowiem, bo niedługo zamówienie na JPC!! :D Quote Link to post Share on other sites
brtpl Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 co to za plecak, ewentualnie który i z jakim dodatkiem, w dolnym lewym rogu? Quote Link to post Share on other sites
marabPL Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Panowie, czy jest gdzieś lista ( np w google docs) wyposazenia JWK? A Jeśli nie, może by taką utworzyć? Pomogłoby to nowym jak i obecnym rekonstruktorom. Quote Link to post Share on other sites
Trela Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Panowie, jaka jest najkrótsza wersja HK416 używana przez JWK? Quote Link to post Share on other sites
ChuckNorek Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 (edited) co to za plecak, ewentualnie który i z jakim dodatkiem, w dolnym lewym rogu? Przypomina mi to T.H.E. Pack od Spec-Opsa. Edited April 11, 2017 by ChuckNorek Quote Link to post Share on other sites
marabPL Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Panowie, jaka jest najkrótsza wersja HK416 używana przez JWK? HK416D10,5RSref: http://imgur.com/a/F5MuB Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Plecak to Baktrian 2 od Miwo. Zrzyna właśnie T.H.E Pack od Spec-opsa :P Quote Link to post Share on other sites
gienekPL Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 HK416D10,5RS ref: http://imgur.com/a/F5MuB Bardziej bym obstawial HK416 A5 z lufa 11" ;) Quote Link to post Share on other sites
ChuckNorek Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Plecak to Baktrian 2 od Miwo. Zrzyna właśnie T.H.E Pack od Spec-opsa :icon_razz: Tak się skupiłem na wyszukanych rozwiązaniach, że nie przyszło mi do głowy to najbardziej oczywiste... :D Quote Link to post Share on other sites
brtpl Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 czas rozruszać towarzystwo na rozgrzewkę ulubiony temat... plecaki! od lewej liczymy operatorów i mamy ich 5 (czwarty schowany za 3cim na wysokości +/- głowy) wydaje mi się, że to 30l a jak jest na prawdę? Poniżej nr operatora i pytania 1. jaki plecak chyba coś w coyocie 2. wisport multicam sparrow ... 3 .wisport olive ... 4. trudno stwierdzic cos multicam 5. wisport multicam jaki, wyglada na mniejszy? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts