Krzysi3KOo Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Albo w OD ;] tak samo apteczka w Panterce albo OD?!? bo sprzęt prezentuje się naprawdę dobrze Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Już wkrótce produkty te będą dostępne w kolorze NATO olive. Na wz. 93 czekamy, dostawa powinna być do końca września. "Plecy" plecaczka nie są wentylowane, bo z założenia ma być on montowany na kamizelkach z systemem MOLLE. Część plecowa obszyta jest taśmami PALS. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Jakiś przewidywany termin kiedy wejdzie oliwka, czy jest on bliżej nieznany i wolicie nie podawać dokładniejszej daty? Quote Link to post Share on other sites
werner Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Oj.. Liczylem na to, ze ceny beda takie jak obiecywano na targach czyli kamizelka 700zl a plecak na camela ok. 100zl... Dalo mi to troche do myslenia :( Quote Link to post Share on other sites
truehunter Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 beda produkty dostepne w OD lub RG? bo narazie tylko multi i cb ;/ Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Jak już pisałem, sprzęt w kolorze oliwkowym (NATO olive*) będzie dostępny już wkrótce. Czekamy na dostawę materiału. *NATO olive - nasz kolor będzie w wersji DE (Niemieckiej), co oznaczą że będzie on bardziej oliwkowy, niż wersja AT (Austriacka) która jest bardziej ziemista. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 A odnosząc się do cordury konkurencji? Tj przede wszystkim Specops? Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Z tego co Kangur pisał, jego kolor jest bardziej ziemisty. Swój kolor porównywał do togo, z którego szyte są kamizelki dla Formozy. Ale najlepiej pytać u źródła. A tu macie zdjęcie z kamizelką Formozy: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Wiem czego używa Kangur, interesuje mnie Wasz, no ale poczekamy aż będzie w takim razie. Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 (edited) Ja mam pytanko dot. plecaka na camela. Otóż czy dodajecie w zestawie zbiornik na wodę ? Co prawda na zdjęciach widać zbiornik, ale nie jest ujęty w opisie. I czy jest szansa na Cordure Khaki ? Edited September 9, 2009 by Chmielu7 Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Pewnie że jest szansa na cordurę w kolorze khaki. Pytanie ile chcesz zamówić? Myślę, że w przypadku plecaczka na wodę wystarczy 400szt. ;) Natomiast jeżeli chodzi o wprowadzenie tego koloru do sklepu, to jeszcze przez długi czas nie przewidujemy szycia sprzętu w kolorze khaki. Zbiornik na wodę nie jest dodawany do plecaczka. Na dniach pojawią się opisy, gdzie znaleźć będzie można dokładne informacje. Quote Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Hello, My mamy identyczną Cordurę co Formłeza, RAL 7013 NATO Olive. Z tego samego materiału jest oporządzenie warszawskiego wydziału realizacji. K. Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Hej, Już w przyszłym tygodniu całe oporządzenie dostępne także w kamuflażu wz. 93. Jednocześnie w ofercie pojawią się ładownice na magazynki AK/Beryl. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 a jak cenowo ? tak samo ? Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Tak, ceny bez zmian. Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Kiedy można się spodziewać oferty mundurowej na stronie? Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 cavtan, na kiedy można liczyć na PC w wersji bez QR ? Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Hej, Od dziś Currahee jest przedstawicielem firmy MSA. W pierwszej kolejności w naszej ofercie pojawią się słuchawki aktywne. Dostępne kolory to czarny i zielony. SORDIN SUPREME BASIC - 475zł SORDIN SUPREME BASIC (AUX) - 508zł SORDIN SUPREME PRO + - 688zł SORDIN HEADSET 75310 - 990zł (to właśnie te klasyczne HEADSETy używane przez wojsko i policję) SORDIN MICH (mikrofon kostny) - 1740zł [NOWOŚĆ] Kiedy można się spodziewać oferty mundurowej na stronie? Oferta w sklepie pojawi się w przyszłym tygodniu. cavtan, na kiedy można liczyć na PC w wersji bez QR ? Ta wersja będzie dostępna już pod koniec tego miesiąca. Cav. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 No to świetnie ;) postarajta sie jak najszybciej i daj mi znać, bo gotówka czeka :devil: Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Dziś przyszło do mnie cargo z Currahee. Rewelacja! Że najlepsze materiały to wiedziałem ale szycie mnie powaliło. Tak dobrze szyje na mój gust jeszcze tylko Orkan. Wytrzymałość na poziomie Eagle czy Tactical Tailor Estetyka oczko wyżej niż Eagle i dwa oczka wyżej niż Specops. Tak trzymać! Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 (edited) Być może powtórzę tu pytanie wielokrotnie zadawane, ale kiedy można spodziewać się mundurów na stronie? Edited December 5, 2009 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 (edited) Czy można spodziewać się własnych wzorów kamizelek modułowych? Kopia PC oczywiście dobra, ale jednak kopia. Miłoby było, gdyby na polskim rynku pojawiła się firma robiąca Konkretne Kamizelki Modułowe (specjalnie z dużej), jakościowo/ergonomicznie/estetycznie konkurujące choćby z EI. Edited December 12, 2009 by scizophrenikz Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Kopia PC?? Kopia jakiego PC?? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 No Currahee robi kopię PC Currahee to przecież proste. Kolega na S po pierwsze niech zmieni sobie opis bo nie pobędzie tu długo z Honorem pod pachą, a po drugie niech się nie wyrywa najprzód jak nie ma o czymś pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 jakościowo/ergonomicznie/estetycznie konkurujące choćby z EI. Mam ładownice EI i szyty na zamówienie panel udowy od Currahee. Mogę zapewnić, ze jakościowo/ergonomiczne/estetycznie nie odbiega on od EI i spokojnie może z nim konkurować. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, ze jak do tej pory Currahee szyje najlepiej na polskim ryku. Zresztą parę postów wyżej można przeczytać podobną opinię. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts