Jangi Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 "Ostrzeżenie: Odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera. Witryna pod adresem currahee.pl prawdopodobnie zawiera złośliwe oprogramowanie, które może zaszkodzić komputerowi lub w inny sposób działać bez zgody użytkownika. Samo odwiedzenie witryny zawierającej złośliwe oprogramowanie może spowodować zainfekowanie komputera. Szczegóły na temat problemów z tą witryną można uzyskać na stronie Google Strona diagnostyczna Safe Browsing dla currahee.pl. Więcej informacji na temat ochrony przed szkodliwym oprogramowaniem w internecie." Co jest? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Mi AVG zablokował, ale myślalem że to jakiś błąd. A dokładnie filtr internetowy, musiałem dodać do wyjątków. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Combat shirt jest w sam raz na zimę... :wink: http://www.massif.com/massif-gear/combat-s...shirt-wacs.html Nie mogłem się powstrzymać :-) Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Muszę potwierdzić to co Jangi napisał. Mi wprawdzie żadne ostrzeżenie nie wyskoczyło ale system musiał zostać przywrócony. Poza tym towar pierwsza klasa. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Co do CSa to był modyfikowany, tkaninę oddychającą zastąpiono coolmaxem takim jak w UBACSach wiec stąd opóźnienia. Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) Czołem wszystkim, Miło mi poinformować, że firma Currahee dołączyła do grona oficjalnych dystrybutorów firmy SOURCE VAGABOND. Już w poniedziałek w naszym sklepie pojawi się cała militarna linia produktów tejże firmy. Dodatkowo jako pierwsi w Polsce będziemy mieć w ofercie pokrowiec Diamond (plecak hydracyjny dedykowany do kamizelek typu plate carrier) oraz pokrowiec WILDFIRE (pokrowce dedykowane dla strażaków wykonane z materiałów niepalnych). Zapraszamy do zakupów. Edited July 9, 2010 by cavtan Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Bardzo fajnie! Sordin jest, Source będzie. Tylko CS, czekamy na CS. ;-) Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Czołem, Sklep naprawiony, atak hakerów powstrzymany. W sklepie znajdują się już także produkty firmy source. Natomiast combat shirty powinny być dostępne od połowy przyszłego tygodniu. Cav. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Takie szybkie pytanie: Kiedy będzie w ofercie odzież w kamuflażu Multicam? Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Napisz do chłopaków. Dostałem info w sprawie cen, jednak życie przydusiło i kiedy indziej kupie komplecik w mc. Quote Link to post Share on other sites
nih6 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 a kiedy pojawią się jakieś mundury w panterę i w czerni? jest w ogóle na nie szansa? Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Zamówiłem mundur w mc ( bluza zwykła+spodnie combaty). Jak tylko będę miał u siebie zrobię zdjęcia. W ekipie mam camogromy, proppery i tru-speki, więc mozna będzie porównać. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Cav, to Twoje ciuchy? http://a.imageshack.us/img339/7168/sa6k.jpg Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 tak, to właśnie mundury Currahee. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Z ciekawości - resortowy zakup, czy indywidualne? Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Hej, Jak już Jaeger napisał są to nasze mundury. Nie są kupowane indywidualnie, "góra" kupił trzyczęściowe komplety - combat shirt, bluza mundurowa i spodnie combat. cav. Quote Link to post Share on other sites
dawid_o Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Mam prośbę i pytanie do użytkowników szpeju Currahee, czy ktoś mógłby wrzucić zdjęcie modułów tej firmy w kolorze CB zestawionych z oporządzeniem flyye i pantac w analogicznym kolorze? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Kiedy będzie można zakupić spodnie "combat" w MC? Czekam i czekam... ;-) Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Hm... 2 tygodnie temu w poniedziałek (09/08/2010) złożyłem zamówienie na ładownice w multicamie. Status mojego zamówienia nadal określany jest jako "Przyjęte", jednak 10 dni roboczych w trakcie których zamówienie powinno zostać zrealizowane minęło w ten poniedziałek. Próbowałem skontaktować się w jakikolwiek sposób z Currahee.pl, jednak me próby spełzły na niczym. Mail, gg, telefon - z każdego źródła zero odpowiedzi. Są to moje pierwsze zakupy w tym sklepie i powiem szczerze, że nie napawają mnie optymizmem i nie zachęcają do kupowania w przyszłości na Currahee.pl. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 A ja caly czas czekam i czekam az w koncu pojawi sie ten obiecany combat shirt w MC Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 15 sierpnia mieli dostać materiał w mc, czy dostali, nie wiem. Sam czekam. Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 28 sierpnia - status zamówienia to nadal "Przyjete". Nadal brak jakiejkolwiek odpowiedzi na maila. Szczerze mówiąc przestaje mnie to już bawić... Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Okres przedtargowy, stąd mogą być problemy z realizacją. Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Rozumiem, jakiś powód na pewno jest, tylko mogliby chociaż na maila odpowiedzieć. Tak zupełnie nie mam pojęcia co się dzieje, pieniądze mam zamrożone i jestem w kropce. Quote Link to post Share on other sites
dawid_o Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Olej ich. Ja miałem zamiar zamówić u nich zestaw modułów w CB ale wobec tego co napisałeś zdecydowałem się na kupno szpeju Flyye. Jakość dobra cena też i nie trzeba czekać nie wiadomo ile. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts