PiterTKD Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Aha, czym będziesz je wysylal? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 20, 2009 Author Report Share Posted April 20, 2009 A czym byś chciał? Najchętniej PP ale w sumie dla mnie to obojętne. Na razie kurcze nie są jeszcze wszystkie gotowe, pomimo że miały być. Bardzo zły jestem na kumple z którym to tocze bo obiecał skończyć no ale, nie bede więcej u niego robił :P Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Czyli podsumowując kiedy mniej więcej będą gotowe oraz jaki był koszt wykonania? Przesyłka pocztą polską może być bo tego raczej nie uszkodzą ;D. i jak się z Tobą rozliczyć? podasz dane do przelewu na pw dla zainteresowanych. Czy będzie to przesyłka za pobraniem? pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 A mam takie pytanie jak duża jest różnica pomiędzy końcami tłoków do vsr(pdi/LL). Tłoki dorabiane pod LL będą pasować do ZT pdi(i na odwrót)? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 Xel, kiedy bedą gotowe poprosze chętnych o kontakt na PW, będe podawał dane do przelewu itp. Na razie jednak niestety mam opóźnienie :/ Sebciu, powinny pasować równiez do ZT PDI ale nie mogę dać za to głowy. Do LL pasują na 100% bo mam i działa. Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) Sebciu, powinny pasować równiez do ZT PDI ale nie mogę dać za to głowy. Do LL pasują na 100% bo mam i działa. będę mógł sprawdzić po pierwszej wypłacie w wakacje ;), ale żeby nie było, że się chwalę to dodam, że po obejżeniu zdjęć z tąd: http://www.x-fire.org/vsr10/e.vsr_triggerset.html jestem raczej optymistycznie nastawiony ;) Edited April 29, 2009 by xel20 Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Właśnie wydawało mi się że są takie same :P ale pewności na 100% nie ma :P. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 30, 2009 Author Report Share Posted April 30, 2009 Mechanizmy róznią się znacznie ale metoda "łapania" tłoka jest ta sama- prostopadła krawędź (a niby cóz innego by miało być...). Przepraszam wszystkich za opóźnienia w wykonaniu części. Przyczyny niezalezne... Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Spoko Dex tylko daj znać troszkę wcześniej że prace są na ukończeniu żebym mógł $$$ przygotować :P Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 30, 2009 Author Report Share Posted April 30, 2009 Jasne. Gdy tylko skończone beda prowadnice do VSR (teraz sie robią) to zabiore się... za to na co najwiecej chętnych jest. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Dex. Jeśli mógłbyś wykonać prowadnicę sprężyny i tłok do warriora to ozłocę;-). Jeśli potrzebujesz jeszcze kilku chętnych to powiedz spróbuję znaleźć takowych. Quote Link to post Share on other sites
karton_snajper Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Jeżeli jest możliwość to byłbym chętny na prowadnice( może być bez dziurki) oraz tłok do warriora ten nawiercany 8) Quote Link to post Share on other sites
Boberwax Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 No Mistrzuniu chętnych przybywa 8) Będę Cię dalej męczył i zapytam czy wiesz już kiedy ruszy produkcja części do warriorka?? :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 Dex. Jeśli mógłbyś wykonać prowadnicę sprężyny i tłok do warriora to ozłocęicon_wink3.gif. Jeśli potrzebujesz jeszcze kilku chętnych to powiedz spróbuję znaleźć takowych. W nastepnej kolejności ida tłoki i prowadnice do warriora. Niestety straszliwie się to wlecze i musze popędzić mojego tokarza :/ W każdym razie wszystkie części na pewno beda wykonane. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 A jaka jest sytuacja z partsami do VSR? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 czekam na prowadnice. Potem z pewnością idą kolejne części. Muszę przeglądnąć cały temat i policzyć ile i jakich części na ten moment potrzebuję... Quote Link to post Share on other sites
delta12345 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ja bym poprosił tłok i prowadnicę sprężyny do Warrior'a :) Quote Link to post Share on other sites
delta12345 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Aaa, i czy trzeba jeszcze do tłoka dokupić to - http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2231 ?? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Tak. Jutro wysyłka częśći od tokarza do mnie. Na razie ida prowadnice do VSR (40zł). Jak tylko dojdą to dam znać. Na razie osoby zainteresowane prowadnicami do VSR proszę o kontakt pod gg: 4734154 coby porządek był :) Wlecze sie to troche ale cóż, nic nie poradzę, przepraszam. Quote Link to post Share on other sites
delta12345 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Do VSR? Czyli do Warriora nie wejdzie? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Do warriora też będą. Później. Quote Link to post Share on other sites
grisza76 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Powiem krótko - POLECAM. Super ultra profesjonalny kontrahent, a do tego Dexter zna się na rzeczy, na jego tłoku wyciągam fpsy w takiej ilości, o której się niektórym nie śniło. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Zamiast mi tu słodzić wpadnij kiedyś bez samochodu :twisted: Quote Link to post Share on other sites
badger Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Ja już też mam zamontowany tłok od Dextera. Wszystko śmiga jak należy, wyniki w FPS i metrach zasięgu... będą jak gnata wyreguluję i je pomierzę, bo sesja nadciąga... Ale nie o tym chciałem. Dexter, jest szansa że coś do Warriora będzie tak do połowy lipca, bo będę wtedy w Krakowie? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Nikła raczej. Następne części zamówię jak tylko sprzedam te co mam. Biorąc pod uwagę że i wykonanie niemiłosiernie się wlecze... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts