lukasp Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Ten temat jest nieśmiertelny, to forum padnie, AS przestanie istnieć ale te dywagacje będą wieczne Link to post Share on other sites
senkuPH Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Moi drodzy, przewaliłem cały temat i nadchodzę z bombowym filmikiem ilustrującym głębokie starania ku byciu Ninją. Filmik z serii " Be like me, I'm awesome ! " Specjalnie dla was:) Pozdrawiam ! :) Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 (edited) Ładnie walną głową o daszek.Ciekawe jak długo szumiało mu w deklu :D Co do Ninja w asg.Może lepiej za Ezio z Assassin's Creed 2.On już tam miał mały pistolecik przy ramieniu,czyli broń boczną już mamy :icon_biggrin: A podstawowa w kształcie kuszy :biggrin: Tylko zamiast bieli i czerwieni w stroju może lepiej zastosować zieleń i czerń :wink: Edited December 25, 2011 by BlackShaman Link to post Share on other sites
lon3star Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Ja to bym widział taki strój jak Ezio tylko w A-Tacs, jeszcze potrzeba repliki gogli używanych w tamtych czasach do pilotowania latawca Da Vinci... oczywiście z atestem Link to post Share on other sites
senkuPH Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Wracając do Mody na Ninję :) Link to post Share on other sites
Jade Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Ja się założę, że to była pułapka zastawiona przez innego ninja :D I tego na filmiku nie widać ale zaraz po upadku pewnie z ziemi wysunęły się kolce :P Link to post Share on other sites
senkuPH Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Dobra, co powiecie na to? Link to post Share on other sites
Jade Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 To jest lepsze :D http://www.youtube.com/watch?v=DRNeRinuvt8 Link to post Share on other sites
AMSTA Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Jakoś nie widzę tego skrytobójstwa w realiach asg... Skakania po drzewach itd itp.. Sorry ale zwyczajnie nie tędy droga :wink: Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 No, co Ty nie powiesz? A ja głupi myślałem, że mogę zostać ninja. Link to post Share on other sites
brod3c Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) http://wmasg.pl/pl/news/show/9290?highlight=NINJA I jeden problem rozwiązany... Edited January 6, 2012 by brod3c Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ujt3rMNoynI&feature=player_embedded#! Link to post Share on other sites
Nath Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Nawet przeciwko butelkom z wodą nie ma 100% skuteczności ;>. Link to post Share on other sites
senkuPH Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Jaki koszt takiej katanki? Napadłbym na dział napojów w Biedronce. Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Oglądając powyższy film przypomniałem sobie to: http://www.youtube.com/watch?v=RhJ-x4CE5Dk Link to post Share on other sites
SyncMaster Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Sory ,że odkopuje ale no nie dam rady. !! Wyświetl postUżytkownik łosiu dnia 5/4/2009, 08:48 napisałOdnalazłem swoją własną ścieżke w airsofcie... będe się czołgał, skradał, wypatrywał. Będe wchodził na drzewa, przeskakiwał przez przeszkody. Zabijał gumowym nożem i plasitikiem elektrykiem. Następnie założe własny ninja-team, a potem zdobęde caaały świat. :> :wink: Łoś, ale ja pytam na poważnie... ;] To byłoby coś nowego, niespotykanego dotąd :) A czasem może wyjdą z tego jakieś śmieszne sytuacje i będzie co wspominać rok później przy piwie ^^ No jakieś śmieszne sytuacje ... "ninja" spadł z drzewa i kręgosłup se połamał hahaha ! Boskie :D Za dużo gierek typu Spiderman :D Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Radzę się nie odzywać po tym co dałeś w zielonych - babcia i przerabianie kompletu p-chem. żeby oddychał. Z "wrażenia" aż sobie jęzor przygryzłem. Link to post Share on other sites
KaziK Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) Nie wiem czy link już był, ale nasz ninja idzie w świat- 1:31 ;) Edited July 13, 2012 by KaziK Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ahahahaha widze że kilka lat temu został założony niewinny temat a tu ostro jest nadal xD Naśmiałem się czytając. XD Pozdro!! Link to post Share on other sites
piotrek0002 Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Moja dziołch doszła do wniosku, że zostanie ninja i nas wszystkich zabije :icon_mrgreen: Link to post Share on other sites
AnR Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Moja dziołch doszła do wniosku, że zostanie ninja i nas wszystkich zabije :icon_mrgreen: Generalnie pewnie nikogo to nie obchodzi, ale dziękujemy Ci, że podzieliłeś się z nami tym. Link to post Share on other sites
Jarmen Kell Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) Można się uśmiać do łez czytając ten temat... = D Edited September 7, 2012 by Jarmen Kell Link to post Share on other sites
Mikuła Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 (edited) Kurde ale ubaw miałem jak to czytałem, taki ninja to raczej trudno by miał, a co byście powiedzieli na JUGGERNAUT - idealne wdzianko dla terminatorów. Kulki cię trafiają, a ty nic, bo jesteś nieśmiertelny. Wtedy to nie trudno kogoś zabić z gumowego noża. :hahaha: Edited November 2, 2012 by guzio29 Interpunkcja, pisownia - o zgroza ! Link to post Share on other sites
KaXardas Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 co do dziwnego wystroju w Airsofcie to najlepsze było by takie coś: http://www.jakoloruje.pl/img/rycerz-na-koniu-b350.jpg no plusy widzę dwa... i to bardzo duże plusy :D -nie trzeba przeładowywać :icon_mrgreen: -dużo szybszy :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Alexi Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 A co z tym kolesiem? Trochę Ninją zalatuje. Ew. ten Link to post Share on other sites
Recommended Posts