Regdorn Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 W tym wątku proszę o zabieranie głosu na temat obsługi klienta (NIE PRODUKTÓW, o tym dyskutujemy tutaj: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=63770) czyli o jakości zakupów dokonywanych w firmie. Proszę wszystkich o trzymanie się tematu. Quote Link to post Share on other sites
TYTUS62 Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) Witam. Chciałem na tym forum wyrazic swoją bardzo pozytywną opinnię dla sklepu internetowego. Obsługa bardzo miła i szybka realizacja mojego zamówienia mimo że tłok tam straszny. Zamówiłem dla syna kamizelkę + ładownice/zamówienie nr 2058.0409/ i naprawdę jestem mile zaskoczony . Gorąco POLECAM ten sklep . TYTUS62 Edited April 30, 2009 by TYTUS62 Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Na przyszłość proszę nie podawać żadnych numerów zamówień itp. itd. Można to różnie interpretować... Quote Link to post Share on other sites
chmiello19 Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 TRAGEDIA!!! Obsługa może i miła ale olewają człowieka do granic możliwości. Zamówiłem mundur w panterze leśnej, podany termin na stronie był 60 dni czekałem ponad 3 miesiące. Gdyby nie moje telefony (w sumie z 6) to munduru do dzisiaj bym nie zobaczył. Jak zrobiłem awanturę to uszyli w jeden dzień. Widocznie można jak się chce. Krótko mówiąc lecą z człowiekiem w kulki!!!!!!! Jak już MIWO to wybierajcie z Praszki! Quote Link to post Share on other sites
tomekmwa Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 (edited) Popieram kolegę, Miwo z Praszki to profesjonaliści. Poważne podejście do klienta, wysoka jakość produktów. Edited May 6, 2009 by tomekmwa Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 To jest temat odnośnie usług miwo Lubliniec - kolejne posty namawiające do kupowania u konkurencji będą traktowane jako nic nie wnoszące i kasowane... Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Duży PLUS Dziś przyszło w sumie moje trzecie zamówienie z MIWO Lublińca i po raz trzeci jestem bardzo zadowolony z dostarczonego mi wyposażenia. Zastanawiam się kiedy Panie z działu obsługi klienta zaczną mnie przeklinać za ciągłe prośby o uszycie czegoś z oferty z "lekkimi modyfikacjami" bo jak dotąd dzielnie znoszą moje fanaberie ;) Quote Link to post Share on other sites
daarkh Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jestem ogólnie zadowolony z moich kontaktów. Zanim złożyłem zmówienie dostałem pocztą próbki materiałów. A zaskoczeniem było to że ostatecznie uszyto mi pas i szelki w fińskim camo (na moją odpowiedzialnośc) w cenie podstawowej. Quote Link to post Share on other sites
gromu Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Jestem zadowolony z obsługi :) zamówiłem 25go czerwca, a dzisiaj kurier przyniósł paczkę (a wczoraj wysłano). Czyli elegancko :) szczerze, to zaskoczony jestem że tak szybko zrealizowano zamówienie, byłem przygotowany na co najmniej 3 tygodnie oczekiwania :P W zamówieniu była kamizelka i kilka osobnych gratów. Jedna uwaga. Nie żałujcie taśmy klejącej, jeśli chodzi o pakowanie przesyłki, na sortowniach te wszystkie kartony fruwają, co za tym idzie - rozwalają się. Z mojej paczki (mocno pogniecionej i ogólnie sponiewieranej), na szczęście nic nie wypadło, ALE ALE, wiadomo... Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) Sprzęt zamówiony w piątek, we wtorek poprosiłem o dołożenie kabury. Po 6 dniach obie rzeczy były wysłane ;) Bardzo dobry kontakt i duże zaangażowanie Pani Renaty w moje zamówienie (a kamizelka wymagała wielu ustaleń, ze względy na moje rozmiary) ;) Miło, sprawnie i szybko - sprzęt na wysokim poziomie - POLECAM :) p.s. Zgadzam się opinią poprzednika - więcej taśmy :D Edited July 20, 2009 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Martini3g Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) Witam, Ja już 5 razy zamawiałem różne rzeczy z MM Lubliniec i w 4 na 5 przypadkach wywiązali się w terminie. Ten 5 to był po tygodniu. Co do obsługi klienta to jest bardzo w porządku. Ogólnie polecam. Pozdrawiam. :wink: Edited July 27, 2009 by Martini3g Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Ostatnie zamówienie, w sierpniu, dość drobne -> ładownice do AK-74, uniwersalne cargo, worek na zrzut etc. Mimo to zostałem potraktowany bardzo dobrze, firma wywiązała się z terminu który podawała na stronie (że przybliżony czas wykonania zamówienia to pięć dni), ani dnia opóźnienia. Ogólnie - plus. Quote Link to post Share on other sites
Legutas Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Osobiscie po przejsciach w Praszce (kolosalnie dlugie terminy oczekiwania) koszystam z uslug Lublinca. Jako druzyna wszyscy zamowilismy u nich kamizelki i duperele, oczywiscie nie na raz. I za kazdym razem bylismy zadowoleni z zakupow. Raz zdazylo nam sie ze kamizelki KP8 brakowalo malej pierdoly, naprawde nieznaczacej. Po poinformowaniu Miwo o mini bledzie produkcyjnym , dostalismy male siatki maskujace - WSZYSCY!!! Terminy produkcyjne pod koniec sierpnia wynosily 3 dni z dostawa!!!! TAKZE SUPER :) Quote Link to post Share on other sites
pablito77 Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Dostałem dzisiaj paczkę z Lublińca, towar pierwsza klasa, wykonanie super. Bardzo dobry kontakt "elektroniczny" z Panią Renatą oraz telefoniczny z Panią Dorotą. Od zmiany statusu zamówienia na w realizacji (co nastąpiło w ciągu niecałych 24h) towar był u mnie w 7 dni roboczych. Następne zamówienie już wkrótce. Szczerze POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Ja niedawno zamawiałem parę gratów w panterze i było napisane, że aktualnie nie mają materiału i czekają na dostawę i podano mi termin kiedy mają ten materiał dostać. Czas płynął, doszło do tego terminu, materiału nie mieli, ale przynajmniej wysłali mi maila z wiadomością, że jeszcze nie mają i kolejną datą w jaką mieli go dostać. Przyszło do tego terminu i kolejny mail, że jeszcze nie mają, podali mi następny termin, ale w tym terminie już mi uszyli to chciałem. Fakt, może i trochę czekałem, ale przynajmniej mnie o tym na bieżąco informowali, że będę musiał jeszcze trochę poczekać. Quote Link to post Share on other sites
Rechot Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Witam. Ogólnie jedynym minusem jest długie oczekiwanie na zamówienie, ale rozumiem w pełni strategie Miwo. Kontakt super, dzwoniłem parę razy w celu uzgodnienia dostarczenia przesyłki, bo miałem popapraną sytułację z wyjazdam i uzgodniłem wszystko bardzo fajnie :) Mało tego rzeczy bardzo dobre, flecktarn bardzo ładny, kolor taś świetny. Po prostu ludzie którzy to robią, znają się na swojej pracy. Pozdrawiam i zachęcam do zakupów. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Kolejne zamówienie i same pozytywy. Dobry kontakt telefoniczny i mailowy, rzetelne informacje, wysyłka terminowa. Quote Link to post Share on other sites
brzoskwinia Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Odebrałem dzisiaj paczuszkę z Lublińca i rewelka. Realizacja ekspresowa, wykonanie towaru rewelacyjne. Robić zakupy w MM-L czysta przyjemność. Polecam każdemu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts