borismg Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Ja ze swojej strony i strony STRZELCA też chciałem podziekować wszystkim za dobą zabawe i niezły klimacik :wink: . Wielkie dzieki dla KRUKÓW które przyjeły nas pod swoje opiekuńcze skrzydła i pomogły w dotarciu<koniec tego podlizywania> i jescze Kuba, akcja z lotniskiem była fajna :D PS. Ripek pamiętaj o magazynku!! Link to post Share on other sites
Guest munlajt Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 No to teraz dziękują Los Ramolos: - Wit'owi za inicjatywę i dopięcie wszystkiego na ostatni :!: - reszcie Orgów za chęci, inicjatywę i przede wszystkim ograniczenie terenu działań :roll: do niezbędnego minimum znośnego dla zlekka zRamolałych teamów - Sol'ówce za zgłębienie wszelkich możliwych kombinacji odmiany Ventilatorr'a 8) - Gałce... już on wie za co :P - wszystkim za świetną zabawę :!: ... - no i pani kelnerce z Polichna za podanie rewitalizujących flaczków z browcem. Do zobaczenia na kolejnej wymianie kuleczek, LRT PS Samych uśmiechów z okazji Dnia Dziecka :wink: Link to post Share on other sites
BoT Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Witam Tak jeszcze jedno zdanie odnośnie identyfikatorów. Owszem one były. Fakt, że nie każdy je miał, ale np. całe BFC miało i nosiło, lecz jedynie w piątek wieczorem. Pozdrawiam BoT Link to post Share on other sites
GWNh_tytus Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Jako 'współorganizator' dziękuję: - Harginowi i Brymerowi za perfekcyjne przygotowanie i przeprowadzenie walk - Ivanowi za wsparcie i zaangażowanie - wszystkim maniakom za wyrozumiałość i cierpliwość przy problemach z kwaterowaniem oraz pomoc przy sprzątaniu Jako uczestnik dziękuję: - wszystkim maniakom za świetny klimat - magistrowi od browarów za ciekawy wykład oraz zapoznanie z Tanaką - jego pułkownikowi za pokaz musztry - stałym bywalcom 'Dwóch Dłoni' za wieczór przy ognisku i zaproszenie na imprezę - Ivanowi za pokaz technik uwodzenia żołnierzy płci przeciwnej i nie tylko - 'Zielonym' za ustrzelenie mnie w mrowisku (trochę mniejsze podziękowania) ... ale przede wszystkim Jako świeżo upieczony żołnierz najemny dziekuję WITOWI za wciągnięcie w świat ASG. Do zobaczenia na następnym zlocie. Link to post Share on other sites
Foka Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 moze troche za pozno ale moze sie przyda na przyszlosc :D http://allegro.pl/show_item.php?item=26019774 Link to post Share on other sites
Edo Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Delegacje grup Dragonoff i K.O.S.A. również serdecznie dziękują za możliwość wzięcia udziału w zlocie. Obecny był element chaosu w działaniach tak dużej liczby osób, ale np. autorowi postu się to podoba :) Dziękujemy zatem raz jeszcze organizatorom oraz wszystkim uczestnikom zlotu za wszystko, co było na nim obecne. Link to post Share on other sites
DZIKI GHOST Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 W imieniu GHOSTS' SQUAD Gniezno pragnę również wtrącić podziękowania za udaną impreze, za możliwość poznania wielu maniaków, których zna sie tylko z "widzenia" na forum. Co do chaosu to też troszkę nam to przeszkadzało, ale mieliśmy na uwadze to, że impreza była szkowana na szybko. Mimo to bardzo dobrze się bawiliśmy i pewnie nie raz jeszcze się spotkamy. Co do samego strzelania to bardziej podobały nam sie niedzielne zmagania z Gorylami, Gąskami, Krukani no i jeszcze kilku innych których już nie potrafie wymienić. Jeszcze raz wielkie dzięki. Link to post Share on other sites
dzikki Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 No i oczywiscie doszlo do spotkania dzikkiego z Dzikim ;) Link to post Share on other sites
Zjawa Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 i GHOSTS z Ghosts' Squad :| Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Alex, Xie, a co z waszymi zdieciami??? Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 2, 2004 Author Report Share Posted June 2, 2004 Lepiej, zeby sie nie ukazaly :lol: ;) Link to post Share on other sites
BoT Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Witam No właśnie:] Sporo osós robiło fotki, kręciło filmy, ale gdzie to się podziało?:> Zdjęcia, które były robione przez nas niedługo powinny się ukazać. Pozdrawiam BoT Link to post Share on other sites
daro Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Racja Reg,Ty mój najserdeczniejszyprzyjacieluzpoligonu :D :D Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Alex, Xie, a co z waszymi zdieciami??? powiesze je jak zdejme foczane - nie mam az tyle miejsca by na duzej rure powiesci tyle MB.dzis dokonam rotacji i dam znaka. Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Ja chętnie moge udostępnić twoje foty miejsca mam sporawo :) już u mnie leżą Foczaste i Marticiaste foty :) Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 http://obta.uw.edu.pl/~loopez/xie.rar zdjecia by xie Link to post Share on other sites
Xie Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 No proszę.... wielka odsłona :D Daro, Reg, teraz wszystko wyjdzie na jaw! ale ale, gdzie dobre maniery? Oczywiście chciałam podziękować wszystkim za zlot i za miłą atmosferę. Już wyczekuję następnego spotkania :D Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 8) wybrane fotki 1024*768... http://strictresponse1.republika.pl http://strictresponse2.republika.pl lezy na republice wiec cierpliwosci :wink: , jak przegnie sie limit transferu to nie bedzie mozna ogladać :( , mam to to spakowane zipem (około 12 MB) wiec jeśli ktos ma jakieś konto bez ograniczenia transferu, to proszę o PW. Nie mam gdzie tego wrzucić, bo serwerek na ktorym lezy R-A-I sajt, cos mnie nie dopuszcza do naszego FTP :| pozdrawiam wilku edit: Dzięki uprzejmości Nikuska, ktoremu dziekujemy bardzo serdecznie,fotki leżą też tutaj: część I część II oraz spakowane (rar). Powyzsze linki aktualne przez około tydzień. Jeszcze raz dziękować Nikusek. Link to post Share on other sites
Kapral Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 jo, to i ja dorzuce swoje pare groszy. Było fajnie, bardzo fajnie. Co Wit mówil, tak było :) Wszyscy wszystkim dfziękują to i ja podziękuje wszystkim, ale pzredewszytskim najemnikom :) No i tym szlachetnym duszyczkom które mnie do pkoju wnosiły i pod prysznic wjebały :) a tak w ogóle: TU SIŁY ONZ, PROSZĘ SIĘ WYCOFAĆ W GŁĄB SWOICH TERYTORIÓW!! :wink: Link to post Share on other sites
Ghost_Mors Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 witam,dopiero ochłonąłem po tej iprezie,muszę powiedzieć,że był to mój pierwszy wypad na zlot z naszą nowo powstałą ekipa GHOST SQUAD z GNIEZNA.Jestem pod wrażeniem,były nawet najemniczki co ucieszyło moje oko,szczególnie pozdrawiam Olko(fajna dziewczyna)Giersik mam nadzieję ,że nie bedziesz miał mi tego za złe:) i na następnym zlocie będę mógł się czuć bezpiecznie:) Pozdrawiam wszytskich maniaków,do następnego spotkania.HOOAH Link to post Share on other sites
Olko Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Mors - dzięki :o) i pozdrawiam również ! Link to post Share on other sites
Edo Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Jeszcze parę fotek ze zlotu w Mikstacie. Link to post Share on other sites
BoT Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Witam http://www.kapral.jachpol.net/zlot/mikstat.htm yhyhyhyhyhyhyhyhy Pozdrawiam BoT Link to post Share on other sites
Wraith Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Blah... za duzo razy tam sie moja mordka przewija. BoT, powinna byc cenzura 8) Link to post Share on other sites
Ripek Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Lepiej późno niż wcale ;) Fotki z mikstatu + filmiki : http://www.la.pl/ripek-mikstat.zip :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts