woytek011 Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 stawię się niechybnie. Wieczorem będę wiedział o dwóch kolejnych. Link to post Share on other sites
Gorbacz Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Ja będę na pewno :D Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Potwierdzam chęć wzięcia udziału w zlocie :D Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Bede, a jak... Combo, wiela flaszek bierzesz? 8) Link to post Share on other sites
Zjawa Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 jade i ja 8) nie wiem jak reszta duchów ale sie dowiem :roll: Link to post Share on other sites
PAT_Bubel Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Ja jestem - rzecz to oczywista!! P.S. Załatwcie jakieś dziewczyny żeby mogły mi plecki po strzelaniu pod prysznicem wyszorować... Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Bubel, a moze jeszcze po dupci podrapac? 1. Kto mowil o prysznicu? 2. Nawet jesli to kto mowil o myciu sie? 3. Kto mowil o panienkach? 4. Nawet jesli, to i tak nie starczy dla was :) Link to post Share on other sites
slavyan Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Pokombinowałem trochę z terminami i będę. Do zobaczenia. Link to post Share on other sites
dzikki Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Hmm... to ja poprosze o zaklepanie dla mnie jednego miejsca .. na 90% postaram sie byc - checi juz mam tylko sposobu szukac realizacji checi pozostaje... czyli : raz dzikki na dziko do Kobylej Gory Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 medycy maja w czerwcu dyplom ale jesli impreza zostaje przeniesiona na ostatni weekend maja to sprawa jest interesujaca dla 3 medykow Pytanie jesli noclegi sa tylko dla 100 osob a moze przybedzie wiecej jakies miejsce na namiot albo chociaz karimate??? medycy moga spac na stojaco z otwartymi oczyma (taki zawod :) )bylebysmy nie musieli sie tlumaczyc "federalnym" najprawdopodobniej przybedziemy w unii z kompania piwna Link to post Share on other sites
woytek011 Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 ja już pisałem że będę ale w tej chwili piszę za kolegę, który wylądował właśnie w Turcji i nie ma dostępu do sieci, że też będzie Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Chce, ale maj to ciezki okres... CNOS - 2 ludzi 60% :cry: Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Oficjalny adres e-mail Zlotu: mikstat2004@trg.com.pl Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 29, 2004 Author Report Share Posted April 29, 2004 Strona z informacjami nt zlotu, a także z obiecanymi zdjęciami: http://zloty.asg.pl/zmasg7 Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Zgłoszenia uczestnictwa przyjmowane będą wyłącznie na formularzach zamieszczonych na stronie zlotu. Ze względów statystyczno - ewidencyjnych, prosimy o odrębne zgłoszenie od każdego uczestnika Wszelkie pytania, uwagi czy sugestie uprzejmie prosimy kierować na adres e-mail zlotu podany w tym wątku powyżej, lub umieszczać na forum w tym wątku. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 29, 2004 Author Report Share Posted April 29, 2004 Poza drogą organizacyjną informuję, że Kruki zjawią się w komplecie, sztuk 7 :D Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 nie dotarłem do tego numeru konta na ktory nalezy wplacac kase... Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Jeszcze nr rachunku nie został podany, gdyż usiłujemy uruchomić zupełnie niezależny rachunek, wyłacznie na potrzeby zlotu. Jeśli nam się to nie uda, wówczas wykorzystamy jakis inny rachunek. W każdym razie, nr rachunku zostanie na pewno opublikowany. P.S. Czyzbyś, wilku, chciał już dziś dokonać wpłaty? Link to post Share on other sites
Giwer Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 GuNNeR pozwol, ze sie zapytam.. czym ty strzelasz? Link to post Share on other sites
Padre Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Czworo MP: Olko, Monika, Giersik i ja plus dwóch niezrzeszonych (Wasiek i Wonski) na razie na pewno. Czekamy na decyzje reszty. Link to post Share on other sites
Turek2 Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 (nie czytając wcześniejszych postów bo jest ich za dużo) JA JADE! Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 "Koszt imprezy - 50 zł od osoby." Po wczorajszym rekonesansie w terenie, a także zweryfikowaniu kalkulacji, zmuszeni jesteśmy dokonać 10-procentowej korekty wysokości wpisowego, które po tym zabiegu wynosi 55 zł od osoby. Nie uwzględniliśmy pierwotnie kosztów związanych z przygotowaniem scenariuszy, a także opłaty na rzecz gminy. Niedoszacowanie kosztów z naszej strony jest wynikiem pośpiechu organizacyjnego. Przepraszam za powstałe zamieszanie Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Z mojej grupy nikt nie jedzie ;/ Link to post Share on other sites
Ripek Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Ripek się stawi jeśli tylko broń będzie sprawna :) Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 "8. Organizator zastrzega sobie możliwość odrzucenia zgłoszenia bez podania przyczyny." w związku z zacytowanym fragmentem warunków uczestnictwa w Zlocie informuję, że przyjęcie zgłoszenia nie będzie potwierdzane odrębnie. Natomiast w przypadku, gdy zgłoszenie zostanie odrzucone, jego nadawca zostanie o tym poinformowany niezwłocznie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts