Akbar_052 Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Jak rozwiązać problem z pustymi seriami ? Przez te 2 czerwone kabelki nie dochodzi chyba magazynek do końca i nie podaje wszystkich kulek bo jak go wyciągam to kilka wypada. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Zawsze będą wypadać bo kilka zostaje w komorze HU. A co do pustych serii to już taki urok AEG`a. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 A nie czasem słabego magazynka który nie nadąża podawać? A ja kupiłem jakis **** egzemplarz w pon..a we wtorek po wystrzeleniu nie całych 100 kuleczek zrobiła sie wiertarka.....a we środę wylądował w specu...ale sie nacieszyłem:/ Teraz pozostaje mi tylko czekać az naprawią. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Z tego co wiadomo pląby są tylko na gb:D Quote Link to post Share on other sites
Ping Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) Mam kilka pytań, otóż: 1. Czy u was też magazynek wchodzi z problemami ? 2. Ile ładowalisćie batkę (tą w zestawie, stantardową ładowarką) 3. do czego słuzy taki kabelek po otwarci pokrwywy (1 jest do batki taki mniejszy) 4. Prosiłbym jakiś link do filmiku lub wytłumaczenie jak zmienić gumkę hop up Edited July 6, 2011 by Ping Quote Link to post Share on other sites
Akbar_052 Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Magazynek ma problemy z wejściem bo w komorze magazynka są takie 2 wystające czerwone kabelki które przeszkadzają, ja je wepchnąłem trochę głębiej i jest lepiej ale nadal na trybie auto mam puste serie tak samo na semi ale rzadziej. Aku ładowałem jakieś 6 godzin. Quote Link to post Share on other sites
kwiato_dtr Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Da się ściągnąć tylne przyrządy celownicze w tej replice? Spróbować wybić te "kołki"? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Trzeba rozwiercac. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Dokładniej chodzi ci o element obracany czy o cały zespół.? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 a, racja, moglo o szczerbinke chodzic... Szczerbinke trzyma wybijalny pin, podstawa szczerbinki u mnie byla zanitowana, pozostawalo tylko rozwiercenie. Quote Link to post Share on other sites
kwiato_dtr Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 O cały zespół chodzi. No nic, trzeba będzie przeżyć :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
lops Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Witam . Mam taki problem że po wsadzeniu lipola 11.1 V i strzałach serią nie lecą kulki ( na stokowym sticku lecą ) co to może być ? Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Może być tak że przy dużym rofie tłok nie dochodzi do końca a zębatki ciągną go do tyłu(głowica tłoka nie do chodzi do głowicy cylindra) Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Musisz zakupić taki dystanser na zębatkę lub spróbuj podkleić zaczep magazynka taśmą izolacyjną (dokładnie). Ja kiedyś podkleiłem właśnie taśmą by magazynek siedział bardzo ciasno i problem znikł :) Quote Link to post Share on other sites
lops Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Czy może to być przez tłok ?? mam zamontowany ten tłok http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=57_60&products_id=1576 Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) U znjaomego prawie identycznie było wstawił sp130 i problem znikł.(zmniejszył tym rofa ) Edited July 27, 2011 by Kacperasg Quote Link to post Share on other sites
Akbar_052 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Używam stockowej batki i na trybie FullAuto trafiają się puste serie, pytanie brzmi czy nowa mocniejsza (9,6) batka pomoże czy problem tkwi głębiej oraz chciałbym zastąpić drewniany chwyt przedni jakimiś szynami na rączke, optykę itp. i czy jest wgl coś takiego, jeżeli tak to w jakiej cenie i gdzie mógłbym to dostać ew. czy lepiej było by kupić szyny i je przykręcić do chwytu ? Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Używam stockowej batki i na trybie FullAuto trafiają się puste serie, pytanie brzmi czy nowa mocniejsza (9,6) batka pomoże czy problem tkwi głębiej oraz chciałbym zastąpić drewniany chwyt przedni jakimiś szynami na rączke, optykę itp. i czy jest wgl coś takiego, jeżeli tak to w jakiej cenie i gdzie mógłbym to dostać ew. czy lepiej było by kupić szyny i je przykręcić do chwytu ? tak sa risy na przód 50$ stalowe z chin gdzieś ale wyprzedane sa...albo za 50zł na jaskołczy Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 stalowe risy? Gdzie? Na 99% aluminiowe. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 a np tutaj http://www.airsoftpost.com/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=31187 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 hm, wyglądają identycznie jak moje aluminiowe... Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 moze byc taki haczyk ze "Matrix Steel" to nazwa firmy ;) a Ty ile dałes za swoje risy? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 tyle samo, ale w innym sklepie. Więc możliwe, że o te same, pewności nie ma. Swoją drogą - jakby ktoś risów szukał, to moje już są na sprzedaż :) Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Do palnej wersji są aluminiowe więc nie sądzę aby jakaś tania kopia była stalowa.-Zresztą nie wiem po co.:) Quote Link to post Share on other sites
Melite1337 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 mam pytanko : Czy w cymie.045 można zmienić łoże ( front ) na np taki od ak-47 czy ak-74 ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts