super Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 MOUT po raz kolejny: Link to post Share on other sites
super Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 21, 2004 Author Report Share Posted December 21, 2004 Super, jak zwykle super :-) Chyba bedziemy musieli pogadac :-) A to poczatki mojego zestawu do MOUT: [EDIT]: W zwiazku z pytaniami kamizelka to oryginalny Pointblank (nie zaden Guarder czy GP) pozbawiony wkladow kevlarowych i plyt pancernych. Pozdr Link to post Share on other sites
Kapral Posted December 25, 2004 Report Share Posted December 25, 2004 Moze wklejalem, moze nie. w dupie to mam najwyzej wytne cobyscie nie ogladali mojego paskudnego ryja. Link to post Share on other sites
super Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 a propo mojej kabury... tak wygląda wewnatrz: czyli jest normalny nap i mozna ja mieć otwartą a to model orginalny: uprzedzam wszelkie pytania o latarkę-to zdjęcie pozowane-jest tam wsadzona celowo-normalnie nigdy jej tam nie noszę :D Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 nowy urban camo z przeznaczeniem do MOUT i GEANT Link to post Share on other sites
Piciu Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 Hej, to ja też sie pochwale... Piszesz KaT, że Classic nie sprawia wrażenia real steel... cóż, nie wiem skąd to uczucie. Jak dla mnie są niezłe (i ciężkie). Sterta metalu powyżej waży 3,5-4 kilo. LR chyba jest lżejsza... A jest karabinem, a nie PMem. Edit: zmieniłem rozmiar obrazka na normalniejszy. Link to post Share on other sites
Kapral Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Potrzebowałem dobrej torby, w podróż i na poligon, gdzieś gdzi mógłbym zmiescic sprzęt i inne tego typu. Padło na Hatch Patrol Bag. Wytrzymała, fajna militarna linia no i praktyczna i w terenie i w cywilu. Dodatkowo sprawiłem sobie jakieś rękawiczki do CQB. Na las wyjebie stare nomexy, które się rzecierały, pusczały w szwach i były zbyt cienkie. Teraz Pora na Hatche Street Guard(..., czemu nie było mnie stać na operatory albo SWAT??? shit fuck, ale kiedys hehe) Wewnętrzna strona z kevlaru ponoć ma zapobiegać w pewnym stopniu cięciom, zewnątrz dosyc wytzrymała warstwa neoprenu, świetnie się w nich manipuluje przedmiotami, nie ślizgają się, dobrze się operuje bronią, pali cigareta i pewnie wali konia. pewny chwyt, musze je tylko na linach pzretestować i na akcji jakiejś. a oto fotensy: Link to post Share on other sites
SouthMan Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 A to ja :) - Hełm polski wz.55 z pokrowcem wz.93 - Polskie szelki oprzyrzązeniowe (Konfekcjoner) - Dump Bag (Miwo Military) - Polski mundur wz. 93 - Uvex I-VO - no i oczywiscie naszywka "Ranger" :twisted: Link to post Share on other sites
dzikki Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Francuskie nie jest zle (tylko kamizel by sie przydal w tym samym kamuflazu). Link to post Share on other sites
Dumek Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 A i tak najlepsiejszy jest Zajebiście Różowy Szalik i paczka Lucky Strike'ów :P :P Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 to ja tez sie pochwale moim nowym sprzetem tez mam kilka mundurow :) :) :) a tak prezentuje sie mniej wiecej calosc :) Link to post Share on other sites
dzikki Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Unikając posądzenia o tzw "OT" umieszczam zdjęcie z serii "A mnie jest szkoda lata" (na melodie ludową). Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Link to post Share on other sites
Mateo Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ochrona Prezydenta Karzaja ;-) BWP :-) Rysiek nie mój, pożyczony, tak samo okulary. :-) Link to post Share on other sites
Bulva Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Maxpedition Condor i saszetka H5, również od Max'a. Sprawdza się doskonale z plecakiem jak i na pasku. Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 nie jestem fotografem, ba!, nawet nie mam aparatu fotograficznego. jednak nie trzeba byc profesjonalista by zobaczyc ze: - pierwsze zdjecie jest za ciemne - drugie ma bardzo ladne oswietlenie i ostrosc, tylko szkoda ze nie widac bokow plecaka - trzecie ... no trzecie to chyba mialo wlasnie byc "artish", ale ci nie wyszlo. no i zbyt dokladnie twojego sprzetu tam tez nie ujzymy (dzieki tej "fikusnej" perspektywie). komentarze odnosza sie do zdjec umieszczonych przez ciebie Bulvo w twoim ostatnim poscie (w ktorym umieszczales fotki). pozatym uwazam ze zdjecia umieszczane w tym temacie powinny powinny przedewszystkim jak najdokladniej prezentowac nam sprzet, niekoniecznie przy okazji wygladajac ładnie. a tych wymogow niestety miom zdaniem zaprezentowane przez ciebie zdjecia nie spełniaja (z wyjatkiem drugiego, ktore spełnia je calkiem dobrze) zeby nie bylo ze pieprze a sam nie pokazuje zdjec, oto moja ładownica na udo i kamizelka (zdjecia nie byly robione przezemnie, nie sa piekne, ale widac to co byc widac powinno, czyli SPRZĘT) dla zainteresowanych: kamizelka szyta przez szycie.friko.pl Link to post Share on other sites
Kapral Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Fotki mojego STRIKE. dzisiaj pzryszedl:) (Thanx to VingDragon) Link to post Share on other sites
ghost666 Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ostatnio wpadła mi w łapki cyfrówka i sie obfotografowałem. Tło itp zawdzieczam tylko temu ze na zrobienie zdjec miałem kilkanascie minut. Ale są. No wiem, nie ma sie czym chwalić, ale pod poczatku, jesli ktoś nie wie co i jak, po samej fotce: mundur - Polski US, taktyczne rekawiczki z biedonki broń - TM HK MP5A3, spręzynówka, na zdjeciu bez muszki, bo ją odkręciłem, bo sie zamierzam na jakas lunetke ale mam problemy z montazem. Jako broń boczna HK P8 UHC czy innego HFC - nie wiem, nie ma na opakowaniu, a kupiłem używaną oporzadzenie - Jako trzon całości fajna holenderska kamizeleczke, z kilkoma fajnymi patentami, oczywiscie ALICE kompatybilna, na niej - dwie holenderskie ładownice małe, manierka US (chyba od M-1967, bo takie cos ma na kontrakcie), torba na maske gazowa - polska, z doszytymi klipsami, niedlugo bede ją troszke przerabiał, zeby tak nie wisiała. Na pleckach to czarne to pałatka polska, przyczepiona nieśmiertelnymi troczkami (to chyba taka nasza polska taśma 100milowa :lol: ), a nizej butt-pack, czyli cargo zrobione z torby na polska maske gazową - paseczki ida jako zaczepi, a uszka na szelki dla stabilizacji. Z rzeczy niewidocznych na zdjeciu to mam jescze GROMy Protektora, berecik czarny i kominiarke, oraz plecak ALICE M na wypady powyzej 72h a teraz czekam na krytyke ze to brzydkie... moze i brzydkie, ale funkcjonalne ;) pod http://goliat.torun.mm.pl/~ghost666/war/ jest tego wiecej - tzn są dokładniejsze, ale cholernie ciezkie - po 600 - 700 kilo jedno, czyli modemowców zabijają. Link to post Share on other sites
izi Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 To ja tak troszke inaczej :twisted: Na zlocie(Igloo 2005) dam podotykac za drobna opłatą :twisted: Link to post Share on other sites
eld Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Backpack Tactical Load Bearing Pas LC-2, dwie ładownice allice, pokrowiec na manierke allice (nie wsadziłem) Ak-47, czarne okładziny CTI 8) , hi-cap CA + midcap, szyna JUST, kolimator Compact made in Russia. wersja z tłumikiem Link to post Share on other sites
Foka Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 moja nowa klameczka :) wreszcie skompletowana :D ;) Link to post Share on other sites
eld Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Wiedziałem, że sie spodoba. http://lookout.monkeh.nupo.org/asg/12.JPG może tu lepiej widać? Link to post Share on other sites
Kapral Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Link to post Share on other sites
saiko Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 a ja mam po dobrej stronie ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts