OFF Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Witam.Chciałbym kupić kaburę CQC do mojego Colta. Problem tylko w tym,że nie wiem jak ja mocować na kamizelce? Chodzi mi o mocowanie jej na wysokosci klatki piersiowej. Widziałem pare razy na fotkach,ale w gazecie jakiejś :| i nie mogę znalezc w internecie . Jedynie coś takiego mam http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=74ad07709199fa9b Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 To są specjalne montaże do molle, do dostania na www.ebaybanned.com, www.rsov.com, jeśli chcesz żebym Ci zamówił pisz na PW. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Było, poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 3, 2009 Author Report Share Posted May 3, 2009 skoro napisałem to znaczy,że nie znalazłem wystarczających informacji ... zamiast pisać 'poszukaj' to byś podał coś konkretnego bo trochę już na ten temat czytałem wcześniej.. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Jakbyś szukał to byś znał odpowiedz na pytanie. Sam zadawałem podobne i uzyskałem odpowiedź na nie, jak też udzielałem odpowiedzi na pytanie identyczne jak Twoje. Więc szukaj! Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 ale ja to mam... tylko mi chodzi żeby mi ktoś coś konkretnego polecił.. jaka firma etc. x) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Blackhawk. Lepiej? Quote Link to post Share on other sites
super Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 ale Mu napisałeś ..;-) CQC robi tylko BHI ;-) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 lepiej xP a co powiecie o chińskich wyrobach? 150zł za taki zestaw jaki pokazał mi Kosmo http://ebaybanned.com/product_info.php?cPa...roducts_id=2169 pytam się bo nie chcę później żałować xP Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 ale Mu napisałeś ..;-) CQC robi tylko BHI ;-) Mogłem też Eagle napisać, jak widać nie było by wiekszej różnicy. ;) lepiej xP a co powiecie o chińskich wyrobach? 150zł za taki zestaw jaki pokazał mi Kosmo http://ebaybanned.com/product_info.php?cPa...roducts_id=2169 Było, szukaj. Quote Link to post Share on other sites
super Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 no rzeczywiście ;-) Słuchaj bo nie będę dwa razy powtarzał ;-) CQC to nazwa własna kabury firmy Blackhawk Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 (edited) no super x) ale chińczycy też używają tego nazwy CQC dla swoich wyrobów. http://ebaybanned.com/product_info.php?cPa...roducts_id=2169 co powiecie o takiej kaburze? Edited May 4, 2009 by OFF Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Że było, 3ci raz Ci to mówie. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Powiemy że już było i jesteś zbyt leniwy/masz zbyt ograniczone możliwości intelektualne żeby poszukać. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Tak bo Chińczycy jeśli chodzi o wyroby że tak powiem "taktyczne" są pieprzonymi złodziejami i podrabiają wszystko co tylko podrobić zdołają. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 Jest tylko jeden temat z tymi adapterami..gdzie nie znalazłem wzmianiek o wykonaniu chinskich kabur. Dlatego nie piszcie mi 'szukaj' .... Quote Link to post Share on other sites
super Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Wujek czego nie rozkminiasz ? CQC to nazwa własna systemu/lini kabur firmy Blackhawk i jak ktoś sie pyta o CQC to wszyscy mają na myśli CQC producenta nie ma innych CQC jak pytasz o VW to nie polecają skody ... jak chcesz chiński szajs to niestety jak widać nie pomożemy propozycja ? kup przekonaj sie i opisuj wtedy nasza wiedza powiększy sie o Twoje doświadczenia ja mogę jeszcze dodać ..oprócz CQC zainteresuj sie platformami G-code i nie pytaj co to ..wpisz w google Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Co to? ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 widziałem te kabury G-Code ,ale sam panel udowy dostosowany do tej kabury troche kosztuje chyba,ze kupilbym adapter sam i kaburę ale wyjdzie o wiele drozej x) Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 A bo to lepiej kupić łajno co się szybko zepsuje niż porządny produkt nie? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Od chinola na pewno - przecież na tym polega robienie podróbek i to całe ich piratowanie. Akurat ponieważ CQC/Serpa są robione wtryskiem to się Czajna za nie wzięła - za Kydex (Safarilanda, G-Code czy Bladetecha) póki co się nie brali o ile wiem. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Safarilandy są na Ebaybanned, pewnie też podróbki. Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 (edited) http://ebaybanned.com/product_info.php?cPa...roducts_id=1599 Prosz...podróba Safarki Edit. Podczas jak szukałem ANR był pierwszy... Edited May 4, 2009 by Volt-220 Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 (edited) Taśmy toto ma inne niż w oryginale. I nadwyżkę zapinasz na pasek samoszczepny, a tu jest drabina. Ale jakby pomalował, to czemu nie? Ja na wgc znalazłem. http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...stol%20Holsters I napisali, że z kydeksu niby. Edited May 4, 2009 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Mi to coś na Kydex nie wygląda - bo z tego co widzę nie poradzili sobie z gięciem. Generalnie patrząc na to to jest jakaś dramatyczna lipa i raczej nie będzie poprawnie działać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts