volverine1 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Jak w temacie, chcę u niego kupić bluzę flecka i nie wiem czy jest godny zaufania. Ktoś ma z nim doświadczenia? Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 wg. mnie godny zaufania co widać po komentarzach, nawet ceny w miare niskie. Quote Link to post Share on other sites
loginald Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Brałem u nich bardzo dużo rzeczy, część z nich teraz sprzedaje. Zero zastrzeżeń, szybka wysyłka, i towar zgodny z opisem. Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Niby wszystko OK, jednak zamówiłem tam raz LBV. Miała być używana w stanie dobrym, a trafiła się z odprutymi kieszeniami na granaty. Nic nie zgłaszałem, bo LBVka i tak miała iść do prucia, ale mimo wszystko trochę niesmak pozostał. Quote Link to post Share on other sites
gross Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Robiłem duże zakupy u niego i w 100% polecam, sprzedawca na 5. Quote Link to post Share on other sites
blazejlo Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Kupowałem tam spodnie flecktarn i wszystko było OK. Jednak przez mój błąd za spodnie zapłacono 2 razy z 2 różnych kont. Jak im napisałem o tym i poprosiłem o zwrot kontakt się urwał jakby zniknęli z Allegro. Edited June 12, 2009 by blazejlo Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Generalnie plus, ale kupowałem w sklepie stacjonarnym w Olsztynie. Mozna się dogadać co do ceny. Quote Link to post Share on other sites
loginald Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Przypomniała mi się uwaga co do nich. Dostałem bluze za małą, na metce rozmiar się zgadzał, była na 195cm wzrostu a ja mam 193cm, a wyglądałem w tym tragicznie, moja bluza była max na 187cm. Albo źle zmieżyli albo skurczoną bluze dostałem. Quote Link to post Share on other sites
grisza76 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Zamówiłem bluzę, pierwszy raz przyszła z popsutym zamkiem, po reklamacji błyskawiczna wysyłka i bardzo szybko przyszła bluza z dobrym zamkiem. Jedno ALE - druga bluza miała rozcięty rękaw :wink: Przesłałem informację (do dziś cisza i brak informacji), poskładałem więc 1 z 2. Ale chyba nie o to chodziło..... Miało być taniej, a - po doliczeniu kosztu wstawienia zamka u szwaczki - wyszło na to samo. Morał - sprawdzajcie dokładnie każdy fragment ciuchów od tego sprzedawcy Quote Link to post Share on other sites
loginald Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Ogólnie takie kupowanie coraz mniej sensu ma. Dają zdjęcie jakiejś szmaty, a i tak wysyłają inną. A , że to towar z demobilu, wychodzą cuda. Normalne, że nie sfotografują 100szt. bluz, a jedną i biorą pierwszą lepszą z brzegu i są potem takie kwiatki. Polecam kupowanie pokrowców, pasoszelek itp, ale mundurów i czapek już nie. Quote Link to post Share on other sites
modlicha Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Kompletowałem u nich mundur z demobilu, i jak to z używanymi ciuchami raz trafi się lepiej innym razem gorzej ( w sumie chyba taniej niż w lumpeksie :lol: ) Ogólnie jestem zadowolony. Raz przysłali mi bluzę ze sporym rozdarciem, napisałem do nich e-maila ,szybko przeprosili za niedopatrzenie i po kilku dniach przysłali drugą bluzę :uśmiech: Trzeba tylko przyznać ,że z rozmiarami to bywa różnie ale taki to już urok kupowania ciuchów bez przymierzania... ;-) Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Również polecam tego użytkownika!!! Zakupiłem rękawice BW. Kontakt doskonały jak i wysyłka również. A z mundurami z demobilu, to wiecie jak bywa. nie wiadomo co się trafi. Quote Link to post Share on other sites
Revex Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą, nawet dobre ceny. Wielki + i polecam tego użytkownika allegro ;) Quote Link to post Share on other sites
mat3uszx Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Mozna go polecic. W niedziele zamowione, w poniedzialek wyslane. Do tego dobry kurier bo paczka we wtorek juz byla. Zamawialem 2 komplety munduru BW. Wszystko pasuje i do tego cena 50zl + przesylka Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Też z czystym sumieniem mogę polecić - szybko, sprawnie, rzeczowe odpowiedzi na pytania. Na pewno jeszcze jakieś zakupy u niego poczynię :) Quote Link to post Share on other sites
eso Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Kupiłem już dwie pary butów, mimo ,że były 12R to długość wkłądki była tak sama jak w 10R :P Trzeba patrzeć na długość nie na rozmiar. Dziś dostałem nakolanniki, stan wręcz idealny za cene 50zł :D Bardzo polecam! Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Jest dobrze. Nawet bardzo dobrze jest. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
luk4as Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 polecam , rzeczy USA i BW w dobrej cenie z dobrym konataktem z sprzedawca Quote Link to post Share on other sites
Dżordż Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Parę rzeczy u niego kupowałem jest okej ale.... -Łatwo można kupić sprzęt nie czekając na licytacje bo jak już coś ma to ma tego całe masy i nie żąda bóg wie jakiej kasy za swój sprzęt jak to napisali już moi przedmówcy -Ze zwrotem aukcji jest ciężko, kiedyś kupiłem kamizelkę surwiwalową, chciałem ją wymienić ponieważ miała odprutą kieszeń, to nie było opcji żeby zwrócić bądź wymienić, zasłaniając się znaczeniem słowa demobil niby było napisane że używana no ale jednak nie spodziewałem się aż takiego mankamentu. Generalnie jak dla mnie niema szału, jedynym plusem jest normalna cena, co u takich sprzedawców nie często się zdarza. Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Zadowolony. Mają fajne ładownice ALICE w hurcie :), nawet mi się trafiła jedna z takimi fajnymi wewnętrznymi uszami z napami :D . Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Również u nich pare rzeczy kupowałem i ogólnie jestem zadowolony, nawet bardzo. Tyle, że zanim mi tę paczke wysłał, poprosiłem o dokładne zdjęcia tego co mi wysyła... właśnie żeby później nie było, że jak z demobilu to bluza bez rękawa przyjdzie. Nie było rozczarowań, a i gratis drugie spodnie dostałem :) Jak dla mnie godny sprzedawca. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Kupiłem u zielonapantera2 ™ 4 rzeczy, przesyłka zawsze na drugi dzień i towar zgodny z opisem, jak dla mnie wypas. Quote Link to post Share on other sites
AnTu Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Kupiłem u nich dwie pary spodni, i każda jest w stanie bardzo dobrym. Choć były kupione za 30-35 pln. [?] Kolory żywe,a technicznie ok. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Znowu dokonałem u nich zakupu, jak zwykle nic dodać nic ująć. Quote Link to post Share on other sites
BoB3k Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) ...Również kupiłem u ZielonejPantery parę rzeczy, przesyłka ekspresem na drugi dzień :mrgreen: a gdy pomyliłem licytację, nie było problemu z jej odwołaniem, solidny sprzedawca, więc jeszcze na pewno parę rzeczy u niego kupię :mrgreen: ... Edited February 9, 2010 by SDM Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts