Flachenty Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Mój błąd;) Do intellectow jakoś nie mam zaufania. Ja też, ale ich lipole zbierają jak na razie pochlebne opinie. Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 pieniu kiedy zamieścisz reckę ? ;P Quote Link to post Share on other sites
Harrkonen Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 pieniu kiedy zamieścisz reckę ? ;P podłączam się :uśmiech: , kiedy :?: :?: :?: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Mam nadzieję że jak Ci już minie zachwyt oraz kiedy replika przemieli te pare kulek. A nie tak na szybkiego. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 przede wszystkim przestrzelony w boju. Quote Link to post Share on other sites
penio151 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Drodzy Xel i Harrkonen, obecnie jestem na urlopie, nie dostałem się na studia, więc mam ostre zajebango i nie wiem kiedy ją zamieszczę...gwoli pocieszenia już jest skończona na 2/5. Quote Link to post Share on other sites
Harrkonen Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 dzięki za wieści z placu boju :mrgreen: panowie: musimy uzbroić się w cierpliwość :roll: :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Siedzi już m 140 guardera i czarna gumka tej samej firmy;) Jutro wrzucę zdjęcia z "operacji" a w poniedziałek wynik z chrono. Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) Trochę zdjęć komory hu, gearboxa t3( dla porównania v3 vfc) Jakość średnia. http://img29.imageshack.us/gal.php?g=dsc01388q.jpg Kilka faktów o gb i komorze;) - Kostka stykowa z v3 - Prowadnica z łożyskowaniem kulkowym. (Możliwe, ze jest to prowadnica z v6/7) - Średnica wewnętrzna cylindra t3 jest identyczna z średnicą zewnętrzną "normalnego" - Cylinder dobrze wykonany w środku, bardzo szczelny z głowicą tłoka. - Szkielet wygląda pancernie. - Stockowa gumka jest grubsza od guardera. - Dystanser chudszy od guarderowskiego. - Regulacja hu zbyt dokładna;) - Sprężyna krótsza o jakieś 1,5 cm od guardera. - Stockowy silnik ciągnie m140 z lekkim opóźnieniem (firefox 9,6v 2000 mAh) Edited July 19, 2009 by Zelber Quote Link to post Share on other sites
Jarmen Kell Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Powiem, tak SZUKAM SWD ATOZ do przeprowadzenia testu pomiędzy dostepnymi replikami SWD (i ich klonami na rynku) Mam już: - SWD RS - "SWD" od JG - SWD A&K - SWD ATOZ - SZUUUUKAMMM!!!! P.S Jak ktoś ma jakąś samoróbkę to proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Porównywanie stockowych snajperek jest tak samo wiarygodne, jak porównywanie długości przyrodzenia razem z kręgosłupem;p Quote Link to post Share on other sites
Jarmen Kell Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) Raczej po tuningu... Chodzi o to co dostajesz na początku, a nie co sobie zrobisz potem... Masz przyrodzenie jakie masz, a jak nałożysz na niego nakładkę to masz wtedy przyrodzenie po tunningu... ^^ Dłuższe/szersze/grubsze/bardziej chropowate/gładkie, o i co z tego? Chyba ważne jest jaki jest "normalny"... Jeśli nie wierzysz to zapytaj jakąś kobietę... = P Edited July 27, 2009 by Jarmen Kell Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Przecież snajperka/ wyborówka ma być dłuższa/szersza/grubsza/ bardziej chropowata/ gładka niż normalnie:D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Powinno sie moim zdaniem porównywać co dostajesz za okresloną kwotę np za 1500zł masz pół RSa, całego atoza i jednego A&K z siakimś tam tunningiem ;] Quote Link to post Share on other sites
Jarmen Kell Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Powinno sie moim zdaniem porównywać co dostajesz za okresloną kwotę np za 1500zł masz pół RSa, całego atoza i jednego A&K z siakimś tam tunningiem ;] to porównaj pół RS'a... Porównaj snajperki z różnymi tunningami... Jest lekko cięzko? Ale skoro tam ktoś był takim kozakiem to niech porównuje snajperki po tuningu... A&K kosztuje 300zł... i 1.200zł za tunning sprężynówki...? WoW... = D Rozumiesz bezcelowość pomysłu? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Tak i dlatego mój post miał charakter żartobliwy ;] No ale tak całkiem serio: powinno się porównywać to co otrzymujemy za pewną określoną kwotę. Jak porównać malucha do ferrari? Że maluch gorszy? To czemu więcej osób go ma niż czerwone cudo? Quote Link to post Share on other sites
Jarmen Kell Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) Tak i dlatego mój post miał charakter żartobliwy ;] No ale tak całkiem serio: powinno się porównywać to co otrzymujemy za pewną określoną kwotę. Jak porównać malucha do ferrari? Że maluch gorszy? To czemu więcej osób go ma niż czerwone cudo? Hmmmmm... jakby to powiedzieć... jest gorszy...?? Pewnie za tą forsę jesteś w stanie wsadzić silnik od ferrari do malucha i będzie lepszy... Gdzie tu jest sens? Kiepski przykład, to bardziej jak porównywać do siebie Mercedesa po tunningach różnych stajni, Brabus, AMG... bla,bla,bla... Opakowanie masz "prawie" to samo, a bebechy zupełnie inne i ceny też... Tutaj tak masz, zewnątrz niewiele się różnią, a w środku zupełnie co innego, za inną kwotę, inne wykonanie, inne mankamenty... itp. Edited July 27, 2009 by Jarmen Kell Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 A czy ktoś kiedyś miał okazję bliżej przyjżeć się SWD od King Arms ? Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 King Arms=Atoz;] Quote Link to post Share on other sites
penio151 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Czy ktoś zapomniał, że RS to AEG? :) Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) Bądź wersja gazowa (KA) http://www.dragunov.net/airsoft_svd.html Edited July 27, 2009 by kalach Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 heh ten dragunow nie wyglądał tak strasznie z tą lunetą nie PSO ;P Quote Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Jest jeszcze AEG od CA ;-) Ale raczej an razie nie w Polsce chociaż widziałem, że na zagranicznych stronach jzu od dawna dostępny - a nuż ktoś zamóiwł i ma? Quote Link to post Share on other sites
Jarmen Kell Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Czy ktoś zapomniał, że RS to AEG? :) Chyba nie ;-) P.S. AEG z możliwym full auto ^^ Quote Link to post Share on other sites
Jarmen Kell Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Wymieniłem gumkę na Guardera...tragedia, podaje po 3 kulki! Dodatkowo karabin zaciął się (charakterystyczne zacięcie na singlu), tu brakuje auto więc nie idzie odblokować, batka 8,4V naładowana, zatem warto zainwestować w 9,6v. Celność w stocku jest naprawdę miła, choć lufa nie jest precyzyjna. Co do gumki, też chciałem to zrobić... Ale wszytko w RS jest takie samo, ale "inne", natykamy się już na to na gumce, która jest ciutkę dłuższa... No cóż, taki urok tej firmy... Przynajmniej masz jedyne w swoim rodzaju niepowtarzalne SWD-Shotgun... :wink: Pozostawię bez komentarza dalszy tunning tej zabaweczki :uśmiech: Edited July 28, 2009 by Jarmen Kell Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts