kacaperek Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Ktoś coś kupował w tym sklepie? Jak wygląda obsługa i ewentualny serwis? Quote Link to post Share on other sites
kacaperek Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 Kupiłem i szczerze polecam. Mimo tego,że wysłałem do nich maila ok. 22 to dostałem odpowiedź po paru minutach. Paczka ładnie zapakowana, nawet dodali kartkę z poradami jak obsługiwać AEGa Quote Link to post Share on other sites
Grosio Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Był już chyba temat o tym sklepie. Ceny widać są bardzo niskie, co jest ciekawe. M4 RAS II jest 200 zł tańsza niż na taiwanie. Pisałem do nich miesiąc temu ws dostępności tej repliki i po dziś dzień cisza :P Quote Link to post Share on other sites
bass21 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) ale kacaperek pisze że wszystko ok A CM.041B JEST TEŻ TAŃSZY O 80ZŁ może mało klientów mają i chcą ich przyciągnąć Edited March 28, 2010 by bass21 Quote Link to post Share on other sites
Grosio Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Nie robiłem tam zakupów więc nie wiem czy się wywiązują z transakcji itp. Mogę tylko powiedzieć, że pod względem kontaktu z klientem zawiedli. Quote Link to post Share on other sites
wojas175 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Kupiłem u nich replikę i uczucia mam mieszane w sklepie internetowym replika była dostępna, przelałem pieniądze i czekam. po 2 dniach nieobecności kuriera zadzwoniłem do sklepu gdzie uświadomiono mnie że replika płynie jeszcze statkiem do Polski, sprzedawca zwodził mnie praktycznie codziennie że jutro paczka będzie w rezultacie czekałem 7 dni. A poza tym paczka zgodna z opisem i dobrze zapakowana jednak ceny w tym sklepie w niektórych przypadkach są pozytywne. Edited March 31, 2010 by wojas175 Quote Link to post Share on other sites
jakubgac Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Świetny sklep. Bardzo polecam. Kupiliśmy u nich 3 karabiny. Wszystko jak trzeba, dobre ceny i mili pracopwnicy. Bardzo dobry customer service - pelny kontakt telefoniczny. Szczerze polecam. Kupilismy cm.041 cm.04.. AK :) i g36 Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Witam ostatnio zakupiłem na Allegro na aukcji RedBeret replikę JG G608 . Polecam sklep, pełen profesjonalizm nie mam nic do zarzucenia. Jedynie co mi się nie podobało to, że replik nie mieli na stanie i musiałem trochę czekać, ale to nie trwało długo. Polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
gulka335 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Witam Sklep polecam w 100% szybka wysyłka, tańsze repliki, kontakt telefoniczny genialny, a do tego przy większym zamówieniu zawsze coś dodadzą za FREE. Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Zakupu dokonałem na ich koncie na allegro - 100% pozytyw, świetna obsługa i kontakt, ekspresowa przesyłka (mimo że zakupy do największych nie należały). Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Kupiłem u nich replikę KWA M4. Wszystko ok - dobry kontakt, współpraca i konkurencyjne ceny. Co prawda musiałem trochę poczekać ponieważ ostatnia sztuka która była dla mnie okazała się uszkodzona (problem z Gearboxem) jednak po upływie 2,5 tygodnia przybyła nowa dostawa. Emeczka trafiła do mnie i jestem z niej zadowolony (oczywiście KWA v2 ). Do tego wziąłem trochę akcesorii Szczerze polecam :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Bodzio90 Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Szybki kontakt z nimi, na maile odpowiada w przeciągu 15 minut, nawet jeśli chodzi o godziny wieczorne i weekendy. Kupiłem u nich CM.048M na allegro (użytkownik orangenet-polska to ich konto) w cenie 649zł, przy czym na gunfire ta replika jest 100zł droższa. Zamówienie w niedziele, przesyłka w domu w środę po południu. Polecam szczerze. Quote Link to post Share on other sites
CQBRAY Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Narazie mam mieszane uczucia. Zamówienie i wpłata w poniedziałek. Do dziś brak towaru i brak odpowiedzi na pytanie gdzie jest przesyłka... Quote Link to post Share on other sites
bender Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Byłem w sklepie na miejscu. Z zewnątrz budynek wygląda niepokojąco, ale jak już wszedłem do sklepu to było ok. Kupiłem jeden drobiazg, dostałem zniżkę i nawet parę wskazówek na temat poszukiwanej rzeczy. Polecam. :) Quote Link to post Share on other sites
assa1 Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Polecam. Kupiłem w Redberecie moją G36 i jestem pod wrażeniem obsługi. No i, cena była bardzo dobra. Nie wiem, jak u nich z wysyłką bo kupowałem u nich w sklepie stacjonarnym. Quote Link to post Share on other sites
mikihis Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Witam . Szczerze nie polecam. Wiedząc że mam 14 lat "cwaniakowali " . Zamawiałem kamizelkę taktyczna czarna i 4 mag low cap 68 kulek. Dzwoniłem do nich i pytałem co z zamówieniem to powiedzieli że nie mają czarnych , mogli sami zadzwonić . Powiedziałem ,że może być coyote brown . Wszystko niby okey . W opisie tej kamizelki mieli że w ładownicy mieszczą się po 2 magazynki . Otwieram paczkę, patrze i widzę że nie wchodzą po 2 na 200%. A magazynki... zamawiałem 4x68 kulek a dostałem 1x68 i 3x35 . Na koszty odsyłek itd komuś może nie starczyć pieniędzy . Powiedzmy że 0.5 /10 Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 A ja ich polecę, we wtorek wieczorem zamówiłem batkę, kulki i magazynek, w czwartek już było wszystko u mnie :) Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Czy ktoś miał doświadczenia z realizacją reklamacji przez redberet? Przyznam szczerze, że to co się na razie dzieje to żenada. Zamówiłem u nich duperelę: kapelusz. Przysłali nie ten rozmiar (naprawdę jest za mały). Złożyłem reklamację 26.03.2012 przez ich system reklamacyjny i mimo dwóch zapytań przez formularz kontaktowy milczą do dziś. Żeby jeszcze mięli tych reklamacji jakieś setki, ale moja ma numer ... 9 (słownie: dziewięć). Może myślą, że te 44 PLN to sobie odpuszczę? Ale ja nie odpuszczę. Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Co prawda mam za małe doświadczenie we współpracy ze sklepem - 1 zakup - ale jestem bardzo niezadowolony ze "współpracy" z nimi. Od zakupu (zupełnie nieudanego - jak pisałem wyżej - przysłali nie ten rozmiar) do definitywnego rozwiązania sprawy minęły 2 miesiące i to nie z mojej winy. Wszystkie czynności z mojej strony zajmowały góra 2-3 dni (wpłata, złożenie reklamacji po odbiorze towaru, zwrot towaru), za to reakcja sklepu trwała tygodniami. Co prawda, w końcu, zwrócili mi pieniądze (razem z kosztami wysyłki zwrotnej) bez dyskusji, ale czas jaki im to zajęło jest poza wszelkimi standardami. Za rozwiązanie sprawy - malutki plusik, reszta sprawy mnie odstręcza. Niestety - nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
wojtek_ Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Bardzo polecam. Wczoraj w nocy zaakceptowałem zamówienie a już dziś je odebrałem. Sprzęt nietypowy bo M4 GFC i KP06 KJW. Do tego z własnej inicjatywy dali mi rabat i parę gratisów. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Absolutnie nie polecam. Kontakt dobry, tak samo jak podejście do klienta, ale wysyłka i czas realizacji zamówienia to żenada. Zamówiłem (co ważne w tym opisie) Kapelusz Boonie Hat - PL Desert sztuk dwie w różnych rozmiarach i jakieś tam kulki do tego. Zamówienie złożone 21 maja był to poniedziałek, kiedy do środy status zamówienia się nie zmienił zadzwoniłem do nich z pytaniem co jest nie tak, okazało się, że doszła do nich nowa dostawa kapeluszy i nie mają osłony na kark, zadzwonią do producenta i dowiedzą się czy im je doślą czy nie, mieli do mnie oddzwonić do piątku., nie oddzwonili(rozumiem dużo klientów i wgl, pomyślałem może wysłali poczekam). We wtorek ponownie do nich zadzwoniłem, okazało się, że jest nowy rodzaj kapeluszy i nie mają tych podpinek, no nic powiedzieli, że wyślą kurierem na ich koszt aby szybciej doszło W czwartek czyli wczoraj paczki jak nie było tak nie ma, zadzwoniłem do nich po czym powiedzieli że paczkę wysłali wczoraj i dzisiaj lub jutro powinna być, pod wieczór dostałem smsa od Siódemki że paczka została nadana, czyli została nadana w czwartek a nie w środę tak jak mówili. Paczka doszła do mnie dzisiaj tzn. Piątek. Jeden kapelusz podpinkę ma drugi nie, kulki są w porządku takie jakie miały być. Bilans na paczkę czekałem 2tygodnie, kręcili co do daty wysyłki towaru, ale złego kontaktu im zarzucić nie mogę. Jeszce dodam, że na sklepie status zamówienia to dalej: "Przyjęto zamówienie". Jeżeli zależy ci na szybkiej wysyłce odradzam sklep. Edited June 1, 2012 by Kolimbam Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ja w pełni polece sklep. Zamówiłem u nich rk-02 + kulki. Wszystko doszło szybko i tanio. Kontakt trochę słaby ale za szybką dostawę wielki plus. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Kupowałem u nich już dwie repliki,i czas dostawy był błyskawiczny.Polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
dVinci Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Nie wiem jak wygląda zamawianie przez internet w RedBeret ale z całego serca polecam przejść się do sklepu, zwłaszcza jak już wiemy co chcemy. Można fajnie pogadać i doradztwo w sprawach ASG jest bardzo profesjonalne. Ja ogólnie jestem zachwycony :D Quote Link to post Share on other sites
Macba888 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 W sklepie robiłem zakupy kilka razy przez allegro, zawsze przesyłka docierała szybko, nie było żadnych problemów. Ostatnio wraz z kolegą odwiedziliśmy ich sklep stacjonarny (ja pierwszy raz, a kolega już kilka razy był). Sprzedawca na początku wydał mi się niezbyt miły ("streszczajcie się muszę rozpakować paczki"), lecz wyszło na tym, że gadaliśmy z nim conajmniej godzinę, no i jak przyszedł czas na płacenie dostaliśmy całkiem spore zniżki (przykladowo alty za 100zł zamiast 110 bodajże, razem wydałem wtedy około 200zł zamiast 230, więc całkiem nieźle). Ogólnie sklep bardzo polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts