kret1980 Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Rozkladnie HK USP TM HG Banał' date='po lewej stronie pistoletu masz bezpiecznik i w bliżej końca lufy jest drugi bezpiecznik,atrapa.Przesuwasz go na pozycje górną i wybijasz lekko śrubokrętem od strony prawej.A potem wysuwasz zamek razem ze wszystkimi bebechami SmileZagmatwane,ale działa. Pozdro, Matos.[/quote'] Bezpiecznik blizej lufy wychodzi bez problemu natomiast ten blizej konca nie chce wyjsc. Czy cos robie nie tak?? W jaki sposob wyjac ten drugi bezpiecznik?? Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Witam! Potrzebuję dokladnie zdjęcie lufy w miejscu hop-upa od beretty UHC. Czy ma ktoś takową? Z góry wielkie dzięki. Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Witam!Potrzebuję dokladnie zdjęcie lufy w miejscu hop-upa od beretty UHC. Czy ma ktoś takową? Z góry wielkie dzięki. o ile dalej Twoja prośba jest aktualna to moge zrobic Ci zdjecia tej beretty. tyle tylko ze aparatem z telefonu wiec jak chcesz... Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Już nie, dzieki :D. Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 no dobra:D ale wiesz chciałem pomoc:D Quote Link to post Share on other sites
Gerlach Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 mam prośbe, wiem że troche nie zgadza sie to z tematem, ale kiedy stworzyłem swój w dziale dla zielonych nikt mi nie chciał odpowiedzieć, a oto pytanie: Jak złożyć magazynek M15A4 spring ? medi jak chcesz możesz usunąć posta, ale niech mi ktoś pomoże. Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 glock18C cyma ( ten tani spring za 30 dychy) żeby sciągnąć zamek trzeba 1> wyciągnąć zaślepke z tyłu zamka 2> przesunąc suwaczki w dół które są nad spustem uwaga trudno się składa Quote Link to post Share on other sites
lenio Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 A czy ktoś mógłby opisać jak rozkręcić mp001 ? ;) Quote Link to post Share on other sites
Pissmejker Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 witam ludzie zmiłujcie sie w imię boże i niech ktos napisze ile dł. ma lufa aluminiowa w m16a1 z cg!!! Próbuje sie dowiedziec juz chyba z rok... Quote Link to post Share on other sites
Kamil2264 Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 A czy ktoś mógłby opisać jak rozkręcić mp001 ? icon_wink.gif To jest chyba opis rozkręcania VSR TM ale ta snajperka i mp 001 to prawie to samo: http://www.airsoftretreat.com/oldforums/to...rms=xavier,,vsr A tu jak coś jest też opis rozkręcania i lekkiego tunningu (uszczelnienia i wygładzenia niektórych części): http://www.airsoftretreat.com/forums/index...topic=23301.100 Quote Link to post Share on other sites
christo Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Mógłby ktoś napisać coś o rozbieraniu shotguna Double Eagle M47B1 (Mossberg, M3000 Short). Chce psiknąć do środka nieco oleju i przesmarować co trzeba a boje się ze cos mi wyskoczy i nie będę umiał złożyć z powrotem... :-F Wystarczy mi jak ktoś napisze czy nic nie wyskakuje lub, na co uważać. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
christo Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 OK, zaryzykowałem i rozkręciłem. Oczywiście jak można było się spodziewać połowa część mi wypadła :strach:. Już mnie w gardle ścisnęło, ale mówię nie, nie poddam się :killer:. I zacząłem dopasowywać, sprawdzać, kombinować, szukać części pod biurkiem, aż w końcu sukces :-F :!: Złożyłem i oto rezultat: Do rozebrania potrzeba małego śrubokręta gwiazdkowego i klucza imbusowego 4mm. Najpierw odkręcamy dwie śrubki po bokach rękojeści i imbusa na tyle. Zdejmujemy rękojeść i potem od otwarcia obudowy dzieli nas tylko kilka śrubek. Mam nadzieję, że post okaże się dla kogoś pomocny. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Osmun Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Witam, bardzo proszę o dokładny opis rozkładania Beretty 92 FS HPA CG/KWC. Z góry dziękuje i pozdrawiam forumowiczów. Quote Link to post Share on other sites
Tabalugi Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Ja mam Ingram SMG Mini kupiłem go na początek na allegro. Po tygodniu strzelania ułamał mi się ząbek który zatrzymywał wewnętrzeną część tłoczka przez co pistolet nie chciał mi się ładować ale tata zrobił mi ten tłoczek metalowwy i musze przyznać że dalej mi kulka leci i lepiej się trafia w wybrany punkt. Quote Link to post Share on other sites
Linh Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 niedawno kupiłem sobie smith & wesson 1911 załadowałem kulke z farbą która rozprysnęła się w środku pistoletu, postanowiłem rozbroić pistolet i go wyczyścić, rozbroiłem wyczyściłem, złożyłem ponownie, z tym że zaczął się zacinaćprazy przeładowywaniu pobiera kulke i jej nie wystrzeliwuje. trzeba znowu rozebrac cały pistolet żeby wyjąć kulke. po ponownym rozebraniu i wyjęciu kulki, chwile dzialał poprawnie po czym znowu się zaciął i zapchałem go kulkami :/ co mam zrobić zeby pistolet się nie zacinał i żeby kulki się nie zapytały w środku ? Quote Link to post Share on other sites
Tabalugi Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 zapyachanie się kulek to normalka. ja taż tak mam ale naciągne go potrząsne kilka razy nie puszczając sprężyny i kulka sama wylatuje. pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Bardzo proszę o pomoc a propos modelu Tokyo Marui H&K USP HG. Chciałbym się dostać do komory hopup. Po rozebraniu guna biorę lufę i chcąc się dostać do hopupa zdejmuję najpierw nakładkę z logo H&K, potem odkręcam 2 śrubki, ale złożona z dwóch podłużnych plastikowych elementów 'osłona' lufy i hopupa daje się jedynie odgiąć, a nie rozłożyć. Nie chcę na siłę za mocno odginać, bo boję się, że pęknie. Czy da się to zdemontować i jak? Quote Link to post Share on other sites
Hellrider Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 To może mi pomoże ktoś w rozebraniu tego draństwa?? -> Colt National Match Quote Link to post Share on other sites
mateusz085 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 BŁAGAM WAS!!! Niech ktoś zamieści tu zdjęcie Famasa od środka (czyli co jest na jakim miejscu dokładnie) bo kompletnie nie wiem za co się zabrać. Bardzo was proszę!!!!!!! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Witam, bardzo proszę o dokładny opis rozkładania Beretty 92 FS HPA CG/KWC. Z góry dziękuje i pozdrawiam forumowiczów. A wystarczyło spojrzeć na pierwszą stronę :wink: :wink: Oto instrukcja jak rozłożyć Berette 92FS KWC/CG 1A-Naciskamy ten przycisk mocno i nie puszczamy 1B-Przekręcamy tą dźwigienkę do dołu i ciągniemy do siebie. (powinna być wyjęta z broni) 2-Pchamy zamek do przodu i włala. Teraz wystarczy odchlić taki klocek i mamy dostęp do HU Quote Link to post Share on other sites
mateusz085 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Niech ktoś zamieści tu zdjęcia kompletnego Famasa od środka, bo nie wiem jak złożyć! Rozłożyłem go 2 tyg. temu i od tamtej pory nikt nie odpisał, pomóżcie! Quote Link to post Share on other sites
Klecha Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Kurcze, te bolce w Waltherze P990 trzymają jak cholera. Używałem młotka i gwoździa...nie idzie. Jakieś pomysły? Quote Link to post Share on other sites
starszy szeregowy Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Czy znajdzie się bystry,który wyjaśni(bez fot) jak rozłożyć Glocka 17 od HFC? Quote Link to post Share on other sites
Tabalugi Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Jak ładnie poprosisz to pewnie sie znajdzie. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Jak wymienić seary w mp001 i np VSR-11 i VSR-10? O tak: http://wmasg.pl/forum/index.php?act=ST&...t=0#entry523616 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts