Grisznak Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Polecam ten link, zobaczycie sobie, jak to "maniacy ASG" robią "dobrą robotę" jeśli chodzi o postrzeganie naszego hobby w narodzie. Może mnie oczy mylą, ale ten koleś z pierwszego zdjęcia stoi przed bankiem!!! http://www.specter.neostrada.pl/ogry.htm pozdrawiam Grisznak Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 AFAIK syckie 4 sa pod bankiem robione. milo ze twarz widac. niech regu wrzuci to na glowna strone - moze ktos nowy sie czegos nauczy - bo tym to nie pomoze za duzo. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 O.. zatkalo. Skad sa ci goscie - ktos ich moze zna ? Wie co to za grupa ? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Kilka osób od nich jest z Sopotu i kilka z Gdańska. Quote Link to post Share on other sites
vendi Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Boooże co za gościu, dziwię sie, że go nie zdjęli :? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 niestety wiadomo Grupa Specter, kiedys znana jako Halo... z Gdanska... ten na zdjeciach to Borax Quote Link to post Share on other sites
daro Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Ale pacan,jeszcze mordą do obiektywu świeci :D Że też ich nikt pod tym bankiem nie odstrzelił :twisted: Ręce opadaja. Niech no sie ktoś nim zainteresuje a przez niego dotrze do nas. I będziemy latać z czerwonymi lufami albo co gorsza całkiem nam tego zabronią jako potencjalnie kryminogennemu środowisku. Wydać ich w ręce sprawiedliwości :) Niechaj nagie świecą kości. D. Quote Link to post Share on other sites
Crazy_Ivan Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Wyluzujcie chlopaki - zwroccie uwage na swiatlo i ruch na ulicach - jak na moje oko, to to jakas 5 rano, albo i wczesniej. Zgoda - nie powinni byli paradowac z bronia, ale zwazajac na pore robienia zdjecia ( takie mam odczucie ) mogli sobie na cos takiego pozwolic w jakims stopniu ( kilka fotek w 30 sekund i gnat do torby ). Quote Link to post Share on other sites
KAFTAN Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 buhahaha pare fotek w kilka seqnd ?? ja sądze że wybrali te najleprze :lol: proponuje nowa mode kto sobie zrobi zdjęcie z gnatem w publicznym miejscu. Zamawiam komisarjat i mc donalda w Gdańsku no sprubuje jeszcze pod murami więziennymi ale tam mało widoczny będe. bezkitu spektakularne te hopaki Buhahaha Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 ja dodaje krate piwa dla fotografa ktory uchwyci moment trafienia kuli w typa z AEGiem, tylko tak zeby bylo widac rozbryzk krwi Wez Ivan pomysl co piszesz... co za roznica ktora to byla pora? akurat w godzinanch rannych jest duze nasilenie przestepstw "bo wszyscy spia"... poza tym ktokolwiek moze zobaczyc i zadzwonic na policje o kazdej porze doby... zobacz ze na jednym ze zdjec widac przechodnia... Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 WYCHŁOSTAĆ ICH!!!!!, WYCHŁOSTAĆ ICH!!!!!, WYCHŁOSTAĆ ICH!!!!!.......a tak na serio to przez ich czyn traci na tym całe środowisko ASG!! Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Tak dla małego infa ten cały Borax jest zarejestrowany tu na forum. Quote Link to post Share on other sites
Crazy_Ivan Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Navy - w zaden sposob nie usprawiedliwiam takiego zachowania, jednak zwrocilem uwage na pozytywny akcent ( szczescie w nieszczesciu ). A o 5 rano banki sa pozamykane, wiec nie ma na co napadac ;) Hmm.. Jednak mam tez pewne watpliwosci - z jednej strony, zgadzam sie w 100% ze takie postepowanie to glupota, ale z drugiej sadze, ze wiekszosc maniakow ( mnie tez to dotyczy ) wchodzi i to nie raz na teren wojskowy, oznaczony zakazem wstepu.....Pojawia sie wiec dylemat moralny, jakby nie bylo. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Ivan robisz za adwokata ? Argumentacja jaka przytaczasz, ktora ma usprawiedliwic czyn naganny nie czyni go mniejszym. Po drugie - co to znaczy, ze wchodzimy na teren wojskowy bez zezwolenia. Jakos nie widze w Warszawie bysmy wchodzili na teren wojskowy bez zezwolenia - z tego co widze to korzystamy z terenow obecnie przeznaczonych na miejsca spacerowe ludzi, szkolki konne, trasy rowerowe itp Wydaje mi sie jednak, ze spacer po ulicy, rozkraczenie sie przed bankiem i machanie replika jest nieporownywalna czynnoscia do wejscia na teren bez zezwolenia - to drugie sprawia, ze odpowiedzialnosci obciaza grupe ludzi, ktorzy sie przekroczenia dopuscili a to pierwsze moze rzutowac na cale srodowisko. Wystarczy, ze sprawa trafi na podatny grunt, ktos po nitce do klebka dojdzie, ze w tej naszej zabawie nie wprowadzono ustalen i "srataa" - witam w krainie karabinow z pomaranczowa koncowka oraz ograniczona predkoscia. Ponizej argumentacja Boraxa : Po pierwsze: nikt nie robił tych zdjec w złej wierze ani żeby się dowartościowaćPo drugie :nie było żadnego zagrożenia ze strony policji czy ochrony Po trzecie : widze że kazdemu łatwo jest wyzywać zupełnie obcą osobę(szczegulnie na odległość) Po czwarte: noszenie CZĘSCI munduru nie jest chyba niczym nadzwyczajnym, wystarczy się rozejrzec po ulicach... Po za tym: te zdjęcia nie miały zostać opublikowane i zostaną jak najszybciej usunięte Po nadto: dziwne ze dopuki ktos nie opublikowal tego na wmasgu nikt sie nie czepiał... no właśnie ja uważam że jak ktos cos do kogoś ma to niech się kontaktuje na privie a nie robi z tego afere... JESLI KTOS CZUJE SIE URAZONY LUB UWAŻA ŻE ROBIENIE TAKICH ZDJĘĆ TO GŁUPOTA TO FAKTYCZNIE MA RACJE. SORRY, NIKOMU NIE CHCIELISMY ZASZKODZIĆ! Quote Link to post Share on other sites
Chili Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Napiszę tutaj bo tu napewno dotrze nie tylko do pomożan. Jest mi przykro gdyż jestem mieszkańcem Sopotu. Sopot to miasto policyjne, :D bez kitu a bank ów pod, którym zostały zrobione fotografie jest praktycznie w samym centróm miasta. I nie ważne, która to była godzina.A jeśli było to wcześńie rano to jeszcze gorzej bo wtedy łazi tam mnóstwo starszych ludzi do kościółka znajdującego się niepodal, nieopodal jest też urząd miejscki i HQ straży miejskiej.Każdy mógł wezwć policje!!! Z bezmyślnością taką jaką zaprezentoali "spektry" nie może nawet równać się występek GOSów.<który został już naprawiony> Jest mi autentycznie przykro.Jeśli to wyjdzie dalej to ja ne wem co bedzie.Więc lepiej bybyło gdyby ów fotki znikneły z powierzchni ziemi. PS. Ivan nie zdarzyło mi się brać udziału strzelawce na wojskowym lub zamkniętym w jaki kolwiek sposób terenie :D Quote Link to post Share on other sites
Zerg Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 powiem jedno: wstyd ze wsrod nas airsoftowcow z trojmiasta jest taki Borax ktory teraz pewnie nie bedzie mile widziany na strzelankach Quote Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 panowie przegieliscie.... :| Quote Link to post Share on other sites
KAFTAN Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 no coment............ Quote Link to post Share on other sites
Crazy_Ivan Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 A mi owszem - zdarzalo sie bywac w miejscach, w ktorych raczej bardzo nie chcialbym zostac przylapany. A inna sprawa, ze szkoda, ze zaden radiowoz sie nie zatrzymal - mysle, ze bylaby to najlepsza nauczka. ;) Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 panowie niech idioci robią tak dalej skończy się na tym że jakiś niezrównoważony policjant pociągnie za spust i wtedy zobaczą :!: :!: Quote Link to post Share on other sites
KamilM Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Wszyscy już wiedzą że to be i dobrze zatem chyba już czas ściągnąć zdjątko z wmasg bo sprawa może zatoczyć szerszy krąg a tego chyba nikt nie pragnie :?: Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 mysle ze z wmasg to nie zniknie wcale i dobrze Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 jakiś niezrównoważony policjant pociągnie za spust i wtedy zobaczą :!: :!: przepraszam a co jest niezrownowazonego w tym ze policjant bedzie strzelal do typa uzbrojonego w bron automatyczna szwendajacego sie w okol banku? "Policja, rzuc bron" 2 sek czasu i ognia, ma czekac az tamten zacznie strzelac? Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 Mam nadzieje, że tam nie było kamery przemysłowej jak to się w niektórych bankach przed wejsciem stosuje. Bo jakiś genialny człowiek który to obsłujguje mógłby zwęszyć kasiore i dać to do "Uwaga"czy innego takiego programu. Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 nie no Foka(moge tak na ciebe mówić :?: :) )chodzi o to że policjnat odrazu pociągnie za spust nawet nie krzycząc "rzuć broń"bo się posra jak zobaczy kolesia trzymającego M4 z granatnikiem przed bankiem...a nawet jeśli to by krzyknął to ja myślę że taki maniak ASG powiedziałby "panie władzo to tylko replika" i skierowałby lufę w strnoę pana policjanta i wtedy już wiecie. pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts