grzechotnik Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Grafika to masakra... Coś a'la COD1/2. Zero detali, pikseloza na ćwierć ekranu. Tylko grafa z "monitorów" wygląda fajnie... Jestem ciekaw czy tutaj też w dwu osobowym teamie będziemy zabijać całe miasto niczym w Faveli MW2... Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Nie wiem, czy już czytałeś newsy, ale CoD "siódemka" ma się rozgrywać w Vietnamie, więc Twoje modły zostały oficjalnie wysłuchane Amen, hallelujah and peanut butter :D @grzechotnik Po czym wnioskujesz? Grasz już w demo czy jak? Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 A wymagania jak w praktyce? Pójdzie na dwu letnim sprzęcie? Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 W singlu będzie można pewnie grać na maxa z hd 4850, bo silnik unreala 3 nie jest wymagający, ale do multi to pewnie trzeba bedzie miec potwora pokroju 4870/gtx260 zeby było sens wogole odpalać grę. Napisz co masz za procek i grafike, to ze masz kompa 2 letniego nic nam nie mowi :/ Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Amd 2x1.5Ghz i Radka HD2600, do tego 2giba ramu ;) Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Jeśli lubisz pokazy slajdów to gra w sam raz dla Ciebie ;) Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Tak myślałem :evil: Trzeba w końcu zainwestować. Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Nowe info: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=50768 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Huhuhu, przypadkiem panowie nie pomylili screenów ze stalkera na minimalnych detalach? 4 fotka, to screen z COD 1 z nalotów. Mniam mniam, jakie ładne tekstury ;) Echh. Uwielbiam ludzi, którzy najpierw napiszą o konkurencji dla CODa a potem wychodzi gra na poziomie czegoś czego dobrą grą nie można nazwać. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Huhuhu, przypadkiem panowie nie pomylili screenów ze stalkera na minimalnych detalach? 4 fotka, to screen z COD 1 z nalotów. Mniam mniam, jakie ładne tekstury ;) Echh. Uwielbiam ludzi, którzy najpierw napiszą o konkurencji dla CODa a potem wychodzi gra na poziomie czegoś czego dobrą grą nie można nazwać. Pozdrawiam. - hehe, prawie jak COD1. Ale wiadomo, że ktoś kto potrafi przez kwadrans spamować na steamie o taktyce w MW2 ( tryb S&D ) będzie bronił MW2. :roll: A tak obiektywnie: gra WYDAJE się fajna, o ile faktycznie w jej tworzeniu pomagają goście z SOCOM. Miejmy nadzieję, że to będzie jakiś krok na przód i nad kampanią spędzę trochę czasu. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Ehh, gdzie się podziały czasy, gdzie grywalność i fabuła były na pierwszym miejscu... Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Mati, ten film jest stary :D Ale powiedz mi co można wyciągnąć po SCREENach z fabuły? Chyba tylko to jaka jest grafika. Gra zapowiada się ciekawie i nie przeczę, że jak będzie fajna to odstąpi miejsca MW2 ;). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 http://www.onlinecenter.pl/6185/Aktualnosc...l-of-Honor.html Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 (edited) Nie chodzi. Bezpośredni do YT Edited March 16, 2010 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Angelo Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Wy się dziwicie o tą brodę i wgl. Ja w sumie też, do pewnego czasu. Przeczytałem recenzję MoH w CD-Action. Taki Cytacik ;D wi [...] "Zdziwiłby się jednak ten który spodziewał się gładko ogolonych żołnierzy z przypiętą amerykańską flagą. Ekipa Tier 1 może wyglądać jak chce, byle wykonała swoje zadanie. Dlatego też chyba po raz pierwszy w grze symulującej działania wojenne wcielimy się w brodacza, który może paradować w łachmanach. Wszystko po to by nie rzucać się w oczy. Ta prestiżowa jednostka brodaczy nie została wymyślona na potrzeby gry. Rzeczywiście w USA coś takiego funkcjonuje. Nie można się do niej zapisać, tylko zostać zaproszonym na testy. Są one tak trudne że tylko niewielki procent członków sił specjalnych przechodzi je" [...] Muszę coś jeszcze mówić? ;D Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Kto się niby dziwił? Nie od dziś wiadomo, że prawie każdy żołnierz na fotkach z CAG ( Delta Force ) ma pokaźną brodę. Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ja nie wiem o co biega z tą brodą. Ma ona jakoś przeszkadzać w strzelaniu, nie wiem, ekran zasłaniać, wkręcać się mechanizm spustowy broni? W dużym skrócie opowiem wam jaka gra się szykuje: miejsce - Afganistan bohater - US Soldier fabuła - strzelaj to terrorystów mechanika gry - celujemy myszką, poruszamy się WSAD, na środku ekranu jest krzyżyk i trzeba nim najechać na turban a potem wcisnąć lewą mysz, żeby usłyszeć "BOOM! HEADSHOT!!!" co będzie fajne - ładne wykonanie, filmowy rozmach i spora rozpierducha Tak więc WTF z jakąś tam brodą? jak dla mnie głównym bohaterem może być nawet ortodoksyjny rabin (to w sumie było oryginalne i super miodne), byleby to powyżej działało jak trzeba. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Brody nie można nosić w wielu armiach świata, ponieważ żołnierz wygląda w niej "mniej groźnie". Spróbuj tak wyjechać w Wojsku Polskim to Cię ogolą na żywca. W sumie w US Army też tak jest, ale SOCOM to wyjątkowy wyjątek. Specjalni żołnierze- specjalne traktowanie. - klimacik bardzo ładny. I jak widać nie będziemy tylko Tier ;) Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Filmik spoko, mam tylko nadzieję, że ta giera będzie dłuższa niż 6-8 godzin. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Ja wole gry krótkie, ale klimatyczne niż nudne kilkunasto/kilkudziesięcio godzinne łupanie gości itd. Ważne, żeby multi nie zepsuli, bo to on jest respiratorem dobrej gry. Kampanię każdy przejdzie wcześniej czy później, a multi moźe podtrzymywać grę czasami latami ( COD4 ). Edited May 7, 2010 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Ja myślę, że single powinno mieć te 12 godzin gry. Zwłaszcza, że w MoH nie muszą się trudzić nad multi, bo im DICE zrobi.. Mają czas na single, i mam nadzieję, że go nie zmarnują. Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Co racja to racja, 12 godzin to minimum kampanii. Ja rozumiem, że niektórym się szybko nudzi albo nie mają czasu, ale multi to nie wszysto. Ponoć ma nie być kopii BC2, ale się okaże co DICE spotworzy. Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ponoć ma nie być kopii BC2, ale się okaże co DICE spotworzy. Wieżę w to, że DICE ma parę asów w rękawie... :roll: Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Ja również :D DICE to klasa sama w sobie, o multi się nie martwmy :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Ja również :D DICE to klasa sama w sobie, o multi się nie martwmy :) Raczej się martwmy... http://grrr.pl/2010/06/15/medal-of-honor-n...-dla-black-ops/ - fatalne animacje zmiany magazynka, w eMce nie ma klepnięcia BC, w M92 nie ma naciągnięcia zamka ani zwolnienia go. Ogólnie żal i porażka. Do tego multi strasznie sztywne się wydaje, ale na razie nie można oceniać. Błędy z brońmi powielone z multi BC2. Nawet w tym "gównianym i nierealistycznym MW2" się lepiej postarali z tą sprawę. Heh, widać, że SF pomagają tworzyć. Mam nadzieję, że multi nie zepsują, bo Black Ops ich zgniecie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts