KorczO Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Gaz przelatywal przez maga przez jakis czas potem przestal i bylo lekkie syczenie z zaworu i dokrecania kapsuly. I tu i tu uszczelnione teflonem. Kurde po 6 latach przechodze ze springa na gaziaka i nie witaja mnie milo gaziaczki :-D Samael do Ciebie i tak mialem o to napisac ;-) Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 To albo uszczelki i zawór albo replika do dexa, no zobaczymy. Quote Link to post Share on other sites
OlympicWarrior Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Witam. Mam pytanie do kogoś, kto zna się na tuningu. Chodzi mi tu właśnie o to cudo, tyle że w wersji BEZ GAZU, która jest obecnie w sklepie Specshop w cenie 1399 zł. Więc tak - chodzi mi głównie o 3 rzeczy: - by jej siła sięgała od 550 FPS do 600 FPS - by skuteczny zasięg sięgał do 100m. - by się nie rozwaliła po kilku strzelankach, czyli chodzi mi o jakościowe części Koledzy mówili, że taki zestaw jest wart około 500 zł. tyle że nie mogę znaleźć konfiguracji części i nie za bardzo wiem, które będą pasowały. Niestety nawet tutaj nie udało mi się znaleźć takiego zestawu tuningowego. Dlatego proszę Was o pomoc. Szacuneczek do człowieka, który mi pomoże :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts