Wukasz Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Niby świateł mam parę ale czy zadziałają nie mam pojęcia. I niestety nie wszystkie mam czerwone. A czerwone mam najbardziej zawodne. W razie W szukajcie stalkera w DPM i z czarną chustą na twarzy. Link to post Share on other sites
Doktor P Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 z tymi światłami chemicznymi to faktycznie troche ciężko. nie wiem ile to kosztuje ale jutro poszukam przed wyjazdem bo zapomniałęm o tym. W razie czego mam coś w rodzaju błyskawicznego zatrzasku na ramie który fosforyzuje i widać go dobrze w nocy ale nie wiem czy jw801 albo jak kto woli Koszer uzna coś takiego. Link to post Share on other sites
misiakow Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) Myślę, że światełko chemiczne w razie potrzeby można by zastąpić latarką z czerwonym filtrem. Problemem może być jedynie to, że latarka świeci w zawężonym polu i nie będzie widoczna od 'tyłu'. Zastanawiam się czy jakby podświetlić czerwony materiał od spodu to dało by dostatecznie dobry efekt. Edit Wygrzebałem czerwoną chustę i poeksperymentowałem - jeżeli chusta była by na odpowiednim stelażu (nie zaraz na 'obiektywie' latarki) to otrzymujemy efekt 'koguta' - czyli działa :) Tylko trzeba by mieć dwie latarki - jedną pod nogi żeby świecić sobie i drugą na głowę ze stelażem na szmatkę :) No i szmatka musi być odpowiednia ... Wezmę światełko chemiczne ;) Pozdrawiam :) Edited April 8, 2010 by misiakow Link to post Share on other sites
Frodo Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Witam. Spoko, wezmę światła chemiczne, mam tego troszkę. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Dobry pomysł mi podsunąłeś, dla tych którzy nie maja czerwonego. Okręcić światełko czerwoną szmatą. Link to post Share on other sites
lefy Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 mysle ze czerwone (migające) światełko rowerowe jest na tyle oczojebliwe ze spełni role CZERWONEJ SZMATY I światła chemicznego Link to post Share on other sites
AnR Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Będę miał ich trochę na sprzedaż. Do tego, mam brać narzędzia jakby komuś się replika zniedziałała? Link to post Share on other sites
Garoo Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Anr ja bym odkupił światełek ;P Daj znać, w piątek będziemy koło 20. Link to post Share on other sites
vergio Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 można brać, zrobimy Ci na posterunku Duty warsztat ;) Link to post Share on other sites
AnR Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Nie lubę Duty, nie będę Wam naprawiał! ;) Link to post Share on other sites
ecnal Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Anr bierz ile się da:D Uratujesz nie jeden tyłek:d Co do światełek to również byłbym chętny:) Link to post Share on other sites
vergio Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 NASZEGO duty nie lubić? To musiałeś nie mieć z nami do czynienia :D Link to post Share on other sites
N.A.T.Siwy Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Na terenie Baru będzie Zbrojownia gdzie będzie można wypożyczyć replikę, lub baterię. Tak więc w razie awarii lub braku prądu gracz może szybko wrócić do gry. Link to post Share on other sites
raeone Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Siwy wypożyczona to nie to samo co twoja własna naprawiona prze Aniołka ;) Link to post Share on other sites
AnR Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Poldeck właśnie dzwonił do mnie, też jedzie. Mamy przewalone. :F Link to post Share on other sites
N.A.T.Siwy Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Wiadomo że z własną lepiej ;) A tu 2 serwisantów i wypożyczalnia wiec o repliki i batki możemy być spokojni. Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 3она призывaaaaaaa!!!! Do zobaczenia na rubieżach Strefy 8) Link to post Share on other sites
arsenlupen Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Ostatni post przed strzelaną :D. Z bratem już niemal do was jedziemy xD. Będziemy tak ok 18 na dworcu w nysie... Tzn. przyjazd niby 17.30. Daleko jest do forta ;>? Link to post Share on other sites
ecnal Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Właśnie wyjeżdżam! Do zobaczenie przy zwęglaczu! Link to post Share on other sites
Majster' Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 (edited) A ja opuszczam strzechę o 18:40 cholera ale mnie nerwy zżerają:D O i jak jakiemuś serwisantowi nudzić się bedzie to zapraszam do mnie. Mam masadę do rozkręcenia bo chyba coś popieprzyłem przy prędkim jej montowaniu i wydaje śmieszne dźwięki xD Edited April 9, 2010 by Majster' Link to post Share on other sites
Gisher Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Bochnia ma pociąg o 1.30, akurat zdążymy dotoczyć się na rano ;) Link to post Share on other sites
raeone Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Увидимся в Зоне Сталкер! И солдат Джебаль собака! ;] Link to post Share on other sites
Filq Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 No.. my z bobem wyruszamy za 2 godzinyw sumie, a doturalmy sie finalnie o 8 rano:D Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ja jako ślepy po zmroku musiałem się utlenić i napiszę tylko, ze wypas był niesamowity. A mutantom gratuluję mutanckości. I racic :-) . Majstrowi gratuluję montażu repliki bez tłoka w środku (_!_), rudej koleżance dziękuję, zę mnie nie zjadła a usatysfakcjonowała się ofiarowanym przez mnie kawałkiem kiełbasy, Kozakowi dziękuję za picie ze mną "kozak wódki", no i tłumom stalkerów, które dzielnie pchały się pod lufy ;-) . Link to post Share on other sites
jos Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 No kurde! Pojechałem chory, no w sumie po chorobie, ale się opłaciło (o ile jutro nie będę rzygał żarem). Impreza jak najbardziej udana, co najgorsze nadal trwa a mnie tam nie ma - spory minus ode mnie za to. A tak serio to jedyna rzecz jaka mi się nie podobała to mała ilość anomalii. Ile było łącznie wszystkich? Za to ich mechanika super. Duży plus dla organizatorów za pogodę robiącą niezły klimat - co 10 minut coś innego się działo. Kiedy kolejna edycja?:D Link to post Share on other sites
Recommended Posts