Maska Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 A ja szukam ludzi z okolic Worcester (brinighmam) czy jak to sie tam pisze. Info na temat sklepow na terenie UK z ACU sprzetem mile widziane :) Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Przyslicie priva jak ktos z londynu (polnocny) i rozkreca asg w londynieA w Elektrowerks byłeś? To rzut beretem od stacji metra Angel, w każdy wtorek wieczorem robią tam strzelankę, wjazd za 20 funciaków.Zresztą najlepsza brytolska strona o airsofcie: www.arniesairsoft.co.uk . Quote Link to post Share on other sites
[UFO]Bartnik Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 witam panie i panow ! moze ktos z was strszela sie w okolicach cambridge :) chcetnie bym przypomnial sobie co to jest asg :) kontakt jakby co m_bartniczuk(at)o2.pl lub pw :) pozdrowki marcin Quote Link to post Share on other sites
Bleyst Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Heja! Szukam kontaktu z ludzmi z i z okolic Manchesteru. Z moich dotychczasowych poszukiwan wynika ze wpakowalem sie w dziure w airsoftowej mapie :( Wszelka pomoc mile widziana! Quote Link to post Share on other sites
OzO Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Witam, czy ktoś mógłby podac lokalizacje klepu z ASG w Reading w UK? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
wrogi Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 czy jest jakis asg-kowiec w okolicach Peterborough? kontakt wrogi1@o2.pl Quote Link to post Share on other sites
Friar Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Szukam ludzi z okolic Cardiff. Jezeli ktos posiada jakies informacje to prosze o kontakt. GG: 9646921 Mail: tdi4.4@wp.pl Quote Link to post Share on other sites
Phoenix Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Wszyscy z Londynu prosze o kontakt na GG 1254998 lub MSN Phoenix__@hotmail.co.uk trzeba cos kombinowac chlopaki bo 25 za wjazd to troche przesada, i to tylko raz w tygodniu wsumie. Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Phoenix, nic nie kombinuj bo to sie moze skonczyc wizyta Policji ( bo domyslam sie ze chesz po prostu zwolac ludzi i pojsc sie gdzies postrzelac, gdzie nie trzeba placic ) i aresztowaniem za publiczne obnoszenie sie z przedmiotem przypominajacym bron. Nawet w lesie. Tym bardziej ze lasy w UK sa z reguly prywatne. Powtarzam jeszcze raz, w UK nie mozna sobie pojsc do lasu z kolegami i postrzelac. Takie sa uwarunkowania prawne. Dlatego jest tyle miejscowek specjalnie do airsoftu. Polecam www.airsoftmap.co.uk tam zobaczysz najblizsze pole do grania. A propos, Elektrowerkz w Londynie organizuje 17 grudnia, czyli w niedziele tzw. Easy sunday. Byc moze bedzie tam kilku polakow, jak cos to dajcie znac. moj telefon to 07767042059 Mozna tez dzwonic jesli chcecie zapytac o cos w sprawie grania w UK. Quote Link to post Share on other sites
rafek Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Poszukuje kontaktu z ludzmi z Worcester.Mieszkam obecnie w Redditch.Jezeli ktos siedzi w tych okolicach to prosze o kontakt na pw. Quote Link to post Share on other sites
kermitpl Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 witam. szukam ludzi z okolic oxfordshire, sam mieszkam w oxfordzie. moj nr gg: 4639938 , mail i MSN: kermit@tsi.f6.pl Quote Link to post Share on other sites
kroll34 Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 witam ja tez jestem w londynie z checia dolacze do jakiejs druzyny,mysle ze bedzie nas coraz wiecej pozdrawiam zapomnialem moj nr.tel.07983457466 pozdro dla Macka z WOLF ARMOURIES AIRSOFT dzieki za pomoc i rady! mam nadzieje ze w krotce bedziemy mieki polska ekipe w londynie Quote Link to post Share on other sites
Magik Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Czesc. JADE JUTRO DO CHOBHAM NA MALA STRZELANKE, WYJAZD Z EALING COMMON OK.8.00 RANO .JAK KTOS JEST ZAINTERESOWANY TO ZAPRASZAM, MOJ NR. 07930336402 MAGIK Quote Link to post Share on other sites
Sandman Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 A dla wszystkich na północ od okolic wszelkich Essex ;) W Edynburgu jesteśmy w trakcie formowania nowej grupy, więc jeśli zamieszkujecie szkockie okolice, to zapraszamy na forum: http://www.szkocja.net/forum/messageview.aspx?Id=30315 Oczywiście tuż po ustaleniu nazwy, składu i innych organizacyjnych bzdur zgłosimy się do adminów wmasg.pl z uprzejmą prośbą o otwarcie działu regionalnego na nasze wypociny :) Quote Link to post Share on other sites
gradziol Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Witam Szukam maniakow z okolic Manchesteru. Jesli ktos sie strzela i moze pomoz (informacje, jak tu sie "to je" itp) to prosze o kontakt. Niestety narazie caly sprzet jest w Polsce ale z tego co widze mozna tu spokojnie wypozyczyc na poligonach wiec nie widze problemu. A rece do jakiejs giwerki az swedza :killer: Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 szukam ch ętnych do wspolnych wyjazdów na strzelanki z okolic południowego londynu dysponuje automobilem. Sam jeszcze nie byłem na żadnej site raźniej bedzie sie do kogos przyłączyć Quote Link to post Share on other sites
Czary Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Kontynuujac temat o ASG w BG - jak wiecie niebawem ma wejsc w zycie ustawa o VCRA. Od paru dni sledze forum arniesairsoft na ten temat - jak narazie sa spekulacje i inne dywagacje. Co bedzie zobaczymy. Chcialem powrocic do tego hobby tu w UK, ale moje checi zostaly niezle podkopane. Jakie sa wasze wiadomosci na ten temat ? Czy ktos niedawno zamawial/bedzie zamawial replike ASG z HK do GB ? Czy wszystko nadal odbywa sie na normalnej drodze ? Data wprowadzenia ustawy w zycie to 1.10.2007, choc juz pojawiaja sie opinie angielskich kolegow (Stealthbombera z forum AA konkretnie) aby nie kupowac teraz replik ASG. Troche to dziwne - jesli kupowac sprzet to wlasnie teraz i jak najszybciej - tak ja bym zrobil. Ale z drugiej strony wtopic 300-400 funa troche szkoda. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Sandman Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Czemu niby 'wtopić'? Ustawa nie działa wstecz, więc uprzednio zakupiony sprzęt nie podlega nowym prawom wprowadzonym przez VCRA. Istnieje duża szansa na powstanie obowiązku rejestracji ludzi uprawiających AS i to wszystko. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 chyba w ai czytalem ze maja wprowadzic karty dla kazdego maniaka i tyle(bez karty nie kupisz w sklepach itp., wlasciciele sitow beda musieli sprawdzac fakt posiadania przed kazda gra) ogolnie te 10f na rok to nic :) co do zamowienia to nasza ekipa niedawno zamawiala z wgc(wszystko masz na naszym podforum) Quote Link to post Share on other sites
Technik Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Dokladnie jak koledzy przedmowcy napisali. Do tego trzeba jeszcze wziac pod uwage fakt ze sprawa airsoftu w UK powraca co jakis czas i nic sie nie zmienia (zazwyczaj gdy zaczynaja sie wybory i nowe partie szukaja czegos ciekawego "do zmiany"). Za duzo kasy, ludzi, firm, site'ow... ma w airsofcie interes zeby ot tak wszystkiego zabronic. Quote Link to post Share on other sites
borostfor Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Od 1 pazdziernika w UK trzeba byc zrzeszonym aby miec mozliwosc zakupienia repliki. wiecej info na: http://www.ambushadventures.20uk.net/forum...;f=12&id=21 pozdro boro Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 No to z czym ja sie mam zrzeszyć? Przepraszam że nie doczytałem wszystkiego (mój angielski jest jaki jest). Ale jak to będzie kontrolowane. Jeśli ja zamówię sobie w WGCshopie to co celnicy mi to zabiorą i przyślą list proszę się zgłosić i okazać kartę członkowską. W ogóle będą jakieś karty członkowskie? A może nie będzie możliwości zamówić AEGa za granicą.??????? Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 wlasciciel bedzie musial sprawdzac graczy przed kazda gra, pozatym bez karty nie kupisz nic w sklepach(w uk of cors) Quote Link to post Share on other sites
Technik Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Zeby moc grac bedziesz musial wyrobic sobie karte - robisz to zanoszac niezbedne dokumenty na swojego site'a a oni Cie rejestruja (oczywiscie musisz miec 18lat). Zeby cokolwiek qpic bedziesz musial okazac swoja karte (numer). Niestety moga wzrosnac oplaty za wejscie na site. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Cortes_ Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 A co z transportem replik na wlasna reke - przewoz np. samochodem, wysylka kurierem? Bedzie to mozliwe po 1.10.2007 czy nie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts