Wukasz Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 No i wyszło w dniu dzisiejszym. Jak zwykle z lakonicznej stronki CA nic nowego sie nie dowiadujemy, poza starymi i juz dobrze znanymi informacjami. A szkoda ... http://www.classicarmy.com/product-popup.j...p?productid=380 Teraz tylko czekac, az bedzie w HK i jakis napalony fan G36 sobie sciagnie... na pewno nie bede to ja ;) Quote Link to post Share on other sites
Wochu Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 A może będzie miał to niedługo machinegun - konwersję do LR-3000 (tak to się bodajże nazywa :) ) miał wcześniej (lub w tym samym terminie) niż Redwolf, czyli jak na Polskie realia błyskawicznie 8) Pozdrawiam Wochu Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Tak, tyle ze ta konwersja na LR 300 na WGC byla juz kilka miesiecy i to w 3 wersjach. Fajnie kurde jakby jakies dokladniejsze fotki tego G36 zrobili. Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 Gun jest już dostępny na wgcshop . pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 z recenzji "wersji beta"wynika ze bebechy sa w stylu ich m4ek , a body nie jest jakos super lepsze niz w tm , ma tylko przyjemniejszy kolor, reszta zerznieta od marui. Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 Przyjemniejszy? Marui'owskie G36C ma idealnie czarny kolor, a na fotkach ten Classic razi szaroscia... Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 No nie wiem, ale swego czasu w mym G 36 raził mnie nie tyle kolor, co ten połysk. Może w CA jest on ładny matowy? Quote Link to post Share on other sites
KaT Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 To fakt, Classic'owski , przynajmniej na zdjeciach, wydaje sie byc zdecydowanie matowy w przeciwienstwie do wersji TM. Z drugiej strony zawsze mozna sobie psiknac body czarnym matowym spray'iem :) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...tm=CA-AEG-CA36C Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 jest już na Machinegun Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 Cena też nie jest powalajca.... :P Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 I jak zwykle w MG próbują nas przekonać, że CA jest lepsze :P . Sam nie wiem, ja z G 36 byłem zadowolony. Bo i trademarki miało, i waga choć niższa to zgodna z oryginałem. No i ten mag z atrapami nabojów (mniam). Choć te boczne szyny w standardzie fajny bayer (u CA). Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 no bo lepsze ;P hehe CA musi czymś przebić TM'a nie? stąd wiecej szyn i hi-cap w zestawie- nie rozumieją chyba jednak, że moda na lowcapy się robi ;P Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 IMO wystarczy to, ze CA jest NORMALNY GB, ktory nie wysiada przy wsadzeniu sprezyny 170 w zwyz. Koszt upgrade CA jest nieporownywalnie mniejszy od zabawek TM a co do lowcapow, to IMO im wiekszy gabarytowo mag, tym cisnienie na lowcapy mniejsze :) Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no ja padne zaraz ;p to tylko znaczy, że moja Kasia musi zrobić miejsce na kolejne g36 w domu ;) Quote Link to post Share on other sites
vendi Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 Przymieżam się do zakupu ca36. I mam kilka pytań do osób, które są posiadaczami tego karabinka: 1. Jak wygląda sprawa z osiągami - skuteczny zasięg i skupienie np w porównaniu do g36 TM i CA33e (czy gearbox jest ten sam?) 2. Jak jest mocowana kolba? Czy zawiasy mocujące są metalowe? Czy kolba wygląda solidnie? Czy plastik z, której zrobiono kolbę nie sprawia wrażenia kruchego? 3. Czy są jakieś metalowe części? Np mocowania do pasu nośnego itp. 4. Czy magazynek nie "grzechocze" itp, czy nie ma problemów z podoawaniem kulek przez hicap. 5. Czy karabinek trzeszczy po naciśnięciu i czy twożywo obudowy ugina się pod naciskiem? To chyba narazie tyle. Proszę o odpowiedź, bo narazie nie ma zbyt wiel na forum o tym karabinku. Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 Hi-cap bedzie zawsze grzechotal taka jego natura... No chyba ze sie myle,wtedy wyprowadzcie mnie z bledu (pomijam ten moment kiedy jest pelen "pod korek"). Quote Link to post Share on other sites
Piasecznik Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 No chyba że jest to hicap od P90. Ma on jednak inną wadę, nie można go podkręcać bez wyjmowania z guna. Quote Link to post Share on other sites
val Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 No ja tez sie przymierzam do tego cuda. Bedzie to moj pierwszy gunik aeg i od razu sobie sprawie z precyzyjna lufka. Rowniez niecierpliwie czekam na wasze sprawozdania z pola walki, jak sie sprawowal. Co do osiagow vendi to wiem ze jest zdziebko mocniejszy od wersji tm, ma chyba mocniejsza stockowa sprezyne, nie mowiac o wzmocnionych bebechach. Tak swoja droga jedyny sklep w ktorym widzialem to cudo to machinegun.pl i jest ta wersja drozsza od wersji TM. :D Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 sprezyne ma taka sama i fpsy w efekcie bedzie mial +/- takie same (z chrono z arnies wynika ze nawet marginalnie mniejsze) Quote Link to post Share on other sites
val Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 troche offtopic: zobaczylem ten karabinek na redwolfairsoft.com za jedyne 238 dolarow a przy takim jak teraz kursie dolara wynosi to okolo 730 zl....Mowie w morde jeza, toz to jaka okazja...Patrze na koszty przesylki (tylko express mail) a tu 141 dolcow....polowa wartosci karabinka i daje nam to w sumie okolo 1167 zeta (bez baterii i ladowarki) czyli niewiele mniej niz u nas, nie mowiac juz o klopotach z naprawa w przypadku jakiejkolwiek awarii... Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 plus cło i vat :twisted: Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 jakos wam dziwnie wyszlo :) z clem i wszystkim mysle ze moznaby sie zmiescic w 1050 Quote Link to post Share on other sites
vendi Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 Coś piszą na arnies airsof forumie ze front grip jest niedopasowany i obluzowany, cos nie tak jest podobno z selektorem ognia, bo nie ma "kliku" przy dokonanym wyborze. Ogólnie nieźle tam wieszają psy na ten model. Czy jakiś posiadacz może sie wypowiedzieć na ten temat? Quote Link to post Share on other sites
val Posted December 23, 2004 Report Share Posted December 23, 2004 tutaj jest link do watku o ktorym mowil przedmowca...teraz zaczynam na prawde sie zastanawiac... http://www.airsoftcommunity.co.uk/forums/i...showtopic=29496 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts