MikolajS Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Witam, kupował ktoś kiedyś coś w tym sklepie??, Widzę że mają dużo fajnego rosyjskiego sprzętu, z chęcią bym tam zakupił parę rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Co prawda nie zamawiałem przy pomocy strony sklepu, ale robiłem u frontowca parę zakupów i mogę polecić. Quote Link to post Share on other sites
Marek Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Podpisuję się obydwoma rękami-kupowałem i wszystko poszło bezproblemowo. Także również polecam Quote Link to post Share on other sites
novaczeQ Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Czy ktoś obeznany bliżej ze sklepem posiada jakikolwiek kontakt poza mailem z tym sklepem ? Złożyłem zamówienie czekam już drugi tydzień i wciąż nic nie mogę się od nich dowiedzieć . . . Quote Link to post Share on other sites
c4mper Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Przyzwoity wybór mimo niewielkiej powierzchni sklepu i miła, nastawiona na adekwatne doradzenie w temacie obsługa a przy tym parking i kawa na miejscu :) Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Marek Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Czy ktoś obeznany bliżej ze sklepem posiada jakikolwiek kontakt poza mailem z tym sklepem ? Złożyłem zamówienie czekam już drugi tydzień i wciąż nic nie mogę się od nich dowiedzieć . . . Kontakt mailowy oraz GG podany jest na stronie internetowej sklepu Quote Link to post Share on other sites
kapro Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Z czystym sumieniem mogę polecić. Profesjonalne podejście do tematu, wzorowa obsługa, szeroka oferta. Trochę grosza już tam zostawiłem i z pewnością zostawię jeszcze. : D Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Ja również polecam. Post nierzetelny - brak treści = spam. Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Specnaz7497 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Sklep polecam ponieważ: - Ekspresowa wysyłka. Zamówiłem w niedzielę pocztą, otrzymałem we wtorek ok. 13:00 - Towar b. dobrze zapakowany, bez wad - Profesjonalna obsługa i b. dobry kontakt ze sklepem Quote Link to post Share on other sites
czeczen28 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Zdecydowanie nie polecam. Pomimo dobrego zaopatrzenia - obsługa no comments :( Długi czas oczekiwania na odpowiedź ( oczywiście mailem bo telefonicznie nie jest to możliwe z prostej przyczyny - nigdzie nie jest podany nr tel do sklepu ). Ciężko dogadać się ze sprzedawcą. Duży plus to jak już pisałem asortyment - większość rzeczy trudno dostać gdzie indziej. Quote Link to post Share on other sites
Kacperix Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 +asortyment, obserwuję dość szybką reakcję na to co się dzieje na rynku ;) +konkret w pytaniu-odpowiedzi +wysyłka w postaci paczki lub listu +sam cholerny fakt istnienia sklepu -daleko do Warszawy by zajrzeć na herbatę Quote Link to post Share on other sites
FRONTOWIEC_COM - Konrad Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) Witam! Generalnie obsługa rzeczywiście jest jaka jest. Sklep jest z ruskim szpejem i obsługa tez :icon_smile: Z założenia zresztą nie odpowiadam na pytania w stylu: - "kiedy będzie .... " - jak ruscy zrobią, to będzie. - "jakiego koloru jest ten zielony beret" - no raczej nie różowy.... - "czy możesz zmierzyć rękaw, nogawkę, kołnierzyk, policzyć ilość szwów itd." - nie, i tak każdy egzemplarz jest inny, jak potrzebujesz sobie dopasować co do milimetra, to zapraszam do sklepu - na miejscu można przymierzyć. - "czy można zamówić ..... " - nie, terminowość Rosjan jest żadna i czas oczekiwania może wynieść od 1 tygodnia do nieskończoności. - "proszę o wysyłkę na jutro" - nie, generalnie wysyłki wychodzą tego samego dnia, ale zdarza się, że nie zdążę lub coś przeoczę. - "proszę o kontakt telefoniczny" - nie, mam alergię na telefon :icon_smile: - "chciałbym rekonstruować <spetsnaz gierłu>, czy możecie coś doradzić" - nie, na miejscu mogę opowiedzieć co wiem, ale nic i nikomu nie doradzam ani nikogo do niczego nie namawiam. Sam musisz podjąć decyzję co Ci jest potrzebne. Jeśli jesteście w stanie zaakceptować takie zasady i czarne poczucie humoru, to zapraszam do zakupów. Jeśli nie, to trudno. Edited October 2, 2012 by FRONTOWIEC_COM - Konrad Quote Link to post Share on other sites
Kiszu Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Ja bardzo polecam sklep frontowiec. Zamawiałem tam parę rzeczy i wszystko zawsze jest szybko, bezproblemowo i tak jak człowiek sobie życzy. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Polecam, zamówiłem w sobotę maskę PGAZ. Dziś do mnie dotarła, w stanie bdb. Zapakowane tak, że nic się nie ma prawa zniszczyć (i tak się nie zniszczy, to kawał socjalistycznej gumy i filtra :D ). Ogólnie duży + Jak będę zamawiał ostre części do kałacha to tu :) Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Szybkie zamówienie i mały gratis :) Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts