Nath Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Kutfa. Wy macie tyle skoxanych czołgów z wymaxowanymi ( po 5 skilli ) załogami ? OMG. Naprawdę z czasem nie macie co robić :icon_biggrin: Danesz, bez przesady ;). Ja skoksaną załogę to mam na IS3 (pierwsza umiejka na 100, druga w okolicach 70), reszta na 100% i pierwsza umiejętność w okolicach 90% (to osatnie 10% naprawdę idzie jak krew z nosa). Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 @Widmo34 Nie polecam leoparda wielkie gówno, prawie się nie obraca tylko ta prędkość 70 pociesza, można go przyrównać do stjułarta chińskiego. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Przez okreslenie "wymaksowany" rozumiem czołg z kompletem gratów a nie załogę z piecioma perkami. Najlepsza moja załoga ma 2 pełne perki i trzeci na kilkanaście procent i siedzi w ISie ósmym. Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Uf. Już się kompleksiłem ze swoimi trzema załogami oskilowanymi ( po 3 -4 skille ) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Lol, ja na żadnej nie mam atutów na 100% (na jednej 88, na jednej koło60, na jednej 90). Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 U mnie tylko Tiger, Jgpanth i Panther maja po 3x100% skille, reszta po 1,2 Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Dexiu, u Ciebie nie ma kiedy załogi wyszkolić jak co 5 bitew trzeba zmieniać wóz i płacić za szkolenie :-P . Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 No co Ty, wykoksane załogi mam na hellkocie, elcu i M8A1. Na hellcocie bo to mój najwyższy obecnie, na ELCu bo go lubię i sporo nim gram (mimo, że mam pobadane wyżej), na M8A1 bo jest nie do pobicia :D i gram nim odkąd go tylko mam. Ale dawno nie zmieniałem czołgów. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Dexter weź coś zmień i odkryj coś niemieckiego albo rosyjskiego :D. JgPanther to dobry TDek? Zamierzam go wbić a nie wiem czy jest taki fajny jak o nim mówią. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Dowiem się jak znajomy kupi, męczy na razie stugaIII Ruska mam dopiero na III tierze bodaj LT, z niemców właśnie idę w LT kierując się na tego za leopardem, taki mały, szybki, zapomniałem co za jeden. Najbardziej lubię amerykanckie tedeki :D Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Cokolwiek zrób porządnego bym w końcu mógł zabrać Cię ze soba na dużą bitwę ;-) . No i w końcu przyjąłbyś zaproszenie do plutonu. Jakimś gówniakiem bym z Tobą pojechał. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Z gówniaków największą sympatią darzę zdecydowanie czwórki różne wszelakie. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 (edited) Zawsze mozesz ELCekiem robić zwiad dla moich 8/9 tierów... Ale jaki jest sens grać w kółko tym samy wozem? Po to sie gra by odkryć i bujać sie następnymi, nie? Edited January 30, 2013 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 A gnaty też zmieniasz co miesiąc? :D Ja gram dla grania. T25/2 czy jakoś tak, tego za hellcatem nawet nie kupuję bo od kota różni się niemal tylko tym, że jest wolniejszy (a losowało go będzie wyżej o wiele). Gra siódemką przeciwko siódemkom nie różni się znacząco od gry czwórką przeciwko czwórce prócz tego, że im wyżej tym wolniejsze działa i pojazdy. Stosunek penetracji do pancerza przeciwnika i dmg do hp przeciwnika zostaje niemal bez zmian. W ogóle w WoT bardzo nie podoba mi się to, że im bardziej wykoksane masz pojazdy z tym bardziej wykoksanymi pojazdami walczysz. Niema wtedy korzyści z "pracy" włożonej w expienie- Twoje szanse nie rosną bo wrzuca Cię w bitwę po prostu z lepszymi przeciwnikami. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 W ogóle w WoT bardzo nie podoba mi się to, że im bardziej wykoksane masz pojazdy z tym bardziej wykoksanymi pojazdami walczysz. Niema wtedy korzyści z "pracy" włożonej w expienie- Twoje szanse nie rosną bo wrzuca Cię w bitwę po prostu z lepszymi przeciwnikami. Rozumiem że to ironia? W sumie po co być lepszym, trzeba sie wtedy mierzyś z lepszymi przeciwnikami... Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Dexter Wot zacznie cię irytować jak dojdziesz do IX/X tieru... Nawet przy dobrej bitwie mozna wyjść na -. Co do tej VK po leo ona nie jest mała! To jest bydle prawie jak jagdpanther ale dzięki haubicy z hetza większość art ma na hita i może pokąsać nawet 8 po dupie. Mam juz Leoparda fakt nie skręca najlepiej ale jak zresetuje skille z byłej załogi jagdpanther to powinno się poprawić. Leo jest dobry do taranowania art bo wazy trochę więcej niż troll50. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 To nie ironia. To tak jakbyś wpakował pińcet zł w tunning swojej repliki i w momencie jak wraca z serwisu- 100% Twojego środowiska również upuje swoje. Nie masz z tego korzyści. Do IX/X to ja mam jakieś pewno dwa lata hahaha. Haubica z hycka? sto piątka? Łeee... to już nie chce, niecelne toto jak kupa :D. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Celność przestaje byc taka ważna jak walisz tym poniżej 100m odłamkowymi... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Celność jest ważna. Z hycka ze 105mm ciężko trafić nieraz na 300m :/. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Ja na hecku ze 105 na bitwę 4/5 tiery średnio po 5 fragów wynoszę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Tak, średnio powiadasz? Jeee, Leoparda zbadałem :D. Zara bede nim napierdaszał. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Powyzej 8 tieru to czolgi tylko na klanowki ... Nie bardzo widze sens grania dziesiatkami - nawet z premka ciezko wyjsc na plusie ... Za to polecam sprobowac jeszcze raz pograc jedynka - ja zrobilem sobie wylaszczonego loltraktora ktorym dobijam juz pierwsze umy do 100 %... Nawet jak ma sie beznadziejny team - a to czeste - samemu mozna wygrac bitwe. Ogolnie przyjemniej gra sie na nizszych tierach ... Chyba nikt nie pobije mnie na ilosci bitew rozegranych na tierze 4 - bo w samym t-28 mam ponad 1600... Narazie przelaczylem sie na fun klan ... po wkurzajacych klanach ktore chcialy wygrywac na CW. Ogolnie ciezko jest znalesc kogos kto pogra na 1 tierze tylko dla zabawy ... bez meczacego grindowania kolejnych czolgow. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 No to Kocur- znalazłeś. bardzo lubię niskie tiery, nawet nie mam parcia na nic powyżej VI. Jedynkami też gram :D często. Ludzie tam to same nooby prawie bo zaraz przeskakują na wyższe. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Hotchkissem 35 wbiłem 8 fragów podczas bitwy i wygrana :D. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Powyzej 8 tieru to czolgi tylko na klanowki ... Nie bardzo widze sens grania dziesiatkami - nawet z premka ciezko wyjsc na plusie ...Bzdura. IX spokojnie daje się grać bez premium i bez klanówek..Czasem wyjdzie się na minus, ale jak się czołg opanowało, to wychodzi się na plus - nie są to kokosy, ale od zarabiania kokosów to są czołgi premium VIII tieru. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts