sniper1 Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 WIELKI MINUS TERMINY I KONTAKT Quote Link to post Share on other sites
klaudi01 Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Już pół roku czekam na głupie kulki, NIEODPOWIADAJĄ NA MAILE :!: :!: :!: njie jestem pierwszy OSZUKANY przez tych cwaniaczków !@#$%^ PROPONUJE NIE ROBIĆ Z NIMI INTERESÓW,( przynajmniej przez jakiś czas. Może zaczną traktować nas poważnie , oszołomy zajeb...) ! :evil: @#$%^&*!@#$% Quote Link to post Share on other sites
sniper1 Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Już pół roku czekam... Witaj w klubie. Quote Link to post Share on other sites
piotreks91 Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Zamówiłem u nich FAMASa F1 około 2 lutego tego roku napisali mi że nie mają tej wersji i zaproponowali wymiane na FAMASa SV z gratisami. Oczywiście na tąwymiane sie niezgodziłem bo myślałem żę za jakiś tydzień będzie już ta wersja (F1) i mi wyślą a status zamówienia już od lutego jest: Wysłano. Całe szczęście że wybrałem przesyłke za pobraniem chociaż o pieniążki sie nie martwie. Nie moge sie zabardzo z nimi skontaktować ,chciałem już na tą oferte ich sie zgodzićnapisałem im i dalej nic. Raczej przesyłki sie nie doczekam .W jakim innym sklepie można tanio dostać ten karabinek (o F1 mi chodzi) i żeby on doszedł do mnie napewno. Quote Link to post Share on other sites
Świr Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 hackujemy im serwis?? Może przynajmniej nikt już nie będzie zrobiony w konia.... Ja czekam na kulki już 8 miesięcy... i nic.. Quote Link to post Share on other sites
shirlack Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ja na swoje zamowienie czekałem niestety 14 długich dni...... chyba powinni zmienić opis na stronie dotyczący dostawy. Quote Link to post Share on other sites
FireBurner Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Wielka szkoda a taki fajny sie wydawal na poczatku huehuehe i tanie kulki maja. Moze maja za duzo roboty i pewnie maja tez niezly burdel. Quote Link to post Share on other sites
www.snajperasg.pl Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Witam, pragne poinformowac wszystkich forumowiczow o istnieniu adresu email: reklamacje@snajperasg.pl jesli ktokolwiek nieczuje sie w pelni usatysfakcjonowany naszymi uslugami zapraszam do skorzystania z niego i postaramy sie wypracowac wspolnie rozwiazanie ktore zadowoli obie strony. Rowniez dostepny jest adres email: zamowienia@snajperasg.pl , pod ktorym mozna na biezaco uzyskiwac informacje o stanie zamowienia. Od momentu zmiany firmy bedacej wlascicielem sklepu, czas realizacji ulegl skroceniu a kontakt z klientem ulegl poprawie. W tej chwili odpowiadamy na wszystkie meile do 48h. W razie watpliwosci zapraszam do zadawania pytan pod adresem: snajperasg@snajperasg.pl . Chcialbym sie rowniez ustosunkowac do wypowidzi Pana piotreks91, zamowienie przez niego zlozone zostalo na jego prosbe anulowane, przed realizacja. POZDRAWIAM SERDECZNIE Bacher Bartlomiej snajperasg@snajperasg.pl Quote Link to post Share on other sites
shirlack Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 No i proszę pierwszy przypadek kiedy to Ktoś ze sklepu o ktorym jest mowa, grzecznie i rzeczowo odpowiada na forum. Duży + Quote Link to post Share on other sites
Gizbern Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Witam! Zamówiłem kulki Gold Fire 0.20 g 3000 szt, a zamiast tego dostałem kulki 0,25 g. Nie wiem czy przez pomyłkę czy też akurat nie mieli 0,20 g. W sumie stratny nie jestem bo 0,25 są droższe ale na tych kulkach giwera słabiej niesie... Na przesyłkę czekałem kilka dni. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
shirlack Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 We wtorek zlożyłem zamowienie z prośbą o dostarczenie jeśli się uda do piątku, dziś o 14 <czwartek> dostałem przesylkę. Jak dla mnie znów duży + sklep od strony dostawy bardzo się poprawił. Quote Link to post Share on other sites
@s Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Witam ostatnio robiłem tam troszke zakupów i jestem zadowolony, ceny dobre a szybkość dostawy priorytetowa :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Pacver Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Zamawialem ostatnio w tym sklepie troche sprzetu. Musze powiedziec ze sprzedawca wyrobil sie w 2 dni i był bardzo miły. :) Pakunek który dostałem był dobrze zapakowany. :) Mogę powiedziec ze jest to jeden z lepszych sklepów w naszym, kraju. :] Quote Link to post Share on other sites
bonzaj Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Zamawialem ostatnio w tym sklepie troche sprzetu.Musze powiedziec ze sprzedawca wyrobil sie w 2 dni i był bardzo miły. :) Pakunek który dostałem był dobrze zapakowany. :) Mogę powiedziec ze jest to jeden z lepszych sklepów w naszym, kraju. :] 2 dni to i tak długo sporo jesteś z Krosna :lol: Mogłeś przecież paczke odebrać osobiście :P Quote Link to post Share on other sites
Pacver Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Zamawialem ostatnio w tym sklepie troche sprzetu. Musze powiedziec ze sprzedawca wyrobil sie w 2 dni i był bardzo miły. :) Pakunek który dostałem był dobrze zapakowany. :) Mogę powiedziec ze jest to jeden z lepszych sklepów w naszym kraju. :] [ Dodano: 07 Kwi 2006 15:19 ] A czy ja napisałem że tego nie zrobiłem !!?? :lol: Quote Link to post Share on other sites
cooler404 Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Siemka maniacy! Chcialem powiedziec ze jun nigdy w zyciu nei zrobie zakupow w tym *$#@&wym sklepie... :evil: Zaczelo sie tak: Ktoregos piekneg odnia zamowilem kulki Gold Fire 0,25g 3000szt. w cenie 28zl. Kilka dni pozniej otrzymalem paczke i ze zdumieniem stwierdzilem ze sklep pomylil sie na moja niekorzysc... Dostalem kulki Gold Fire 0,20g kt. nie dosc ze byly tansze o 6zl ( majatek nie?! ) to byly kupione do aega ca! Wiec wiadomo ze snajperem t osie nie bylo na tych kulkach... Napisalem reklamacje ale nie otrzymalem odpowiedzi... :| Jakies 2 tygodnie pozniej zamowilem 3000szt. GF 0,25g x2 (2x 34 + 9,90) Po kilku dniach dostalem paczke za kt. zaplacilem 43zl :?: 8O Otwieram i wyjmuje ze strodka jedna butelke blasterow... 8O Tym razem na moja reklamacje otrzymale modpowiezd zi po dluzszej wymianie ostrych zdan nic z tego nei wyniklo.... Moge odeslac towar... przysla mi nowy i takie tam... :x Na tym sie skonczy moja przygoda z tym sklepem... pozdrawiam [ Dodano: Pią 14 Kwi, 2006 ] Witam, pragne poinformowac wszystkich forumowiczow o istnieniu adresu email: reklamacje@snajperasg.pl jesli ktokolwiek nieczuje sie w pelni usatysfakcjonowany naszymi uslugami zapraszam do skorzystania z niego i postaramy sie wypracowac wspolnie rozwiazanie ktore zadowoli obie strony. Normalnie szaleje z radosci tak mnie uszczesliwili propozycja... :? Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Zamówiłem 1xkulki Gold Fire 0,25 3000 1xkulki Gold Fire 0,20 3000 Wpłata na konto, więc przesyłka gratis(niby pocztą polską) Dzisiaj rano do drzwi puka kurier z DHL.... no dobra, to nawet fajnie Otwieram paczke a tam 1xkulki Blaster 0,25 3000 1xkulki Gold Fire 0,20 3000 W sumie to nawet dobry sklep, szybko wysłali i to kurierem, ale po co mi przysłali nie takie kulki ? Gdyby to było allegro to wystawiłbym neutrala ... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mlin Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 dostales lepsze kulki za "prawie frajer" i jeszcze marurdzisz ;) ja bym tam za takie promocje wystawial pozytywy ;) Quote Link to post Share on other sites
mczesiu Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Kupiłem kulki 2x Gold Fire 0,25 3000, wpłaciłem kaske, na nastepny dzien kulki wysłane. Otwieam paczkę, wszystko się zgadza. Daje Duży + za darmową przesyłkę. Quote Link to post Share on other sites
squax Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 I znowu jestem w pełni zadowolony z obsługi. Zamówiłem 2x Goldfire 3000 sztuk 0,2 g w Wielki Piątek i już (pomimo świąt) we wtore miałem paczke. Dodatkowo dostałem gratis 500 sztuk kulek Excel 0,2 g :D- może to dlatego że poprosiłem w komentarzu o dopisanie mnie do programu Karty Stałego Klienta... :lol: Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Niedługo zamierzam kupić w tym sklepie kulki GF i ładownicę. Po przeczytaniu ostatnich postów, obawiam się, że zamiast upragnionych kulek GF i ładownicy, Pocztą Polaską, dostanę kulki blaster i magazynek do Beretty gaz Pocztą Lotniczą :?. Qrde, poważnie zaczynam się poważnie zastanawiać nad zakopem u nich. Proszę, niech ktoś rozwieje moje wątpliwości. Dodatkowo dostałem gratis 500 sztuk kulek Excel 0,2 g - może to dlatego że poprosiłem w komentarzu o dopisanie mnie do programu Karty Stałego Klienta... Eee. to ja w takim razie też się zapiszę :mrgreen:. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 ja także chciałbym się podzielić moim doświadczeniem z owym sklepem Na początku marca kupiłem tam springa ca m15a4. Po włacie na konto, replika doszła w 2-3 dni do mnie. Niestety, po pewnym czasie ułamała się rączka alternatywnego przeładowania, ale z tym się liczyłem kupując ową "broń". Kolejna awaria nastąpiła na początku kwietnia - "poszedł" plastikowy element dopychający kulkę, przez co replika stała się praktycznie bezużyteczna. W tym momęcie myślałem że to koniec, replika uszkodzona, a na forum dużo osób pisze iż o kontakt ze sklepem jest prawie nie możliwy. Jednak spróbowałem, pisząc pod adres reklamacje@snajperasg.pl. Opisałem usterke i bardzo szybko otrzymałem odpowiedź by wysłać im replikę na oględziny. Tak też zrobiłem. Po około 3 dniach dostałem mejla iż replika zostanie naprawiona i odesłana do mnie, co nie urywam ucieszyło mnie ( warto też tu zaznaczyć iż cały czas miałem bardzo dobry kontakt z sklepem, odpowiedzi na moje mejle przychodziły bardzo szybko ). Po kolejnych 3 dnich, przyszła paczka, lecz jak się okazało, replika nie została naprawiona! Ku mojemu zdziwieniu, otrzymałem nową! A więc jak widać, wystaczy napisać pod odpowiedni adres, być uprzejmym, a tym samym i oni się odpłacą. Z mojej strony duży plus dla tego sklepu! Quote Link to post Share on other sites
Kychu_sxe Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Ja tylko napisze ze ze sklepem nie idzie sie skontaktowac, na mejle nie odpisuja, telefony wylaczone. Takze ja w tym sklepie zakupow robic nie bede. Quote Link to post Share on other sites
gross Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 http://starzycki.serwery.pl/forum/viewtopi...pic.php?t=22007 [ Dodano: Fri 28 Apr, 2006 ] Ciekawe rzeczy, napisalem osobnego posta opisujacego zle traktowanie klienta (mnie) przez sklep SnajperASG i post juz zniknal... Quote Link to post Share on other sites
sqit Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Ostatnio kupiłem kulki gold fire 0,2g. Otwierając paczkę bardzo się rozczarowałem. Stwierdziłem, że nie ma w niej żadnych gratisów, choć napisałem im w mailu, że ich bardzo lubię :( :wink: Mimo wszystko ogromny plus za bezpłatną przesyłkę :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts