Shiv3r Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Przedstawiam wam mój sprzęcik. Komentarze subiektywne mile widziane ;p http://img243.imageshack.us/i/zdjcie019d.jpg/ Znajdują się tam. 1. Pas Parciany WP 2. ASG SVD Dragunov 500 fps a&k 3. Rękawiczki materiałowe 4. Spodnie WP zimowe 5. Bluza od munduru WP zimowa 6. Kurtka WP zimowa wz. 93 7. Buty Desanty-Skoczki 8. Skarpety wełniane 9. Szalo-kominiarka WP 10. Beret zielony z orzełkiem Strzeleckim Zapomniałem jeszcze wstawić na zdjęcie koszulki z nadrukami JS 2036 Paradyż. Ta koszulka wzięła się stąd że Jestem członkiem Związku Strzeleckiego Organizacji Społeczno-Wychowawczej. PzDr Shiv3r Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Fotografem to Ty, nie zostaniesz... Quote Link to post Share on other sites
Faith Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Zamiast używania butów do robienia zdjęć to wziął bym aparat. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Przedstawiam wam mój sprzęcik. Komentarze subiektywne mile widziane ;p Ciężko coś powiedzieć, bo mało widać. Skoro jesteś w Strzelcu, to domyślam się co tam leży - wyrazy uznania za pasję, ale szału nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 (edited) Nie wiem co powiedzieć. Naprawdę - nie wiem. :p Wyjaśnijmy sobie coś. Po 1. To co widać na zdjęciu to nie żadna "bluza zimowa" tylko bluza "zimowa i niezimowa", jednym słowem, gó**iany bawełniak. Sprzedaj to i kup coś normalnego. Po 2. Fajnie, że jesteś Strzelcem. Z pewnością będziesz wielce służył Mateczce Rosji i kształtował dalej betońskie chwasty wynikające z niewiedzy. Powodzenia w poceniu się! Pamiętaj tylko, żebyś tego nie prał ( będziesz śmierdział, ale musisz wybierać ), bo inaczej szybko ta bluza serio stanie się "zimową". Czyt. będzie biała. Pozdrawiam serdecznie, Mati13k EDIT: Za mój gniew i nienawiść przepraszam, ale w JS jestem torturowany w betoniarce i jak czytam takie posty na tym, zaawansowanym, MAGPULowym forum, to mnie krew zalewa. Edited November 9, 2010 by Mati13k Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 To nie jest forum poświęcone astronomii, chcesz wrzucać zdjęcia szumu z kosmosu znajdź odpowiednie forum. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 mam tylko wrażenie że nie widać tu strzelca... poza tym to raczej niewłaściwe podforum Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 A tak poza tym co się robi na tym strzelcu? Co do sprzętu to nic nie widać... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Indoktrynuje i pierze mózgi. Quote Link to post Share on other sites
Xeratus Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Nokią 6300 ciężko zrobić zdjęcie :) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 ale regalik fajny ;D Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Niech ktoś posiadający konto na mistrzowie.org wrzuci tam odpowiedź Foki :) główna murowana :) Quote Link to post Share on other sites
Molek1910 Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Dajcie spokój, marchewką też się da robić zdjęcia. Bardzo się cieszę, że jesteś strzelcem. I jak Ci idzie ? ;). Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 A ja myślę, że kolega przymiarki do bloga robi... Quote Link to post Share on other sites
Wachta Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 (edited) No to loża szyderców się wypowiedziała... Tej, Foka jak jesteś super adminem to może byś w bardziej kulturalny sposób mu wytłumaczył jakość jego zdjęcia, co? Chyba ta funkcja na tym forum do czegoś Ciebie zobiowiązuje (ort) ? Edited November 10, 2010 by Wachta Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 No to loża szyderców się wypowiedziała... A co? Mamy pogładzić po główce i do piersi przytulić? @Shiv3r Fatalne zdjęcie na którym niewiele widać. Brakuje czegoś do strzelania na mniejsze odległości. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Oj no. To nie forum fotograficzne. Kolega chciał się pochwalić "setem Związku Strzeleckiego": +100% podryw +50% poważanie w remizie +50% charyzma i ogłada +20% maskowanie w szeregu -30% opierdziel od sierżanta Fatyga: 3 Pancerz: 2 Wytrzymałość: 3/7 (skocz do kowala) Do autora TEMAT DO LANSOWANIA FOTAMI SPRZĘTU! I najlepiej, żebyś sprzęt miał na sobie. Pozdrawiam M. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 I najlepiej, żebyś sprzęt miał na sobie.I najlepiej zdjęcia zrobić aparatem fotograficznym, a nie żelazkiem. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Ladny dywan Ikea ??? Quote Link to post Share on other sites
Shiv3r Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Po 1. To co widać na zdjęciu to nie żadna "bluza zimowa" tylko bluza "zimowa i niezimowa", jednym słowem, gó**iany bawełniak. Sprzedaj to i kup coś normalnego. Tha... A może odróżniasz mundur letni od zimowego? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Ja tam w WP rozróżniam jedynie bawełniak od rs. Może chodzi Ci o ten podział? Skoro dla Ciebie gó**iany bawełniak. jest mundurem zimowym to życzę szybkiego suszenia (~3 dni). Ja rozumiem, że Strzelec to och i ach, ale nie daj sobie robić wody z mózgu. Sam jestem Strzelcem, ale nie zamierzam męczyć się w tworze znanym jako gó**iany bawełniak.; może jedynie na apelach albo innych uroczystościach bo ładnie wygląda :D Myślenie nie boli. Kup sobie porządne buty, bo szkoda nóg na Desanty. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 O ile ja się orientuję, to Pantera jest robiona w wersji letniej oraz całorocznej. Nie zimowej. A całoroczna oznacza, że jest za ciepły latem i za zimny zimą. Nie bardzo wiem co chciał osiągnąć autor zakładając ten temat? Najbardziej prawdopodobna jest wersja Viamortisa. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Fajnie pomalowana ściana. Malowałeś dekoralem czy śnieżką ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Już daruj, spóźniłeś się. Śmieszne to bylo za pierwszym razem. Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Tha... A może odróżniasz mundur letni od zimowego? Przez wiele lat przed wprowadzeniem mundurów ripstop ten typ munduru był używany przez cały rok czyli zimą ziębił, a latem grzał. Jak chciałeś zaistnieć to tak na poważnie NK czeka na ciebie. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts