Reset Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Witam, pytanie czy ktokolwiek zna ten sklep? Ich serwis? Szukałem na google, ale nic nie potrafiłem znaleźć. Chyba to jakiś nowy sklep. Jedyni mają w ofercie towar (replikę), która mnie interesuje. Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 Zakupiłem u nich replikę ASG/KWA. Odbiór osobisty, obsługa OK. Parę dni po zakupie replika mi padła - sprawny kontakt mailowy, chęć pomocy prze telefon. W końcu wyszło, że wysyłka na serwis. Replika naprawiona w 1 dzień ( rozwalony tłok) sprawnie odesłana już po naprawię (gwarancyjnej). Na chwilę obecną mogę polecić chłopaków z czystym sumieniem. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 kupiony SWD CA - rzetelnie, z zaangażowaniem podchodzą do klienta. Dobry kontakt telefoniczny. Mogę polecić. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Sklep w porządku. We wtorek o 22 przypomniało nam się że kulek nie mamy a taktyczny miał jako jedyny kuleczki g&g 0.25 na stanie (niestety opakowania 3000 kulek). Szybka wysyłka (tylko troszkę droga-25 zł kurier), sprawny kontakt mailowy. Kurier miał małe problemy ze znalezieniem ulicy mojej (kilka dni wcześniej genialni zarządcy poprzestawiali tabliczki), lecz poprzez kontakt telefoniczny udało się znaleźć moje mieszkanko. Podsumowując ode mnie PLUS za sprawną obsługę i szybką wysyłkę. Życzę szybkiego rozwoju i tańszych przesyłek ;). Pozdrawiam i polecam. Quote Link to post Share on other sites
Thompson2908 Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 W sobotę zamówiłem CZ75D compact, we wtorek już cieszyłem się repliką. Paczka dobrze spakowana, ochronną folią bąbelkową. Gwarancja na 5 m-cy. Jedyne, na co mogę narzekać to koszt wysyłki w przypadku zapłaty przy odbiorze - jedyna opcja to kurier, za 25zł. Podsumowując, polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Zamówiona wieczorem G3, została wysłana następnego dnia. Wszystko sprawne, sprawdzone. Tak samo jak z UMP kilka miesięcy temu. Nie wiem jak z serwisem gwarancyjnym i mam nadzieję, że nie będę musiał się przekonywać, ale sklep jak najbardziej rzetelny. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 (edited) Kupowałem u nich (w sklepie stacjonarnym) i serwisowałem. Polecam - sprawnie i rzetelnie. Profesjonalne podejście. Co do serwisu, to w tej chwili mają topowych serwisantów w Krakowie, którzy od dawna cieszą się w krakowskim środowisku opinią dobrych fachowców. Edited July 17, 2011 by rokatanski Quote Link to post Share on other sites
nersa Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Witam, Zamawiałem u nich M4 RIS od KWA. Kontakt telefoniczny wzorowy. Wysyłka jeszcze tego samego dnia, zamawiałem coś około 11:00. Kurier następnego dnia o 12:07 :D zajechał do mnie do pracy z przesyłką. Poza ceną kuriera dałbym sklepowi 6'tkę, a tak tylko dam 5+. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Z seriwsantów to mają zdaje się Czesia a to osoba w Małopolsce znana z jakości swoich usług. Quote Link to post Share on other sites
Largo-W Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) Pogadani Panowie, serwisu nie znam, ale wiem, że mieszkam od nich 0.5km co mnie wyjątkowo cieszy :-) Fachowość w rozmowie, naprawdę uprzejmi, zapraszali na Syndicate Wars, sklep SUPER! PS. Jeżeli ktoś potrzebuje się czegoś u nich dowiedzieć lub sprawdzić to służę pomocą. Edited September 27, 2011 by Largo-W Quote Link to post Share on other sites
taternik1971 Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Wczoraj kupiłem replikę w taktycznym.Dzięki chłopaki za cierpliwość, wyrozumiałość dla niezdecydowanego klienta i tuning od ręki(ukłon dla Czesia).Szczerze polecam sklep i serwis :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Pietrvh Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Dziekuje Kubie za fachowe rady i pomoc w wyborze repliki G26C. Szacun dla Czesia za tunning Scar-L. Obsluga sklepu fachowa oraz terminowa i cenowo bardzo przystepna,bardzo dobry kontakt. Ocena celujaca Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Zarówno sklep jak i serwis super, a do tego teraz jeszcze otworzyli hale zaraz obok ;p POLECAM !! Quote Link to post Share on other sites
Avataar Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 W Taktyczny.com Zakupiłem replikę ASG/KWA Defender 16 + modyfikacje serwisowe + magi, batka, itp. Szczególnie wdzięczny jestem Panu Jakubowi za cierpliwość, profesjonalne doradztwo i podejście do obsługi Klienta. Wymieniliśmy sporo maili. Na wszystkie moje pytania otrzymałem konkretne odpowiedzi. Przesyłkę z towarem odebrałem wczoraj. Paczka dotarła do mnie w nienaruszonym stanie (tutaj plus dla Kuriera). Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Podsumowujac... FULL PRO. Oby tak dalej Panowie! Quote Link to post Share on other sites
Gisher Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Kupowałem u nich Alty, nie dość że cena zacna to i obsługa i wysyłka na poziomie, mogę polecić. Quote Link to post Share on other sites
asas Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Miał ktoś może ostatnio jakiś kontakt ze sklepem? Zamówienie poszlo w czwartek wieczorem, do dziś bez żadnej zmiany jego statusu poza przyjęciem. Rano napisałem do nich maila, do teraz zero odpowiedzi.. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Miał ktoś może ostatnio jakiś kontakt ze sklepem? Zamówienie poszlo w czwartek wieczorem, do dziś bez żadnej zmiany jego statusu poza przyjęciem. Rano napisałem do nich maila, do teraz zero odpowiedzi.. Byłem u nich w piątek, wszystko działa. W niedzielę, jak się domyślasz, nie pracują. Quote Link to post Share on other sites
SamboR Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Ostatnio zamówiłem u nich nową replikę. Dałem im znać, że konkurencja ma to samo, tylko taniej i przesyłka za friko - zaproponowali mi tę samą cenę i darmową przesyłkę. Do tego świetny kontakt mailowy i bardzo szybka dostawa. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Odwiedziłem sklep stacjonarny i odniosłem bardzo pozytywne wrażenie - duży wybór replik, skłonni do pomocy sprzedawcy, możliwość obejrzenia sprzętu, dobre doradztwo. Gdyby tylko stronka www była lepsza. :) Quote Link to post Share on other sites
Chaves Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Zakupiłem Beryla w styczniu, przesyłka dotarła szybko i sprawnie. Po paru miesiącach doszło do awarii w nowej replice, miły i fachowy kontakt telefoniczny. Beryla dostałem z powrotem po trzech dniach już z nowym silnikiem. Przy moim kolejnym telefonie ponownie uprzejma i fachowa rozmowa przy której dowiedziałem się co zostało naprawione. Oby każdy sklep miał takie podejście do klienta. Sklep ma poprawioną stronę internetową, według mnie poruszanie się teraz po menu jest o wiele wygodniejsze. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Witam, sklep bardzo przyjazny i miły dla klienta. Zamawiałem dwa lipole, wszystko dotarło bardzo szybko. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Mało tego dostałem darmową wejściówkę na Tactic Games Zone :) POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
KicuPL Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Sklep jak najbardziej wart polecenia. Nie dość, że bliziutko mam to obsługa klienta dobra. Sprzedawca zna się jak najbardziej na rzeczy i poradzi w razie czego. Nie wciska żadnego kitu "zielonym" No i można sobie z nim pogadać :) Quote Link to post Share on other sites
vanhorn Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Dwa razy rozbiłem u nich tuning repliki połączony z mniejszymi czy większymi zakupami i gorąco polecam. Servis celujący, kontakt telefoniczny czy mailowy bdb. Quote Link to post Share on other sites
Murvik Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Poprosiłem sklep o złożenie gearboxa do M249 oraz uzupełnienia brakow w mojej M249 bo miałem tylko obudowę repliki w której nie było wnętrzności. Nie zalezało mi na czasie wiec od momentu otrzymania przez nich repliki do momentu wysłania do mnie już gotowej minęło 2 tygodnie bo wiadomo jak to jest w praktyce tego nie ma itd. Jestem bardzo zadowolony. Replika zasuwa ze az miło. Wszystko idealnie zrobione za bdb cenę. Dlatego polecam bardzo sklep i osoby w nim pracujące. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Kirk Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Byłem w sklepie stacjonarnym. Sprzedawca jest pomocny, rzeczowy i uśmiechnięty. Do tego niezły wybór sprzętu, można pomacać, poprzymierzać, dopytać i otrzymać wyczerpujące odpowiedzi... Jakość zakupionego towaru jak i obsługi nie budzą najmniejszych zastrzeżeń. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts