JaiLpl Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Witam :) Mam takie pytanko. Chcę założyć do swojego ak drewienka od ostrego. Gdzie można dostać: łoże,nakładke,kolbe,zawieszenie etc. Oczywiście wszystko do AK-74 i w normalnych cenach :) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 ALLEGRO.pl Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Tak jak napisał rumak. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Skoro "tak, jak napisał rumak", to na drugi raz powstrzymaj się od wpisywania tak odkrywczych komentarzy, dobrze? Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 (edited) możesz poszukać czegoś dla siebie także tutaj: http://works11.pl/ Tylko, że do AK-74 raczej nie bardzo. Edited January 11, 2011 by KreciKs Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 z tym, że na works11 "stan magazynowy" jest tylko z nazwy ;) Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Poza tym ten sklep ma fatalną obsługę, co zresztą opiszę jak dostanę w końcu to co zamówiłem ponad 2 tygodnie temu... Quote Link to post Share on other sites
JaiLpl Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 Z tym allegro nie do końca, bo bardzo ciężko znaleźć coś. Może źle szukam ? wątpie :) Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Weź wejdź w Allegro -> kolekcje -> militaria i tam wpisz AK i bd wszystko od ostrego :) Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Panowie, zauważyliście że kolegę interesują graty od AK74 a nie zwykłego AK47/AKM?? A z tym już może być problem bo bywają ale rzadko i bynajmniej nie w niskich cenach. JaiLPl - pozostaje Ci cierpliwe polowanie na allegro, i musisz liczyć się z tym że jeśli się coś trafi to może być w wysokiej cenie. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 (edited) Ewentualnie ebay lub egun.de, chociaż osobiście nie lubię tego portalu. Edited January 11, 2011 by rumak Quote Link to post Share on other sites
JaiLpl Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 Ale trzeba się liczyć z długim czasem dostawy, z kosztami to nie wiem jak. Niestety pozostaje mi albo cierpliwie szukać albo zadowolić się drewienkami od Cymki lub podobnych ( jak ktoś takie ma to PW :) ) Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Koszty za jakieś drewienka z Niemiec? Niewielkie. Kupowałem na egunie magazynki, okładziny, patrony i inne graty i drogo nie było, czas dostawy też był ludzki (w granicach 10 dni). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts