Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Coś na początek.

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nie obsługuje li-po. Jest zła bo się psuje i psuje pakiety. [ciach]

Prawda - nie obsługuje lipo.

Jest dobra bo się NIE psuje - używam takiej ponad 2 lata.

Nie zepsuła żadnego pakietu.

Minus - nie ładuje pakietów o pojemności poniżej 500 mAh - nie mam pojęcia dlaczego ale ich po prostu "nie widzi".

ok karabin mam juz w domu i teraz tak, replika przechodzila przeglad zerowy i byla sprawdzana bateria i ladowarka wiec pewnie ladowali. wiec skoro juz ladowali to moze lepiej zrobic tak jak pisal Paniszer i ladowac z kalkulatorem a ladowarke mikro kupic za rok albo 2 jak bede kupowal lepsza baterie ?

mam jeszcze 1 pytanie, bo bron doszla troche porysowana no ale dobra moze byc ale interesuje mnie jedna rzecz, na obrazku ktory zalaczam ponizej zaznaczalem 2 elementy, element zaznaczony numerem 1 rozumiem ze sie rusza bo to sie otwiera i dlaego lata ale czy element numer 2 ma latac ? bo on chodzi troche w przod i w tyl tak ma byc ?

Zdjecie:

http://img62.imageshack.us/img62/5339/ak47cm028.jpg

ten temat jest całkowicie jałowy. Od dwóch stron przekonujemy 12latka do mikroprocesorówki. Wczoraj na czacie było to samo.

Latać nie powinno nic w teorii, nr 1 też nie powinien. W praktyce jak masz pecha to wszystko lata. Jeśli napisałeś test kończący podstawówkę na więcej niż 8 punktów, to powinieneś sobie poradzić ze zniwelowaniem większości luzów.

Z tymi batimexami to różnie. Kilku moich znajomych psioczylo, nie działało, świrowało, nie widziało pakietów albo nie rozładowywało, psuło baterie... Ale większość jednak działa. Trafiłem na dobrą sztukę i moje baterie są w świetnym stanie jak na producenta i wiek.

Tak czy siak- moja działa więc nie zmienię. Ale kupna nowej bym nie zaryzykował.

1. Trochę może, taka jego natura ;)

2. nie powinien.

skoro tak napisal to myslalem ze jest zepsute wiec...

Z tymi batimexami to różnie. Kilku moich znajomych psioczylo, nie działało, świrowało, nie widziało pakietów albo nie rozładowywało, psuło baterie... Ale większość jednak działa. Trafiłem na dobrą sztukę i moje baterie są w świetnym stanie jak na producenta i wiek.

Tak czy siak- moja działa więc nie zmienię. Ale kupna nowej bym nie zaryzykował.

ale jak sie trafi zepsuta to chyba jest jakas gwarancja zeby to wymienic nie?

Tylko ją pilnuj ,bo lubi uciekać z tego pudełka. Tak na serio to nie jest długi okres, więc nic się nie stanie. Jak się ma zamiar trzymać batkę długo nie używaną to się ją ładuje do odpowiedniego napięcia, ale tobie to nie potrzebne na razie.

Edited by Sebo_NS